Camera de Comert vinde fostul sediu al Registrului Comertului catre Universitatea Tibiscus

De M. Hoster
Camera de Comert vinde fostul sediu al Registrului Comertului catre Universitatea Tibiscus
Membrii Camerei de Comerţ Timiş sunt chemaţi la Adunarea Generală Extraordinară. Subiectul zilei: vânzarea unui spaţiu proprietate a instituţiei, mai precis fostul sediu al Registrului Comerţului, către Universitatea Tibiscus.


Pentru data de 22.08.2014, orele 11, în Sala Europa din cadrul Centrului Regional de Afaceri va avea loc adunarea generală extraordinară a CCIAT. Camera de Comerţ Timiş renunţă la una dintre proprietăţile deţinute. Este vorba despre imobilul situat pe strada Lascăr Catargiu, nr. 4 – 6. Aici a funcţionat în urmă cu mai mulţi ani, atunci când era administrat de sistemul cameral, Oficiul Registrului Comerţului Timiş. Este vorba de parter şi primul etaj al imobilului din Complexul Studenţesc, plus părţile comune indivize. Cedarea ar urma să se facă în favoarea Universităţii Tibiscus din Timişoara, titulară a dreptului de preempţiune, conform deciziei luate de Colegiul de Conducere al Camerei, în şedinţa din 13 august, în unanimitate de voturi.

Conform unor surse neoficiale, valoarea tranzacţiei este estimată a fi între 300.000 şi 400.000 de euro.

Participarea la lucrările Adunării Generale se face în baza mandatului emis de societatea comercială membră a Camerei. Mandatul va fi prezentat la secretariatul Adunarii Generale.

Au drept de vot numai membri care au cotizaţia achitată la zi. În cazul în care, la data de 22.08.2014, şedinta Adunării nu se va putea desfăşura ca urmare a neîntrunirii condiţiilor privind cvorumul necesar desfășurării acesteia şi adoptării hotărârilor, Adunarea se va desfăşura la data de 28.08.2014, ordinea de zi, ora şi locul de desfaşurare a acesteia rămânând aceleaşi.

Sursa foto: infopagina.ro0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor