Alergati pentru un proiect comunitar timisorean si sustinerea practicarii baschetului

De Marcel Hoster
1Comentariu
Alergati pentru un proiect comunitar timisorean si sustinerea practicarii baschetului
© foto: facebook.com/baschetpentrutimisoara
Timişorenii pot ajuta unul dintre proiectele comunitare timişorene, care îşi propune realizarea de terenuri de baschet în oraş şi promovarea practicării acestui sport. Există mai multe forme de a susţine această iniţiativă, iar pe lângă donaţii, doritorii pot alerga în cadrul Timotion, cea mai mare parte a taxei de participare va fi virată către „Baschet pentru Timişoara”.

„Baschet pentru Timișoara” este un program de dezvoltare comunitară care implică membrii comunității în activităţi de voluntariat legate de baschetul amator. Programul are două mari obiective: garantarea faptului că în Timișoara baschetul poate fi practicat în condiții foarte bune de către oricine își dorește, respectiv dezvoltarea unei comunităţi active, implicată în jurul acestui sport. Programul a început ca o iniţiativă personală a unui amator de baschet. El a mobilizat mai mulţi prieteni şi împreună au strâns peste 2.300 de semnături pentru construcţia de terenuri de baschet noi în oraş. Încă de la startul acţiunii, aceasta s-a bucurat de susţinerea lui Alexandru Olah, baschetbalist timişorean care activează în ligile americane.

Una dintre modalităţile de susţinere a iniţiativei este să participaţi în număr cât mai mare la Timotion pentru a susţine proiectul „Rebound, Assist, Score!” din cadrul programului „Baschet pentru Timişoara”. Prin proiect organizatorii îşi propun să ofere câteva zile plăcute pentru oricine este interesat de baschet. Vor avea loc câteva workshopuri şi un turneu. Aşadar, toţi doritorii sunt aşteptaţi să participe la una dintre cursele Timotion, programate pe 23 aprilie. Data limită pentru înscriere şi achitarea taxei este 9 aprilie. După această dată, doritorii pot susţine proiectul şi prin donaţii directe. De asemenea, taxa oferită la înscriere va fi transmisă către „Baschet pentru Timişoara”.

„Pentru noi, Timotion este un mecanism de mobilizare a resurselor şi a oamenilor. Este vorba de un eveniment de alergare cu mai multe curse. Fiecare participant plăteşte o taxă şi 90% din sumă merge către un proiect înscris dinainte. Fiecare proiect poate avea unul sau mai mulţi campioni care încearcă să obţină donaţii directe pentru proiectul la care aleargă”, au anunţat organizatorii Timotion.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor