Angajari la Primaria Timisoara: e nevoie de ingineri si economisti

De Roxana Deaconescu
3Comentarii
Angajari la Primaria Timisoara: e nevoie de ingineri si economisti
© Tion: Angajari la Primaria Timisoara: e nevoie de ingineri si economisti
Toamna aduce un nou concurs pentru ocuparea posturilor vacante la Primăria Timișoara. Se caută un șef de birou și 18 consilieri, de diferite grade și cu experiență diferită și studii diferite, pentru mai multe direcții sau birouri din primărie.

Proba scrisă este programată în 6 septembrie, de la ora 10, iar dosarele de înscriere la concurs pot fi depuse până în 25 august, la sediul primăriei.

Este nevoie de un șef de birou pentru Biroul Generare Proiecte Drumuri și Poduri, care să aibă o vechime în muncă de minimum 2 ani și studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, specializarea economică. De asemenea, trebuie să știe să lucreze în Microsoft Office, mai exact în Word și Excel, la nivel mediu.

Pentru Serviciul Generare și Management Proiecte se caută șase persoane. Vorbim despre două posturi consilier cl. I, gradul principal, pentru care este nevoie de o experiență de minimum cinci ani, dar și de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă – ramura inginerie civilă. Viitorii consilieri mai trebuie să știe să vorbească limba engleză la nivel avansat, dar și să lucreze în Microsoft Office – Word și Excel, nivel mediu.

Mai este nevoie și de un consilier asistent, cl. I, pentru același serviciu. Are nevoie de studii asemănătoare, pe aceeași ramură de inginerie civilă, de o experiență de minimum un an și cunoștințe de operare în Word și Excel la nivel mediu. Trebuie să știe și limba engleză, nivel avansat.

Viitorii consilieri de gradul superior, cl. I, din cadrul aceluiași serviciu, doi la număr, trebuie să aibă o vechime în muncă de minimum 9 ani, să știe engleza la nivel mediu/avansat și să știe să lucreze în Word și Excel la nivel mediu. Au nevoie de studii în ramura inginerie civilă.

La concurs este scos și un post de consilier cl. I, gradul debutant, care trebuie să îndeplinească aceleași condiții, dar nu are nevoie de experiență în muncă.

Și la Serviciul Certificări, Autorizări și Control sunt disponibile trei posturi. Se caută un consilier cl. I, gradul principal, care să aibă studii de inginerie civilă, o experiență de minimum cinci ani și cunoștințe de operare calculator – Word și Excel, nivel mediu. Viitorul consilier cl. I, gradul asistent are nevoie de aceleași studii și cunoștințe de operare pe calculator, însă de o experiență de minimum un an, iar consilierul cl. I, gradul superior, trebuie să aibă o vechime în muncă de minimum 9 ani.

Pentru Biroul Drumuri și Poduri este nevoie de patru oameni: un consilier cl. I gradul superior și trei consilieri cl. I gradul asistent. Viitorul consilier asistent are nevoie de studii universitare, studii superioare de lungă durată absolvite cu diplome în specializarea inginerie civilă – Căi ferate, drumuri și poduri, dar și de o experiență de minimum 9 ani și cunoștințe de operare calculator – Word și Excel, nivel mediu. Cei trei consilieri asistenți trebuie să aibă o vechime în muncă de minimum un an doar, dar și o facultate absolvită, anunțul de angajare nu face referire la specializare.

Doi consilieri cl. I gradul asistent se caută și pentru Compartimentul Monitorizare Trafic. Aceștia trebuie să aibă studii de științe inginerești, o experiență de minimum un an și cunoștințe de Word și Excel, nivel mediu.

Pentru Compartimentul Servicii Informatice și de Comunicații este nevoie de un consilier cl. I gradul superior, cu studii specializarea calculatoare și tehnologia informației/ ingineria sistemelor, o vechime de minimum 9 ani și cunoștințe de Word și Excel, nivel avansat. Tot aici se caută și un consilier asistent, condițiile de angajare fiind similare. Acesta are nevoie însă de o vechime de minimum un an.

Ultimul scos post la concurs este pentru Biroul Spații cu Altă Destinație. Este vorba despre un post de consilier superior, cl. I, care are nevoie de studii de științe economice, o vechime de minimum 9 ani și cunoștințe de operare calculator Word și Excel la nivel mediu.

Vedeți aici ce trebuie să conțină dosarul de înscriere și care este bibliografia!3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor