Anticomunistii autentici isi fac partid la Timisoara

De B.A.M.
Anticomunistii autentici isi fac partid la Timisoara
Noua Republică – o mişcare formată în toamna acestui an din „autentici reprezentanţi ai dreptei anticomuniste”, după cum o caracterizează liderul acesteia, Mihail Neamţu – a programat, duminică, o întâlnire cu membrii şi simpatizanţii din Timişoara.

Liderul Noii Republici, Mihail Neamţu, a declarat cu această ocazie că a fondat această mişcare – care în 2012 se doreşte a deveni un partid – pentru a stopa revenirea partidelor de stânga la putere şi pentru a strânge voturile celor dezamăgiţi de PDL şi PNL.

„Noua Republică este o platformă politică care s-a născut în toamna acestui an şi care are ambiţia de a deveni partid în 2012 pentru a stopa revenirea stângii la putere şi pentru a acumula voturile celor dezamăgiţi de Alianţa D.A. şi de actualul PDL”, a afirmat Neamţu.

Liderul Noii Republici a dat şi câteva exemple de ipocrizie a actualelor partide aflate în Parlament.

„Aş sublinia faptul că toate partidele astăzi, din Parlament, au ca rădăcină fostul FSN. E un prim lucru care trebuie întotdeauna repetat. Al doilea lucru, dincolo de ideile pe care partidele le promovează, e vorba de practică. Degeaba vorbeşti de piaţa liberă – şi PDL vorbeşte de acest lucru – dacă tu accepţi licitaţii trucate. Degeaba vorbeşti despre justiţie independentă dacă tu faci totul în Parlament pentru e evita confruntarea cu justiţia şi mă refer aici la imunităţile parlamentare. Degeaba vorbeşti de respectul faţă de victimele comunismului dacă nu ai făcut nimic timp de 22 de ani ca să ridici un muzeu al dictaturii comuniste”, a mai spus Neamţu.

Spre deosebire de celelalte oferte politice, Noua Republică, în opinia preşedintelui ei, va fi formată din oameni de calitate, autentici reprezentanţi ai dreptei anticomuniste.

„Oamenii cu care vom defila vor avea o calitate umană şi profesională net superioară actualelor partide. La Timişoara mă bucur să fiu pentru că sunt şi eu un bănăţean care iubeşte spiritul liber al Timişoarei şi care s-a hrănit mereu din discursul anticomunist al Timişoarei. (…) Noi vrem să revenim la Timişoara pentru că suntem autentici reprezentanţi ai dreptei anticomuniste”, a concluzionat Mihail Neamţu.

La întâlnirea Noii Republici de la Timişoara au participat circa 40 de persoane, mişcarea având în oraşul de pe Bega 15 membri activi şi în jur de 100 de simpatizanţi, conform liderilor ei.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !