Au inceput inscrierile la British International School Timisoara

Reactualizat la:
Au inceput inscrierile la British International School Timisoara
© foto: B.I.S.T.
Prima școală internațională, cu program educațional de tip Cambridge – British International School – a început înscrierile pentru anul școlar 2019. Părinții copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani sunt invitați sâmbătă, 20 octombrie, la un eveniment de prezentare în detaliu a procedurilor de înscriere, sâmbătă, ora 10.00 la Biblioteca Universității Politehnicii, sala Auditorium, bdul V. Pârvan nr. 2. Intrarea este liberă și vor participa viitorul director al instituției, precum și membri ai boardului director pentru o întâlnire în care organizatorii vor pune la dispoziția părinților dosarele de admitere.

Școala va funcționa începând cu toamna anului 2019 pentru elevii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani.

Dosarele de admitere vor fi distribuite la întâlnirea de sâmbătă și pot fi solicitate și pe site-ul școlii la adresa http://britishschool-timisoara.ro/ro/

Întâlniri specifice pe ani de studii

Mai mult, odată cu demararea procedurii de înscriere, părinții pot opta pentru întâlnirile practice organizate pe ani de studiu, unde vor avea loc discuții libere cu focus pe subiectele specifice vârstei, după următorul calendar:

Iată și programul acestora:

  • 22.10.2018 – An 0 (grădiniță) (vârsta: 4 ani)
  • 23.10.2018 – An 1 și An 2 (vârsta: 5 și 6 ani)
  • 24.10.2018 – An 3 și An 4 (vârsta: 7 și 8 ani)
  • 25.10.2018 – An 5 și An 6 (vârsta: 9 și 10 ani)
  • 26.10.2018 – An 7, an 8 și an 9 (vârsta: 11, 12 și 13 ani)
  • Sesiuni de întâlniri: vă rugăm alegeți una din cele două întâlniri: orele 11.00-12.00 sau 18.00-19.00.

Vă rugăm să considerați ca și criteriu vârsta împlinită în septembrie 2019 a copilului.

Pentru a vă înscrie la o sesiune, vă rugăm completați formularul următor: http://britishschool-timisoara.ro/ro/

foto: B.I.S.T. foto: B.I.S.T. ©

Ce este British International School of Timișoara

British International School of Timișoara introduce o nouă viziune în educația preuniversitară din zona de vest a țării, dar validate și apreciată în orașe din întreaga lume. În România există școli similare care funcționează de mai mulți ani la București și Cluj-Napoca. Sistemul educațional propus își are rădăcinile în Marea Britanie și este recunoscut la nivel internațional pentru modul armonios și pragmatic în care îmbină un curriculum academic de înalt nivel cu un program extracurricular bogat. Astfel, copiii dezvoltă cunoștințe generale, înțeleg aplicarea practică a acestora, își dezvoltă aptitudini pe anumite domenii în funcție de abilitățile și pasiunile pe care și le descoperă și au, totodată, un divers program care îi dezvoltă din punct de vedere social, emoțional și cultural. British International School of Timișoara va fi acreditată de Council of British International Schools (COBIS), ceea ce reprezintă diploma de platină pentru o școală de acest gen și va avea un curriculum britanic oferit de Cambridge Assessment International Examination.

Elevii British International School pășesc într-o lume în care oportunitățile și visele se dezvoltă direct proporțional cu dorințele, efortul și determinarea lor. Ceea ce ne propunem noi este un sistem educațional centrat pe elev și nevoile acestuia, cu alte cuvinte să asigurăm un mediu prietenos și sănătos în care toți copiii să se simtă în siguranță și să dezvolte încrederea în ei înșiși pentru a se putea exprima liber, fără teama de a greși. Elevii vor avea posibilitatea de a finaliza studiile liceale în cadrul sistemului British School urmând un program bogat care le oferă posibilitatea de a accesa cele mai bune universități din lume.

British International School of Timișoara propune clase cu un colectiv restrâns de elevi – maximum 20 de elevi per clasă, respectiv un profesor la 10 elevi în ciclul primar. Școala va beneficia de facilități și numeroase resurse, inclusiv introducerea tehnologiei digitale în educație, săli de clasă modern cu laboratoare special destinate orelor de informatică, artă, muzică, științe. Școala va pune la dispoziția elevilor un spațiu generos pentru educația în afara sălii de clasă îmbinând activitățile didactice cu cele de recreere. De asemenea, pe tot parcursul școlarizării, elevii vor beneficia de consiliere academică cu scopul de a-i ghida înspre un program educațional adecvat și pliat pe pasiunile și abilitățile lor.

Detalii

www.britishschool-timisoara.ro

office@britishschool-timisoara.ro

admissions@britishschool-timisoara.ro

(833436)
Regulament de plasare a anunturilor