tion.ro Web analytics

Sindicatul Primăriei Timișoara cere revocarea organigramei lui Fritz. Cine sunt angajații sindicaliști puși pe făraș

De Roxana Deaconescu

Sindicatul Primăriei Timișoara cere revocarea organigramei lui Fritz. Cine sunt angajații sindicaliști puși pe făraș

foto: arhivă
Noua organigramă a Primăriei Timișoara, aprobată în urmă cu o lună în consiliul local, este contestată de sindicatul municipalității. Structura PMT reduce numărul de direcții sau birouri din primărie și al șefilor și desființează 80 de posturi, dar prevede și peste 100 de noi angajări. Sindicatul condus de Tiberiu Negrei a depus o plângere prealabilă.
Scris de Roxana Deaconescu - Noua organigramă a Primăriei Timișoara, aprobată în urmă cu o lună în consiliul local, este contestată de sindicatul municipalității. Structura PMT reduce numărul de direcții sau birouri din primărie și al șefilor și desființează 80 de posturi, dar prevede și peste 100 de noi angajări. Sindicatul condus de Tiberiu Negrei a depus o plângere prealabilă.

Prima organigramă a administrației Fritz a fost adoptată în 15 iunie. De la 27 de structuri s-a ajuns la 17, vor fi desființate 80 de posturi, din care 10 de conducere și se vor face peste 100 de angajări. Orașul va avea grădinar-șef și nouă manageri de cartiere, iar sindicatul municipalității a anunțat încă de la votul în consiliul local că o va contesta.

Unii dintre angajații primăriei ar fi primit notificări, iar instituția a făcut publice deja anunțuri de examene de selecție pentru funcționarii publici și personalul contractual din aparatul de specialitate al primarului. Numai că organigrama este contestată de Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Timișoara și din Serviciile Publice Aflate în Subordinea Consiliului Local Timișoara, care a depus o plângere prealabilă și cere revocarea HCL 237 care aprobă organigrama.

Pe cine reprezintă sindicatul

Sindicatul condus de Tiberiu Negrei susține că reprezintă mai mulți membri: Mirela Toc, Alexandru Rogobete, Marius Ilie Suciu, Culiță Chiș, Gabriela Borcsi, Doina Purdea, Vlad Raul Cheta, Vasile Florin Alexandru Ciaca, Paul Naidinov, Andrei Bandrabur, Cristina Prodan, Adrian Colojoară, Mioara Aștefănoaie, Adela Florina Bălăjel, Florian Adrian Crișovan, Rodica Aurelian, Cosmin Claudiu Colongin, Lavinia Raluca Bucățea, Mircea Mara, Cristian Hoarcă, Cristian Caragiov, Sergiu Daniel Chiu, Adrian Bere, Elena Tischer, Iudit Bere, Mihai Vâlceanu.

Câțiva dintre ei sunt șefi vechi în primărie: Culiță Chiș – directorul Direcției de Drumuri, Rodica Aurelian – fosta șefă a Serviciului Resurse Umane sau Adrian Bere – șef Direcția de Mediu. Culiță Chiș a depus și el o plângere prealabilă, dar în nume propriu.

Sindicatul cere, de fapt, revocarea HCL 327/2021 privind modificarea și aprobarea organigramei, statului de funcții și a regulamentului de organizare și funcționare pentru aparatului de specialitate al primarului, cât și a celorlalte acte care derivă din aceasta: notificările trimise unor angajați și anunțurile examenelor de selecție.

„HCL 237 a fost adoptată cu încălcarea prevederilor art. 7, alin (9) din Legea 52 / 2003, privind transparența decizională în administrația publică, și a art. 8 din OUG 57 / 2019”, susține președintele de sindicat, Tiberiu Negrei.

Ce mai acuză sindicatul

Potrivit acestuia, „proiectul de hotărâre din data de 11 iunie (…) a fost prezentat într-o conferință de presă de primar și postat în aceeași zi pe site-ul primărie (vineri), fiind votat și aprobat de către CL în 15 iunie (marți)”, situație în care nu ar fi fost respectată obligația de transparență a primăriei, care trebuie să informeze „și să supună dezbaterii publice proiectele de acte normative”, dar și să „permită accesul la luarea deciziilor administrative și la minutele ședințelor publice”.

Când a fost prezentată noua organigramă, același sindicat a cerut organizarea unei dezbateri publice, dar reprezentanții primăriei au spus că legea nu cere așa ceva când e vorba de schimbarea structurii PMT.

„Dezbaterile publice se organizează în cazul în care există propuneri de acte normative cu caracter general. Mai exact, propuneri care au impact asupra întregului oraș. Hotărârea referitoare la organigramă nu este un act normativ (…) și are aplicabilitate doar asupra personalului din primărie”, spuneau atunci oficialii municipalității.

Sindicatul Liber al Salariaților din Primăria Timișoara mai acuză și alte probleme. Negrei susține că hotărârea de consiliu local care a aprobat organigrama „a fost adoptată cu încălcarea prevederilor art. 414 din OUG 57/2019, privind Codul administrativ, potrivit căruia «funcționarul public are dreptul de a fi informat cu privire la deciziile care se iau în aplicarea prezentului cod și care îl afectează în mod direct»”. În plus, acuză că nu a existat aviz de la Comisia Paritară, care nici nu a fost formată la nivelul primăriei. Sindicaliștii i-au propus ca membri în această comisie pe Culiță Chiș și pe Mirela Toc.

Potrivit aceleiași surse, noua organigramă încalcă și OG 84/2001 privind înființarea, organizarea și funcționarea serviciilor publice comunitare de evidență a persoanelor, precizând că „Direcția de Evidență a Persoanelor nu poate să facă parte din aparatul de specialitate al primarului, ci trebuie să fie în subordinea consiliului local”.

Plângerea prealabilă va intra mai întâi în atenția consilierilor locali, care vor decide dacă își mențin hotărârea sau o revocă. În cazul în care nu va fi revocată, este foarte probabil ca sindicaliștii să meargă în instanță.

editor Dan Oancia

Pe aceeași temă:

Culiță Chiș cere revocarea noii organigrame a Primăriei Timișoara. Se pregătește să meargă în instanță

Primăria Timișoara are organigramă nouă, la patru zile de când a fost prezentată. Promisiunea lui Fritz

45 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. fotbal1 says:

  De ani de zile sunt sefi si angajati pe posturi la primarie care nu fac nimic, iar acum nu stiu cum sa traga de scaun.
  Pana acum nu au performat dar vor sa se nearga tot asa in primarie !!! Esti bun ramai, nu esti pleaca, insa la noi….

  • IncaCeva says:

   Totusi, sa observam inca o “surpriza”, faptul ca la articolul asta toti postacii pesedaci, penelaci si hAURiti au amutit complet! 🙂
   Pesedacii fac ciocu’ mic, iar penelacii sunt ocupati sa ceara revocarea organigramei ca sa nu isi piarda sefutii lor scaunelul.

   Dar trece stirea asta rapid, si peste 3 zile iar vor latra peste tot ca Fritz trebuie sa isi arate in public buletinul (si sa isi prezinte CV-ul, cum prefera zeRobu), fiindca altfel ei nu pot fura in voie :))))

   • Sania says:

    Dati cu barda in stanga si in dreapta …va vine randul si voua USR-istii sa ii dai jos oameni de pe functie de conducere inteleg e ok dar sa trimiti oameni acasa care au dat examen pe posturil de functionari publici mi se pare mafiot , dau 50 de oameni afara sa imi aduc eu altii 50 care sunt useristi…..a naibii politica asta a virustat orice sistem si loc de munca trebuie sa tii cu ala care e la putere sa ti pastrezi jobul, sclavi pe plantatie , atunci luati codul administrativ si datii foc

    • George says:

     Adică dacă vii de acasă cu testul scris, pentru că ai știut subiectele de acum o săptămână, se cheamă că ai dat examen? Dacă la proba dosarelor, colegul tău, cu 5 ani mai mulți de experiență și două limbi străine C1, pe când tu te chinui la una A2, colegul tău este descalificat, pentru că nu cunoaște pe cine trebuie, este examen pe BUNE. Hai la un angajator de top, în Timișoara, să îmi faci concurență pe post. Eu sunt dispus să te ajut să te încadrezi în colectiv, să faci traininguri, la fel cum fac eu de 9 ani. Dar asta numai și numai dacă treci interviul.

    • Sss says:

     Ori esti prost esti corupt. Se desfinteaza posturile, ce ii asa greu de inteles? Posturile noi deschise sunt alte functii, de ex maturator. Si ce? Daca a luat un test acum 10 ani gata e pozitia lui pe viata? Daca e incompetent (si hot) sa plece. La privat te da afara si gata discutia, si lq privat tot oe baza de test si interviu esti angajat.

     • Sindicat says:

      Nu e chiar asa…. eu zic sa mai citesti niste legi si Codul Aministrativ, functionarul public admis la examen pe postul respectiv e batut in cuie, deomonstreaza tu ca nu e bun si nu isi face treaba functionarul respectiv si vei vedea ca nu ai cum doar daca faci abuzuri! ceea ce se si intampla dar veti pierde in instanta si veti plati si salariile din urma , atentie ca facei afirmatii gravea , faptele de coruptie trbuiesc demonstrate !!! de catre procurorii DNA! tu si altii va credeti ca in Evul Mediu cand unul strig Vrajitoarea!!! si multimea baga botul si o ardea pe rug….fratilor voi suntei niste habarnist la administratie publica cred ca mai rau decat cel mai slab pergatit functionar public si ala va da lectii

   • zet says:

    Nu tin cu PSD-ul dar nu inteleg ce are acest partid in comun cu Primaria Timisoara in ultimii 31 de ani !?

    • Mars says:

     Să mă refer doar la postacii activi zilnic pe site din 2010-2012, sau să mergem și mai în urmă, la chestii de genul sabotarea lui Ciuhandu atunci când consilierii locali din alianța recunoscută pe față între PSD și PRM-ul lui Vadim Tudor plecau (deci chiuleau pe banii noștri) cu toții de la votul din ședințele de consiliu local, astfel încât să nu fie cvorum, iar timișorenii au rămas și cu 2 ani de întârziere la unele șantiere, inclusiv poduri în reparație?
     Ne crezi pe toți atât de proști și uituci, simonix?

 2. EgoS says:

  Da imediat au sarit toti inaptii din sindicat sa tipe de foaem ca isi pierd postul. Bine ca atunci cand se faceau angajari fara concurs fara sau se facea public concursulconcurs cu o zi inainte de concurs nu se sesizau saraci ide ei. De cand dicteaza un sindicat organigrama unei primarii? Sper sa ii dea afara pe cat mai multi din inaptii astia.

  • Sau cind Roby NU mai ținea NICIO audiență cu cetățenii says:

   Sau când i-au mărit salariul lui CityManageru imberb KRISYOFF- 3000 euro lunar ca să frece menta… Nu că actualul ar fii mai prolific. A FISPARUT CA MĂGARU-N CEAȚĂ!! 😅😂🤫

 3. Olga says:

  In apararea celor de la Primarie: hai sa vedem cati locuitori ai orasului care au avut vreo treaba la diversele sectoare ale primariei au fist multumiti. Cati au ajuns cu treaba la primarie si au plecat “rezolvati” din prima?

 4. dadaa says:

  le tremura chilotii de frica … probabil ca sunt atat de buni incat nu ar trece de perioada de proba la privat

  … asta e tristul adevar din administratia publica din Romania, intri pe pile si iesi de acolo doar cu picioarele in fata, indiferent de ce si cum prestezi

 5. Un fost Timișorean says:

  Sunt angajați de pe vremea lui Ciuhandu, și trăiesc cu impresia că acel loc li se cuvine până la pensie. Unde ai văzut ca, angajații să aibă salariu mai mare ca și primarul, ce au făcut pentru Timișoara în toată această perioadă, mai nimica. Orașul arată ca o cloacă, fără o perspectivă, urât, gri, murdar, de neimaginat. Sunt apolitic, nu mai locuiesc în Timișoara, de fiecare dată când vin acasă mă apucă tristețea de cum arată orașul.
  Fritz singur nu va putea face foarte multe, îi va trebui mulți ani să facă ceva în oraș. Din păcate românii nu au gândirea și mentalitatea nemțească. Robu trebuia să plece, a distrus orașul mai mult decât Ciuhandu.

  • Ovidiu says:

   E adevarat ca de cand au plecat germanii, evreii, ungurii, orasul e in cadere, e mai multa mizerie, se toarna o gramada de betoane prin parcuri si pe spatiul verde care a mai ramas, se face curat dar oamenii nu pastreaza, arunca mizeria peste tot si nu mai e cine sa adune dupa iei, asta e. Legat de Robu,l-am votat pentru ca nu era altul mai bun, mereu a fost asa, sa alegem raul cel mai mic, oferta de primari nu e grozava, nu a existat concurenta serioasa pentru Robu, de aia a ajuns la 2 mandate desi nu merita, prea slab, prea preocupat de detalii gen ghiveciuri de flori prin oras, daca vreau ghiveciuri mi le pun la mine acasa nu prin oras, atat a putut.

 6. Local says:

  Nu vor sa plece sobolani de la cascaval!

 7. Oare primaria functiona ca in epoca de piatra? says:

  “Structura PMT reduce numărul de direcții sau birouri din primărie și al șefilor și desființează 80 de posturi, dar prevede și peste 100 de noi angajări.”Nu am nimica nici cu uni nici cu alti.Dar asa o reducere de personal”TAIETORI DE FRUNZE LA CAINI”nu inteleg!!Sau asta este matematica nemteasca.Dau afara reduc cu 80 de persoane aparatul administrativ si angajez 100!!!

  • Ioana says:

   Aveți perfecta dreptate, dar…noi comentam și cu atât rămânem . Au promis ca in 6 luni (care au trecut deja…) vor face evaluarea tuturor angajaților din primărie , câte au făcut și cine le-a făcut ? Povesti, povesti, timpul trece leafa merge ( și nu este mică )….

 8. tibi says:

  trebuie sa fii chiar tampit la cap sa fii in sindicat cand lucrezi la stat. e chiar culmea retardului psihic, dar iata ca exista asa ceva.

 9. seriosu says:

  Nu am inteles… Se vor desfiinta 80 de posturi si se vor faca 100 de angajari … Ce plm sa pricep?

  • Sss says:

   Pai problema la primarie nu e nr de angajati ci ca toti sunt sefi si plimbatori de hartie. Se desfinteaza pozitiile inutile si se angajeaza personal unde este nevoie. De ex mai multi muncitori pt spatiile verzi.

   • Unul oarecare says:

    De ex mai multi muncitori pt spatiile verzi.Cred ca glumesti se angajeaza așa-numiții manageri de cartiere gandeste cate cartiere are Timisoara Deci in clartext sa iti explic este un USR ist ramas fara functie in primaria condusa de MAESTRUL FRITZ.La spati verzi vise placute

    • Moise says:

     Manageri de cartier chiar e nevoie.(9 vor fi, daca eri curios) Noi 8 Ani de zile am avut doar 1 Manager de cartier si anume in Soarelui. Si acum e la pensie, dar nu vrea sa stea acolo.

     Pe multi din Primarie nu poti sa ii “recalifici” ca s-au obisnuit sa nu faca nimic.

     • Saracens says:

      Stii care e rolul managerului de cartier :)) tine socoteala cate voturi sunt pentru si……presteaza unele chestii pentru clienteala politica de la putere ….sub paravanul ca face bine intregului cartier desi doar pentru USR isti

    • Tim says:

     8, din 100 posturi noi

     • Cora says:

      Eu am angajați 5 oameni: unul face proiectul de gradina, unul verifica proiectul de gradina, unul aproba proiectul de gradina, unul sapa gradina și unul e sindicatul care ii reprezinta. Refac organigrama, dau afara trei oameni și mai angajez încă 4: încă unul la săpat de gradina, unul la plantații de gradina și unul la intrwtineri de gradina. E buna analogia?

 10. Sss says:

  Mai rau ca rama pe uscat se zbat. Nu sunt pozitii pe viata plus sa faca public raportul lor de performata, sa vedem cat de bine a mers treaba sub ei.

 11. Dan A. says:

  Cand anunta Robu vineri dimineata ca la ora 13 se voteaza 100 milioane pomana pentru Colterm nu s-a plans nici un sindicat ca trebuie dezbatere publica. S-a intamplat an de an. Erau banii nostri. Acum e perna lor.

 12. ionel says:

  Sindicat la stat – va mirati?! Mai regal decat functionarul public nu e nimeni, protejat cu 7 (ma scuzati) prezervative, in timp ce el sau ea, daca are chef, poate face viata cetateanului harcea parcea in cateva secunde… Nu toti se inscriu automat in sindicat, insa, ca e cu cotizatii, cu actiuni sincron, cu aranjamente si mafii si acolo, desigur. Dar sindicatele, forma lor dupa definitie, au fost candva castigate prin mari eforturi, dreptul la ele, si sunt necesare (corecte! nu bataie de joc) pentru a se asigura ca drepturile angajatilor nu sunt facute cocolos si aruncate la gunoi din ziua 1 de munca, nici pana in penultima zi dinainte de pensionare… Dar astea sunt basme pt copii… Si privatii ar trebui sa aiba sindicate, de ex IT-istii incepusera unul, si aveau reduceri la cantina Sodexo, consultanta daca ii zboara afara corporatia cu un sut in dorsala, etc…
  Apropos de PMT, clar reorganizarea e pleaca unii anumiti, vin ai nostri, potriviti. Nu are nicio treaba cu eficienta si anticoruptia. Nu aia pentru cetateni, oricum.
  Curios ca Mirela Toc, care se lupta cu abuzurile robuliene, a fost refuzata la inscriere in usere, si acuma o dau si afara din primarie?! Care e faza, ce barfe ati auzit?!
  Faza cu eficienta angajatilor e o vrajeala pe care orice om treaz la cap ce a trecut prin corporatie o poate demonta – mai putin sa fie cazut in cap, acelasi angajat poate fi atat inutilizat, izolat si facut sa stea degeaba, cat si integrat, antrenat si pus la locul potrivit unde este util. Eficienta se obtine din strategie de personal, atata timp cat ai niste noduri instruite care dinamizeaza oamenii si activitatile. Daca insa ai tampiti in posturi de actiune, nu te mai eficientizeaza nici naiba, oricat schimbi oamenii si dai vina pe ei (pastrand tampitii, desigur).

 13. zuzu says:

  SA O VEDEM ACUM PE MAIMUTA DE AURELIAN ,PE CHIS SI PE ALTII CA EI…CAND ERAU LA PUTERE PARCA ERA PRIMARIA LOR DE ACASA…NISTE INCULTI SI NISTE INCAPABILI…ACASA CU EI…LE-A AJUNS CAT AU FURAT DE LA PMT SI AU FOST INTANGIBILI…

 14. Dorian says:

  Când e vorba de voi, imediat știți să vă faceți auzită vocea. Când s-a recurs la măgării, ați contribuit tacit fara scoateți o vorbă să știm și noi care e punctul de vedere.

 15. zet says:

  Mai Negrei, este o rusine sa reprezinti pe cei nominalizati in articolul de mai sus (cu citeva exceptii,poate).Este o rusine sa faci parte din acelasi sindicat cu PUTUROSII , INCOMPETENTII si ANALFABETII (cu exceptii evident) a celor nominalizati.Pupati-l in c-r pe Ciuhandu si Cojocari care v-a promovat.

 16. Anubis says:

  La munca leprelor nu la întins mana…

 17. Euy says:

  Important e ca multi latra ca Fritz nu face nimic…. cu cine sa faca ceva? ???? Cu incompetentii din subordine?? Toti trebuie sa ocupe functiile pe baza de concurs! Evaluari anuale ca in privat ! Repet: e asa rau la Stat? Hai in privat ! Nu v-ar angaja nici dracu!

 18. aris says:

  f bine sa-i dea afara,si sa desfinteze directii de ex biroul agricola care culmea nu mai are loc in primarie au inchiriat o locatie langa primarie…acolo sunt active fix doua pers care merita sa ramana un domn mai in varsta si un domn care are ultimul birou pe partea stanga ….restul sunt sobolani de arhiva ….out….in era digitalizarii ei plimba hartii,se fac ca muncesc si incaseaza salarii doar pt ca sunt rudele sau cunostintele cuiva din fostele administratii, evaluat necesarul de posturi si examnene pt titularizare…..si poate mai invata in perioada asta si cum sa se comporte cu contribuabulul din buzunarul caruia incaseaza salariul absolut obscen si nemeritat

 19. AMBRUS R says:

  Alo, Sindicatule!

  Când Robu si ai lui au facut ce au vrut din PMT, nu ati scos o vorbă, toti v-ati gudurat pe lângă el să vă dea un os să roadeti. Acum că vă este amenințat postul, aveti imediat pîrghii să vă faceti voua insiva dreptate. Rusine să vă fie!

  Unii dintre voi nici nu va venit să credeti că Robulache va pleca din PMT, facand mizerii cu acordul ăstuia (Robu) pe motiv că sunteti protejatii lui. SINDICATULE, vrem să vedem care mai este rostul tău in secolul acesta, că de luat bani de la membrii, ii iei, dar de găsit solutii, ba.

 20. Veronica says:

  Este greu sa renunti la sefie, pare-se! Domnii functionari vor sa fie directori si in continuare! Fie si numai pentru acest aspect, ma declar pro-Fritz 100%!

 21. bubutim says:

  incet se sparg clanurile de familie din primarie.
  greu sa te lupti cu rozatoarele cind le tai grauntele cu care au fost obisnuite atitia anii

 22. emilutz says:

  A ajuns cutitul la os, hotilor? Vi s-a taiat accesul la banii cetatenilor? FOARTE BINE BAI HOTILOR !

 23. uie_fritz says:

  nuuuu, RUSINE… FRITZZ ARE TOT TIMPUL DREPTATE..terminativa

 24. Solitaire says:

  Adrian Bere și Iudit Bere sunt rude?😎

 25. Marius says:

  Drum bun și cale bătută învățați și voi să munciți că sclavi in privat că doar așa vă dați seama ce bine era la stat la frecat buha !!!
  Dacă sunteți Profi ai ați performant in ce ați făcut să rămâneți daca nu PAaaa ! Sa văzut în 30 de anii ce ați făcut !?
  Și restul cârcotași aia care vor venii nu sunt Superman și totul e roz in 2-3 anii
  Ce bine e la stat ! Mai ales în funcție de directori etc leafa merge munca Ba !’ce mai boerie pt unii !

 26. Societatea_civila says:

  Putorile nesimtite care storc banii publici au numele in acest articol. Punct

 27. Dada says:

  Imi place cum se activeaza postacii USR cand sant articole cu Fritz. Omu nu a facut nimic in viata lui si nici pentru Timisoara nu va face nimic. Degeaba va faceti iluzii…
  Si nu mai dati vina pe PSD ptr ce se intampla in Timisoara… ca de la Revolutie incoa numa primari de dreapta am avut. Si uite cum arata orasul… tot mai prost

 28. Cele mai noi știri

  Mapamond

  Noua Zeelandă a vaccinat 2,5% din întreaga populație într-o singură zi

  România

  VIDEO. Boncănitul cerbilor, surprins de camerele de monitorizare din pădurile Parcului Național Piatra Craiului

  Mapamond

  Recompensă de la SUA pentru familiile a 10 afgani uciși din greșeală într-un atac cu drona

  Ştiri din Timiș

  A murit Coleta de Sabata, singura femeie rector al Universității Politehnica Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Peste 900 de locuri de muncă vacante prin AJOFM Timiș. Anunțurile din campania Tion

  Ştiri din Timiș

  Ana Munteanu, dată exemplu de RoVaccinare. Copilul ei de 8 săptămâni are anticorpi, s-a vaccinat când era însărcinată

  Economic

  La patru luni de la incendiul devastator, Frigoglass a reluat producția la Timișoara

  Ştiri din Timiș

  O comisie tehnică a Primăriei Timișoara „va analiza holistic” viitoarele investiții din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Sanctuarul de la Parța devine punct muzeal până în 2022, cu peste 400.000 de euro

  Ştiri din Timiș

  Alfred Simonis, despre scandalul cu Dan Dinu: Oamenii de afaceri din Timișoara nu au un partener, ci un adversar în primarul orașului

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici