Bilete de tratament pentru pensionarii din Timis. Puteti merge la Buzias, 1 Mai, Moneasa, Geoagiu si Bala

De Adrian Panduru
Bilete de tratament pentru pensionarii din Timis. Puteti merge la Buzias, 1 Mai, Moneasa, Geoagiu si Bala
© Foto: arhivă
Cuponul de pensie, trimitere medicală, o cerere și copie după buletin vă trebuie dacă vreți să plecați în perioada următoare în stațiune, la tratament. La Casa Județeană de Pensii Timiș sunt disponibile bilete pentru tratament la Moneasa, Buziaș, 1 Mai și în alte stațiuni.

Biletele se acordă la ghișeul Casei de Pensii Timiș. Trebuie doar să le solicitați. Pentru pensionarii din Timiș sunt disponibile trei bilete, din 21 martie, în stațiunea 1 Mai (pentru tratamentul reumatismului), la Hotel Ceres (două stele). Pentru aceeași stațiune, la același hotel găsiți patru bilete din 23 martie și cinci bilete începând din 24 martie.

Sunt și bilete de tratament în stațiunea Geoagiu (tot pentru reumatism), la Hotel Ceres (trei stele): trei bilete cu începere din 21 martie, un bilet din 22 martie, două bilete din 23 martie și două bilete din 24 martie.

Bilete găsiți și la Moneasa (pentru nevroză), la Hotel Codru Moma (două stele). Sunt disponibile două bilete din 21 martie, trei bilete din 22 martie și șase bilete din 23 martie.

La Buziaș, pentru tratament cardiovascular, la Hotel Silvana (două stele), sunt disponibile 30 de bilete din 24 martie.

La Bala (pentru tratamentul reumatismului) sunt disponibile patru bilete din 21 martie la Hotel Ceres (două stele).

Pensionarii pot solicita aceste bilete direct de la Casa Judeţeană de Pensii Timiş (str. Andrei Şaguna Nr. 5 A), la ghişeul nr. 5, în zilele de luni, marţi, miercuri, între orele 08:30 – 16:00, joi, între orele 08:30 – 18:00 şi vineri, între orele 08:30 – 13:30.

Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original și copie).

Unii pensionari vor primi aceste bilete gratuit, iar alții vor contribui la prețul sejurului de 16 zile în funcție de pensia pe care o au. Gratuitate au persoanele beneficiare ale prevederilor unor legi cu caracter reparatoriu.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor