tion.ro Web analytics

Săptămâna aceasta, timișorenii pot plăti la hipermarketul Carrefour cu PET-uri pentru fructe și legume românești

De T. Ex.
Reactualizat la:

Săptămâna aceasta, timișorenii pot plăti la hipermarketul Carrefour cu PET-uri pentru fructe și legume românești

Reactualizat la:
ADVERTORIAL. Începând cu 13 septembrie și până pe 19 septembrie, inițiativa Plata cu PET parte din programul Punem Preț Pe Plastic derulat de Carrefour România, va staționa în hipermarketul situat pe Calea Șagului nr. 100. Propunerea retailerului este simplă: pentru 1 PET adus la stație, clienții primesc la schimb, la alegere, un fruct sau o legumă. Iar anul acesta, orice rPET DORNA, dublează cantitatea.
Scris de T. Ex. - ADVERTORIAL. Începând cu 13 septembrie și până pe 19 septembrie, inițiativa Plata cu PET parte din programul Punem Preț Pe Plastic derulat de Carrefour România, va staționa în hipermarketul situat pe Calea Șagului nr. 100. Propunerea retailerului este simplă: pentru 1 PET adus la stație, clienții primesc la schimb, la alegere, un fruct sau o legumă. Iar anul acesta, orice rPET DORNA, dublează cantitatea.

Aflată la a 3-a ediție și pentru a doua oară în Timișoara, Plata cu PET este organizată anul acesta în parteneriat cu liderul pieței locale de băuturi, Coca-Cola HBC România și cu sprijinul Green Point Management, Financiar Recycling, Green PC Ambalaje și Recycle International.

Prin această inițiativă, Carrefour alături de partenerii săi încurajează trecerea la obiceiuri mai bune de consum la cumpărături, dar și acasă, printr-un mecanism simplu și prietenos, la îndemâna oricui. Încă de la lansarea din 2019, campania propune o schimbare de perspectivă: plasticul este o resursă iar dacă este tratat responsabil acesta poate avea valoare.

Plata cu PET face parte din programul de economie circulară Punem Preț pe Plastic, care include inițiativele de mediu Carrefour România. Programul oferă consumatorilor acțiuni concrete și îi încurajează să adopte comportamente responsabile față de natură atât la cumpărături cât și acasă.

„Plata cu PET este inițiativa care exprimă cel mai bine viziunea Carrefour România asupra economiei circulare, transformând plasticul în monedă de schimb pentru fructe și legume produse local și încurajând reintroducerea plasticului în circuitul economic, prin reciclare. Susținem astfel un proces de educare a publicului pentru un consum responsabil de plastic și alte resurse și, de asemenea, încurajăm clienții să adopte obiceiuri mai bune acasă și la cumpărături. Ne bucurăm să avem alături de noi parteneri strategici, împreună cu care extindem programul și îl aducem în 20 de hipermarketuri din 19 orașe din România”, a declarat Felician Cardoș, Environmental Manager Carrefour România.

„Green Point Management se implică activ și constant, de peste patru ani, în evoluția economiei din România spre un model circular, cu obiectivul clar de a crește semnificativ gradul de reciclare. Prin inițiativa “Plata cu PET”, am început acum doi ani o colaborare durabilă cu partenerii noștri, iar rezultatele campaniilor din anii trecuți au dovedit că împreună putem schimba mentalități și comportamente în rândul populației. Mai mult decât atât, împreună am creat infrastructura atât de necesară pentru colectarea separată care să fie la îndemâna oamenilor”, a declarat Andrei Dinescu, Deputy CEO Green Point Management.

(1142)

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Consiliul Județean Timiș a introdus titulatura de Ambasador Cultural

  Eveniment

  Președintele Klaus Iohannis a convocat o ședință pentru „instituirea unor măsuri clare, restrictive”

  Eveniment

  Controale pentru depistarea celor care nu poartă mască, în Timiș

  Ştiri din Timiș

  O singură ofertă pentru SF-ul pistelor de biciclete de la podurile Dacilor și Șaguna. De la firma care nu le-a prevăzut la Podul Eroilor

  România

  O persoană care a spus într-un live pe Facebook că spitalul modular ATI de la Piatra Neamț este gol s-a ales cu dosar penal

  Ştiri din Timiș

  Organigrama lui Dominic Fritz rămâne suspendată. Curtea de Apel Timișoara a respins recursul primăriei

  Ştiri din Timiș

  Activități digitale Web2.0 în cadrul Liceului Teoretic „Grigore Moisil” Timisoara

  Ştiri din Timiș

  Ce pantofi să alegi pentru pantalonii de jogging pentru bărbați? 3 stiluri potrivite de purtat

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Iulius Town găzduiește expoziția de new media art „One Night Gallery & RIZI”

  Eveniment

  Tâlhărie comisă la Lugoj de un tănăr care era beat

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici