Campionat national pentru automobilisti

Campionat national pentru automobilisti
ADVERTORIAL. Motoarele de căutare găsesc diverse pagini cu indicații pentru schimbarea pneurilor: pentru femei, pentru începători și pentru neîndemânatici. Îndeletnicirea schimbării roții de rezervă are mai nou în România și o platformă pentru cunoscători.

La mijlocul lunii martie comerciantul online de pneuri Delticom OE (cauciucuridirect.ro) va organiza în mai multe orașe din țară așa numitul „Campionat național de viteză la montarea roților de rezervă”.

Câștigătorul va fi premiat cu un set de cauciucuri sponsorizat de firma Continental. Campionul Național va fi desemnat în data de 18 martie între orele 15 – 18 în localitățile Timișoara, Reșița, Brașov, Sibiu, Oradea, Cluj-Napoca și Iași. Înscrieri se pot face pe www.tyrechallenge.com. Tot aici va fi anunțat în ziua concursului și câștigătorul național.

Pentru campionul național există și perspectiva participării anul viitor la campionatul european de acest gen. Specialiști independenți vor asista și cronometra concursul din 18 martie. Acesta nu are doar rol de întrecere propriu-zisă, ci dorește să scoată în evidență importanța unei montări corecte a roții pentru siguranța în trafic.

„Atelierul din apropierea TA este considerat în continuare cea mai sigură variantă pentru schimbarea cauciucurilor – cel puțin de doua ori pe an. Cauciucuridirect.ro colaborează astfel cu peste 250 de parteneri de montaj din toată România și setul de cauciucuri proaspăt achiziționat poate fi trimis direct la atelierul solicitat de client”, spune Traian Pop, director pentru Europa de Est la Delticom OE.

O dată cu instalarea primăverii este necesară trecerea pe cauciucuri de vară. Folosirea celor de iarnă pe un carosabil uscat are dezavantaje majore privind calea de frânare și implicit siguranța în trafic. Nu în ultimul rând crește gradul de uzură al cauciucului folosit neadecvat. Păstrarea în condiții bune a pneului schimbat nu mai constituie o problemă suplimentară. Delticom OE a înființat la Săcălaz un hotel de cauciucuri și scutește clientul de grija spațiului și a deteriorării din cauza unei depozitări neadecvate.
Regulament de plasare a anunturilor