Alergați și pedalați într-un peisaj de vis! Puteți ajuta la dotarea a patru saloane ale Spitalului de Copii Timișoara

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
Alergați și pedalați într-un peisaj de vis! Puteți ajuta la dotarea a patru saloane ale Spitalului de Copii Timișoara
© foto: Kiwanis Timisoara
Sunteți chemați să alergați și să pedalați în Cheile Nerei. Un peisaj de vis și un eveniment caritabil prin intermediul căruia puteți ajuta la dotarea a patru saloane ale Spitalului de Copii „Louis Țurcanu” din Timișoara.

Cheile Nerei Mountainbike & Trail Run Race, un eveniment care se adresează bicicliștilor și alergătorilor amatori din țară și din străinătate, va avea loc în perioada 8-9 iunie 2019. Evenimentul organizat de Asociația Sportivă „Cheile Nerei” își propune să adune bani pentru modernizarea a patru saloane ale Spitalului „Louis Țurcanu” Timișoara. Această acțiune face parte din proiectul Ei Merită Ajutor, desfășurat de Clubul Kiwanis Timișoara.

Dacă vreți să participați, înscrierile se fac online sau la fața locului. Categoriile de concurs sunt: 17-29 ani, 30-39 ani și peste 40 ani, masculin și feminin. Vor fi acordate premii pentru primele trei locuri câștigătoare de la fiecare categorie în valoare totală de peste 20.000 lei, iar pe parcursul evenimentului vor fi organizate și activități pentru copii.

„Întreg profitul generat va fi donat către Spitalul «Louis Țurcanu», cel mai important spital pentru copii din vestul țării. Se dorește că în urma concursului să strângem o sumă suficientă pentru a moderniza 4 saloane, costul total fiind de 88.000 RON. Această acțiune face parte din proiectul «Ei Merită Ajutor», desfășurat de Clubul Kiwanis Timișoara, proiect prin care s-a donat aparatură medicală de peste 100.000 RON până în prezent. Întreg evenimentul promovează Parcului Național Cheile Nerei – Beușnița și, în speță, turismul în această zonă cu adevărat deosebită, cu potențial turistic extrem de mare”, transmit organizatorii.

Programul evenimentului este următorul:

Vineri, 7 iunie: Înscrieri la Pensiunea Cheile Nerei, între orele 19:00 şi 21:00

Sâmbătă, 8 iunie – Mountain Bike Race 2019

8:30 – 9:30 – Înscrieri
10:45 – Start concurs Elite (traseu de 65KM)
10:55 – Start concurs Race (traseu de 35KM)
11:30 – Start proba pentru copii
17:00 – Premiere
18:00 – 23:00 – Concert Cover Band

Duminică, 9 iunie – Cheile Nerei Trail Run 2019

8:30 – 9:30 – Înscrieri
10:30 – Start Trail Run (traseu de 14KM)
10:40 – Start Semi-Maraton (traseu de 22KM)
14:30 – Premiere

Kiwanis Timișoara este o filială a Kiwanis Internațional, o organizație a cărei misiune este de a sprijini copiii. În Europa, Kiwanis strânge şi distribuie aproape 10 milioane de euro şi peste un milion de ore de voluntariat în folosul copiilor. Kiwanis Timișoara a înființat în anul 2012 Proiectul de Modernizare a secției de Terapie Intensivă și UPU din cadrul Spitalului „Louis Țurcanu”, iar echipamentele donate până în prezent sunt în valoare de peste 100.000 RON.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor