Atentie, se filmeaza! Examen auto inregistrat audio si video, la Timisoara

De Adrian Panduru
1Comentariu
Atentie, se filmeaza! Examen auto inregistrat audio si video, la Timisoara
Examenul de conducere auto, proba practică, va fi înregistrat atât video, cât și audio. În Timișoara, această prevedere intră în vigoare din 14 iulie. Sistemele tehnice de monitorizare vor fi instalate pe autovehiculele folosite la susținerea probei.

Examenul auto va fi filmat și înregistrat audio, în Timiș, începând din 14 iulie. Este vorba de proba practică. Camera audio-video a sistemului tehnic de monitorizare va fi instalată într-un punct fix, în autovehiculul pe care este afișată vizibil mențiunea „EXAMEN”. Camera va fi orientată paralel cu partea carosabilă, astfel încât să surprindă traficul pe direcția de deplasare a autovehiculului.

„Pentru asigurarea și verificarea legalității examenului de obținere a permisului de conducere, începând cu data de 14 iulie, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și înmatriculare a vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului județului Timiș modul de desfășurare a probei practice se va înregistra atât video, cât și audio, cu sisteme tehnice de monitorizare care vor fi instalate pe autovehiculele folosite la susținerea acestei probe. Nu se va înregistra proba practică la categoriile AM, A1, A2 și A (diferite tipuri de motociclete)”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului Timiș.

Datele vor fi stocate astfel încât să permită identificarea exactă după examinator, ziua și ora examinării.

„Înregistrările audio și video nu reprezintă informații de interes public, iar în cazul în care candidatul contestă rezultatul probei practice, înregistrările vor fi puse la dispoziția instanței competente”, transmit reprezentanții Instituției Prefectului.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor