tion.ro Web analytics

Primarul Dominic Fritz s-a căsătorit la Timișoara. Va deveni tată în curând

De Oana Bocănici
Reactualizat la:

Primarul Dominic Fritz s-a căsătorit la Timișoara. Va deveni tată în curând

foto: Seba Tătaru
Reactualizat la:
Primarul Timișoarei Dominic Fritz și logodnica sa Yiran Lin și-au spus „Da” la starea civilă și s-au căsătorit civil. Cei doi urmează să devină părinți.
Scris de Oana Bocănici - Primarul Timișoarei Dominic Fritz și logodnica sa Yiran Lin și-au spus „Da” la starea civilă și s-au căsătorit civil. Cei doi urmează să devină părinți.

„De astăzi pe degetele acestea sunt inele. M-am căsătorit cu partenera mea Yiran Lin. Sunt norocos și recunoscător pentru iubirea și sprijinul ei necondiționat, și că și-a găsit locul, cu mine, la Timișoara”, a anunțat Dominic Fritz într-o postare pe Facebook.

Declarația de căsătorie a lui Dominic Fritz a fost înregistrată în 5 august, iar pe act scrie că edilul-șef are „rezidența în Timișoara”.

Yiran Lin este originară din Republica Chineză. Tânăra are 36 de ani și este ofițer pentru afacerile umanitare, în timp ce Dominic Fritz împlinește anul acesta 37 de ani. Cei doi urmează să devină părinți.

O prezență discretă, soția lui Dominic Fritz a fost alături de primarul Timișoarei în special în seara alegerilor, când l-a însoțit să celebreze rezultatul în Piața Victoriei. Dominic Fritz este primarul Timișoarei de 10 luni, ales cu 49,19% din totalul voturilor exprimate de cetățeni.

 

84 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Rezidenta says:

  Se vede ca are rezidenta si nu domiciliul 🙂

  • Corina says:

   Nu stiu cat de important e asta. Pe mine mai mult ma frapeaza faptul ca femeia aia nu a vazut ca acest individ nu a facut nimic un an de zile, ca sa nu zic toata viata. Cum sa te mariti cu unu ca asta? La ce relatie si la ce viitor poti spera?

   • Numai fiț invidiosi says:

    Poate o are mare, te-ai gandit la asta?

   • fotbal1 says:

    @Corina se vede ca comentezi ca un trol, ce treaba are iubirea cu restul… Si de bine de rau el e primar al unui oras ceva ce tu probabil nu vei ajunge in 10 vieti. Deci omul se descurca. Cu toate ca in dragostea adevarata aceste aspecte nu sunt importante.
    Ce ai comentat tu sunt in genul: “de ale lui Mitica”… Rusine @Corina.

   • Q says:

    Daca e in onu iti dai seama ce trafic invarte

 2. plex says:

  Deci avea dreptate robu cand zicea de domiciliu. ok, interesant…

  • ioana says:

   Se pare ca da si atunci penalul de fritz care sustine filozofia ‘fara penali in functii publice’ trebuie sa plece, impreuna cu cei care-au girat candidatura lui si care se dovedesc a-si fi indeplinit defectuos sarcinile de serviciu, ba mai mult se fac vinovati de tradare de tara! Deci, eject!!!

   In plus, ca sa fie slujitor pana la capat ideologiei imputite pe care o serveste, concubina devenita ‘sotie’ ar trebui sa faca avort pt ca suntem f multi pe planeta si inca unu’ in plus contribuie negativ la incalzirea globala care omoara planeta. Ce zici, flegma, iti omori copilul? Sau astfel de idei sunt valabile numai pt noi astialalti pe care ne considerati useless eaters si ne bagati pe gat zemuri ucigase?

   In alta ordine de idei, daca sarcina concubinei-sotie e recenta si avand in vedere ca zamarca anticovid da infertilitate de 3-6 luni sau definitiva atat la barbati cat si la femei, inseamna ca fritz nu si-a facut vaccin anticovid ci si-a injectat apa chioara (alta flegma aruncata pe vite). Sau insamantarea n-a facut-o fritz ci altul.

   Oricum ar fi, toate-s imputite!!!

  • Vax says:

   nu are nevoie de domiciliu pentru a candida, resedinta e de ajuns. vezi lege 115. in plus resedinta e considerata domiciliu in codul civil..

   • antiVrajeala says:

    doar mintit si furat te simti? tu n-ai nici o responsabilitate? un puc de raspundere? ia mai da o geana pe programul cu care a candidat, nu regasesti ce e acolo intre prioritatile puse in practica de Fritz? Ce nu scrie, nu va face(exceptie majorare impozite) iar ce scrie, va incerca sa faca in ordinea prioritatilor. evident, intai chestiile de sifonat usor catre ong-uri, apoi alelalte, daca nu si gaseste scuze si nu mai plateste cate 20 mil amenda ca doarme in papuci. Parca totusi e ceva parcare noua inceputa, aia din bucovina, dar stai sa le desfiinteze pe alea de pe strazi care cica il deranjeaza, atunci haos.
    In democratie, responsabilitatea e a cetateanului, asadar pe langa a te simti mintit, cred ca trebuie sa schimbi criteriile de a alege, mai multa ratiune, mai putina pasiune.
    In plus, exista optiunea unui referendum de demitere.

   • plex says:

    Te cred cu L115, dar nu cred si ce spui cu codul civil. Oricum, mi se pare aiurea sa poti candida intr-o localitate unde n-ai avut domiciliul macar cativa ani, indiferent ca esti cetatean roman sau nu. Asa cum mi se pare aiurea si la cdep sau senat, sa candideze cineva de ex. din sibiu in gorj, ca e vot pe liste si are mai multe sanse acolo(ce circ a fost cu apartamentul cumparat de Udrea la Roman
    ..). Dar legea trebuie respectata sau schimbata… Acum daca vine “x-ulescu” din ungaria, isi ia rezidenta temporara maine in Timisoara si poimaine candideaza, o sa zica toti sustinatorii lui Fritz ca e ok pt ca legea 115 nu stiu ce zice? ma indoiesc, o sa adauge pe langa lege ca stai, ca fritz a tot venit si a mai stat nu stiu cat prin Timisoara, ca una, ca alta, ca ce a contribuit el pe aici etc. Din pacate legea e invocata numai cand cinvine unuia sau altuia, motivatia reala pentru a sustine o parere fiind de fapt cu totul alta. Bun, respectam L115, desi eu as schimba-o.

 3. lupu says:

  Intrebare de unde si-a luat certificatele de celibat cei doi !!!!

  • Lupisor says:

   ” Cetăţenii Uniunii Europene care au domiciliul sau reşedinţa în România au
   dreptul de a alege şi de a fi aleşi în aceleaşi condiţii ca şi cetăţenii români, cu
   îndeplinirea prevederilor legale. “

   • ioan says:

    Dominic nu are nici domiciliu,prin urmare nici resedinta in Romania. El este cetatean strain rezident.

    • Anonimous says:

     Legea 115 din 19 Mai 2015:

     ART. 5
     (1) Cetăţenii Uniunii Europene care au domiciliul sau reşedinţa în România au dreptul de a alege şi de a fi aleşi în aceleaşi condiţii ca şi cetăţenii români, cu îndeplinirea prevederilor prezentei legi.
     (2) Cetăţenii Uniunii Europene au dreptul de a fi aleşi în funcţia de primar, consilier local şi consilier judeţean.
     (3) În sensul prezentei legi, prin cetăţenii Uniunii Europene se înţelege cetăţenii statelor membre ale Uniunii Europene, altele decât România.

     Putina terminologie pentru taranul comunist emancipat:

     reședință sf [At: ASACHI, S. L. II, 85 / V: (înv) rese~, (reg) reșiden~ / Pl: ~țe, (rar) ~nți / E: fr résidence, lat residentia după ședință] 1 Sediu al unei autorități sau al unei persoane oficiale Si: rezidență (1). 2 Localitate sau casă în care o persoană particulară își are domiciliul stabil Si: rezidență (2).

     REZIDÉNȚĂ s.f. (Jur.) 1. Reședință. 2. Dreptul și starea unei persoane care se stabilește într-o țară străină în calitate de rezident. [Cf. engl. residence, fr. résidence, germ. Residenz, lat. residentia].

     sursa: DN (1986)

     adăugată de LauraGellner

     Legea Romaniei (aliniata la standarde UE) :

     europa.eu/youreurope/citizens/residence/documents-formalities/eu-nationals-permanent-residence/index_ro.htm

     Special pt. Robu (ce-l roade) :

     ART. 6 (1) Nu pot alege: a) debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie;

     • Baronu says:

      Scurt si la obiect!

     • alo says:

      friț tu ești?

     • hai las-o moale says:

      documentul ala e fix pix. sa arate exact documentele oficiale de identitate si locație si atunci poate se calmează lumea pe tema domiciliului. daca ne luam dupa documentul ala putea sa fie rezident domiciliat sau ce naiba trebuie începând cu data de 4 august 2021

     • unde-i docomientu says:

      sa prezinte documentele oficiale de identitate si domiciliu/rezidență/reședință cu data de emitere. pana atunci discutia rămâne activă. din documentul din articol nu rezultă că ar fi fost în regulă la momentul alegerilor/depunerii dosarului de candidat

     • top_gop says:

      Vezi ca a pus robu pe fb art.56 din legea aia 115 de ne-o tot fluturi aiurea, care zice ca dreptul de a fi ales e pentru cei cu domiciliul in localitate, ca si in cazul cetatenilor romani, asadar doar dreptul de a alege e dat de resedinta.
      Fritz e “penal”.

     • Anonimus says:

      Iar eu ti- am pus interpretarea legii, cuvant cu cuvant. Ca legea este pe baza sensului cuvintelor, nu a parerilor nebunilor ca Lae Tractoristul.

     • top_gop says:

      Fritz a incalcat legea electorala, adica legea democratiei. Tu ai interpretat un rahat turcesc.Ia interpreteaza tu articolul 56 adica CINCI ZECI SI SASE, mai anonimule, nu articolul 5(cinci).
      Ia ti banii pe trolling si cumpara-ti o acadea, esti obisnuit cu actiunea corespunzatoare.

     • Anonimus says:

      P*ostea, vezi ca si tu si Lae Boschetarul Tractorist taiati, intelegeti sau selectati (personal cred ca primele doua) informatia sa va sune bine.
      Legea 115 revizuita pentru 2020, scrie clar exact ca cetatenii UE trebuie sa aiba rezidenta. Articolele ce preced `literele legii` propriu zise, detaliaza procedura. Daca ai fi avut capacitatea intelectuala sa citesti articolul 56, ai fi vazut ca pentru `domiciliu` face referire la Art. 26 Al. 3, in care se zice clar ca trebuie sa aiba `contract de vanzare cumparare sau inchiriere` la subpunctul a. La subunctul b. se intra si mai mult in detaliu spunandu- se faptul ca `proprietarul apartamentului (pers. fizica sau juridica) trebuie sa faca un act de primire in spatiu, alaturi de documentele prevazute la subpunctul a` . Aceste doua subpuncte descriu `rezidenta` .
      Deci si tu si Lae Boschetarul Tractorist dezinformati, sunteti analfabeti functionali si trunchiati informatia doar sa va dea voua bine.
      Hai, smiorc, ca nu mai are ce fura!

     • Anonimus says:

      P*ostea, vezi ca si tu si Lae Boschetarul Tractorist taiati, intelegeti sau selectati (personal cred ca primele doua) informatia sa va sune bine.
      Legea 115 revizuita pentru 2020, scrie clar exact ca cetatenii UE trebuie sa aiba rezidenta. Articolele ce preced `literele legii` propriu zise, detaliaza procedura. Daca ai fi avut capacitatea intelectuala sa citesti articolul 56, ai fi vazut ca pentru `domiciliu` face referire la Art. 26 Al. 3, in care se zice clar ca trebuie sa aiba `contract de vanzare cumparare sau inchiriere` la subpunctul a. La subunctul b. se intra si mai mult in detaliu spunandu- se faptul ca `proprietarul apartamentului (pers. fizica sau juridica) trebuie sa faca un act de primire in spatiu, alaturi de documentele prevazute la subpunctul a` . Aceste doua subpuncte descriu `rezidenta` .
      Deci si tu si Lae Boschetarul Tractorist dezinformati, sunteti analfabeti functionali si trunchiati informatia doar sa va dea voua bine.
      Hai, smiorc, ca nu mai are ce fura!!

     • Anonimus says:

      P*ostea, vezi ca si tu si Lae Boschetarul Tractorist taiati, intelegeti sau selectati (personal cred ca primele doua) informatia sa va sune bine.
      Legea 115 revizuita pentru 2020, scrie clar exact ca cetatenii UE trebuie sa aiba rezidenta. Articolele ce preced `literele legii` propriu zise, detaliaza procedura. Daca ai fi avut capacitatea intelectuala sa citesti articolul 56, ai fi vazut ca pentru `domiciliu` face referire la Art. 26 Al. 3, in care se zice clar ca trebuie sa aiba `contract de vanzare cumparare sau inchiriere` la subpunctul a. La subunctul b. se intra si mai mult in detaliu spunandu- se faptul ca `proprietarul apartamentului (pers. fizica sau juridica) trebuie sa faca un act de primire in spatiu, alaturi de documentele prevazute la subpunctul a` . Aceste doua subpuncte descriu `rezidenta` .
      Deci si tu si Lae Boschetarul Tractorist dezinformati, sunteti analfabeti functionali si trunchiati informatia doar sa va dea voua bine.
      Hai, smiorc, ca nu mai are ce fura!!

     • top_gop says:

      Alo, trolul plusereu! Ai terminat acadeaua? “analfabet functional” e ala care la plural scrie “analfabeti functionali”. cauta pe net ce ai gresit, poate intelegi.
      Iar art.23 e pt a vota nu pentru a fi ales, faptul ca in 56 se cere sa probezi adresa unde locuiesti nu te scuteste de a avea domiciliul unde candidezi(poate ai 2 apartamente si 3 case de ex. in Timisoara,tre’ sa se stie adr. de resedinta unde poti fi citat daca incalci legea sau daca vreun troll te cauta cu pupatul sau sa si ceara plata pe postari.)
      Domiciliul nu se interpreteaza cum te-au invatat la scoala de trolli pluserei, are definitie legala.
      Mai ia o acadea, sigur te au platit si pt ultima postare. sau poate esti atat de “nefunctional”, incat chiar crezi ce scrii, caz in care, sa ai o disonanta cognitiva usoara cand o sa te trezesti. dar tare cred ca esti un troll, de ala slab.

     • Anonimous says:

      Tembelule, citeste legea, nu mai dezinforma. Este pentru candidati Art. 26, al. 3:

      (3) În cazul candidaturii unui cetățean al Uniunii Europene, declarația de acceptare a candidaturii cuprinde numele, prenumele, statul membru de origine, adresa din România, ocupația, profesia și apartenența politică, consimțământul expres al acestuia de a candida pentru funcția respectivă, precum și precizarea că întrunește condițiile prevăzute de lege pentru a candida. Declarația de acceptare a candidaturii este însoțită de un document care atestă adresa din România, potrivit art. 23 alin. (3), sau de un document emis de Inspectoratul General pentru Imigrări.

      Smiorc ca nu mai poate Lae Tractoristul fura! Smiorc smiorc!!

     • Anonimus says:

      Tembelule, citeste legea, nu mai dezinforma. Este pentru candidati Art. 26, al. 3:
      (3) În cazul candidaturii unui cetățean al Uniunii Europene, declarația de acceptare a candidaturii cuprinde numele, prenumele, statul membru de origine, adresa din România, ocupația, profesia și apartenența politică, consimțământul expres al acestuia de a candida pentru funcția respectivă, precum și precizarea că întrunește condițiile prevăzute de lege pentru a candida. Declarația de acceptare a candidaturii este însoțită de un document care atestă adresa din România, potrivit art. 23 alin. (3), sau de un document emis de Inspectoratul General pentru Imigrări.
      Smiorc ca nu mai poate Lae Tractoristul fura! Smiorc smiorc!!

     • Anonimus says:

      Tembelule, citeste legea, nu mai dezinforma. Este pentru candidati Art. 26, al. 3:
      (3) În cazul candidaturii unui cetățean al Uniunii Europene, declarația de acceptare a candidaturii cuprinde numele, prenumele, statul membru de origine, adresa din România, ocupația, profesia și apartenența politică, consimțământul expres al acestuia de a candida pentru funcția respectivă, precum și precizarea că întrunește condițiile prevăzute de lege pentru a candida. Declarația de acceptare a candidaturii este însoțită de un document care atestă adresa din România, potrivit art. 23 alin. (3), sau de un document emis de Inspectoratul General pentru Imigrări.
      Smiorc ca nu mai poate Lae Tractoristul fura! Smiorc smiorc!

     • Anonimous says:

      Tembelule, citeste legea, nu mai dezinforma. Este pentru candidati Art. 26, al. 3:

      (3) În cazul candidaturii unui cetățean al Uniunii Europene, declarația de acceptare a candidaturii cuprinde numele, prenumele, statul membru de origine, adresa din România, ocupația, profesia și apartenența politică, consimțământul expres al acestuia de a candida pentru funcția respectivă, precum și precizarea că întrunește condițiile prevăzute de lege pentru a candida. Declarația de acceptare a candidaturii este însoțită de un document care atestă adresa din România, potrivit art. 23 alin. (3), sau de un document emis de Inspectoratul General pentru Imigrări.

      Smiorc ca nu mai poate Lae Tractoristul fura! Smiorc smiorc!!

     • Anonimus says:

      Pe scurt:
      Esti atata de imbecil, incat este de inteles de ce o fosila comunistoida ca Lae Tractoristul este pe gustul tau.
      Esti atata de imbecil, ca nici o lege nu poti citi cap coada.
      Da, este articolul 56, nu 26 (typo) .

      Hai, smiorc smiorc!

     • Anonimus says:

      P.S. : Tastezi mai repede decat apar comentariile. Sa fi moderator pe la redactia asta de rahat?

      Smiorc smiorc!

     • top_gop says:

      Fii atent bai smiorcaila: ai adus ca si contra-argument la domiciliul specificat clar de art 56, art 23, eu ti am explicat de ce art 23 nu e un contra-argument bun, tu vii si scrii art.26 vrand sa scrii art56. ca si contra contra argument. Ma gandisem ca na, se intampla, ai incurcat 23 cu 56. dar tu ai carente grave de logica. Stii ce-i aia o tautologie? ma indoiesc, tu chiar esti analfabet functional, esti si troll nefunctional si murdar la gura. Pe nivelul tau: Jet.

     • Anonimous says:

      Analfabetule, legea 115 explica foarte clar ce este, fiind descrisi pasii pentru aplicare in atticolele alea nenorocite (desi nu e nevoie pt. Fritz, ca este clara) . Citeste- o cu voce tare, poate o intelegi si poate devi mai mult decat un analfabet linge- blide pe langa Lae Tractoristul (cauta in DEX sensul cuvintelor) .
      Ca orice linge blide cu spatiu de inchiriat in cutia craniana, te- ai legat de o greseala de tastare. Stai pe pace, ca legea nu tine cont de parerile nebunilor ca Tractoristul si linge blidelor de langa el (ca tine) . De aceea Justitia i- a dat ‘cu jet’ (ca astea intelegi) si unicele ecouri ale acestei ineptii sunt articolele ziarelor ce se vand si sustinatorii platiti (ca tine) .
      Smiorc, smiorc!

     • Anonimous says:

      Analfabetule, legea 115 explica foarte clar ce este, fiind descrisi pasii pentru aplicare in articolele alea nenorocite (desi nu e nevoie pt. Fritz, ca este clara) . Citeste- o cu voce tare, poate o intelegi si poate devi mai mult decat un analfabet linge- blide pe langa Lae Tractoristul (cauta in DEX sensul cuvintelor) .
      Ca orice linge blide cu spatiu de inchiriat in cutia craniana, te- ai legat de o greseala de tastare. Stai pe pace, ca legea nu tine cont de parerile nebunilor ca Tractoristul si linge blidelor de langa el (ca tine) . De aceea Justitia i- a dat ‘cu jet’ (ca astea intelegi) si unicele ecouri ale acestei ineptii sunt articolele ziarelor ce se vand si sustinatorii platiti (ca tine) .
      Smiorc, smiorc!

     • top_gop says:

      smiorcaila, ti s-au gatat argumentele? analfabt e ala care scrie “sa fi” cand ar trebui “sa fii”. Uita te in oglinda, sa-l cunosti. Ai citit despre argumente tautologice? asa-i ca n-ai inteles nimic? Jet, smiorcaila. Si sterge-te la gura, fraieridi, ma anunti cand esti gata, pana atunci scrie in continuare ce vrei, esti prea jos sa mi mai pierd vremea cu nimeni tu minte odihnita.

     • Anonimous says:

      Mai sus se vede sablonul alegatorului/ sustinstorului lui Lae Tractoristul:
      * Linge blide
      * Analfabet functional/ intelect redus/ invatat cu munca repetitiva
      * Goarna ce repeta (si mai ales sustine cu tarie) toate aberatiile Tractoristului
      * Incapabil de a cerne informatia (legile sunt gratis expuse pe internet si CTRL + F ajuta)
      * Subpunctul anterior inlocuit de: prea servil sa isi dea seama ca nici ultimul vierme in materie de gandire nu il crede pe Tractorist
      * Cand vede clar ca nu are ce argumenta impotriva dovezilor (un copy paste din lege) , recurge ca orice vierme linge blide a se lega de lucruri marunte, necorelate cu tema, in speranta de a indeparta interesul de la concluzia adevarata
      Concluzia:
      Viermele linge blide ale unei fosile comunistoide parvenite si necalificate (cine- l stie, il stie) nu a reusit sa isi depaseasca nici de data aceasta conditia de nevertebrata, hranita cu hoituri.

      Nu- i nimic, linge blide, in lumea ta marunta si gaunoasa, tu si cu Lae Tractoristul, ati iesit invingatori.

     • Anonimous says:

      Mai sus se vede sablonul alegatorului/ sustinstorului lui Lae Tractoristul:
      * Linge blide
      * Analfabet functional/ intelect redus/ invatat cu munca repetitiva
      * Goarna ce repeta (si mai ales sustine cu tarie) toate aberatiile Tractoristului
      * Incapabil de a cerne informatia (legile sunt gratis expuse pe internet si CTRL + F ajuta)
      * Subpunctul anterior inlocuit de: prea servil sa isi dea seama ca nici ultimul vierme in materie de gandire nu il crede pe Tractorist
      * Cand vede clar ca nu are ce argumenta impotriva dovezilor (un copy paste din lege) , recurge ca orice vierme linge blide a se lega de lucruri marunte, necorelate cu tema, in speranta de a indeparta interesul de la concluzia adevarata
      Concluzia:
      Viermele linge blide ale unei fosile comunistoide parvenite si necalificate (cine- l stie, il stie) nu a reusit sa isi depaseasca nici de data aceasta conditia de nevertebrata, hranita cu hoituri.

      Nu- i nimic, linge blide, in lumea ta marunta si gaunoasa, tu si cu Lae Tractoristul, ati iesit invingatori.

    • top_gop says:

     “conditiile prevazute de lege” adica inclusiv domiciliu. mai citeste si mai interpreteza cat vrei, legea e clara in privinta asta, este scris cuvantul “domiciliu” in art 56? da. Zice ca in aceleasi conditii ca si un cetatean roman, la care trebuie domiciliu(art5)? da. mai vezi si in constitutie ce scrie. Vezi ca ai luat paragraful 3 de la art 56 si ai zis ca e de la art 23. Inca o dovada ca esti analfabet “nefunctional”. Ia-ti o pasta de dinti, atatea acadele dauneaza, iar atata pupat in partea dorsala cauzeaza mirosuri neplacute.

 4. werner says:

  Ha-ha Ce pui negru va avea Samuiel

 5. Ion says:

  Iar isi ia concediu, o sa fie sin nou asistat social :)).

 6. Marius says:

  Doamne ajută sper că ia venit mintea la cap ! Sa fie într-un ceas bun !

 7. pamflet says:

  casa de piatra! totusi se “nasc” câteva intrebari: partenera e femeie sau bărbat? care din ei va naște? cu domiciliul cum a rămas? procurori mai avem?

 8. ionel says:

  Nu e prima data cand se poate observa ca persoane care altora le predica despre terminarea resurselor si pamant prea aglomerat se reproduc (ba unii au copii cat pentru o echipa de fotbal, zic politicieni internationali). Toate bune si frumoase, dar de ce dublul standard? Unii sa plateasca maine poimaine si aerul pe care il respiră, cica din aceste motive ca nu mai ajunge la toata lumea (resursa…), iar altii care participa voios la acest tip de impuneri au “permis” de a trăi ca la 1800 toamna, cand vine vorba de a aglomera pamantul si a consuma peste “necesarul standard”?!? Si poate este… rautacios, dar asa e rautacios si ca unii sa se rasfețe ce merituosi si interesanti sunt ei, iar altora sa le repete ca sunt inapoiati si nesimtiti – doar pentru ca traiesc, si asta si amarat si vai de ei.

  • Nagy_Zoltan says:

   @Ionel Matematica. Daca face toata lumea un singur copil atunci in 80-100 de ani(cat traieste un om) populatia a revenit la normal, injumatatindu-se (2 mor, 1 se naste)

 9. Ion says:

  Prostul asta isi face PR si din nunta lui. A lasat-o pe aia gravida acum 8 luni si vine si el dupa un an de primarie sa arate ca a facut ceva: ca s-a insurat!

 10. Jack says:

  Fritz,

  Au trecut 11 luni de la alegerile locale, aproape un an de zile si in tot acest timp:
  – nu ati inceput Pasajul Solventul;
  – nu ati inceput nici un pod nou in Timisoara;
  – nu ati inceput nici o parcare noua in Timisoara (ba chiar ati anulat liciatatia la una) in schimb ne cocosati cu amenzile de la Politia Locala pentru ca nu avem unde parca;
  – nu ati miscat nimic legat de inelul 4 de centura;
  – vreti sa ne mariti impozitele si ati promis ca le micsorati;
  – vreti sa taxati toate parcarile;
  – nu ati dat pe nimeni afara din angajatii din Primaria Timisoara, doar i-ati rotit si daca ii numarati bine sunt mai multi acum fata de acum un an;
  – nu ati inceput nici una din salile sportive(cea din Lipovei si Sagului)
  – ati inchis Gradina Zoologica de nu avem unde sa ne plimbam copiii;
  – Colterm-ul e in faliment;
  – ati dat bani pentru festival de homosexuali si festival de emigranti in timp de ati desfintat Timfloralis si a v-ati luat de Ruga Timisoarei

  Faptul ca ai inceput santierul de pe Bogdanestilor e putin, as spune praf in ochi, pentru timpul scurs, pretentile, asteptarile si bugetul Timisoarei.
  Tot ce am vazut in astea 11 luni la tine a fost teatru ieftin si scheme de PR.

  Esti un incapabil si un mincinos, iar eu care te-am votat ma simt mintit si furat.

  • antiVrajeala says:

   doar mintit si furat te simti? tu n-ai nici o responsabilitate? ia mai da o geana pe programul cu care a candidat, nu regasesti ce e acolo intre prioritatile puse in practica de Fritz? Ce nu scrie, nu va face(exceptie majorare impozite) iar ce scrie, va incerca sa faca in ordinea prioritatilor. evident, intai chestiile de sifonat usor catre ong-uri, apoi alelalte, daca nu si gaseste scuze si nu mai plateste cate 20 mil amenda ca doarme in papuci. Parca totusi e ceva parcare noua inceputa, aia din bucovina, dar stai sa le desfiinteze pe alea de pe strazi care cica il deranjeaza, atunci haos.
   In democratie, responsabilitatea e a cetateanului, asadar pe langa a te simti mintit, cred ca trebuie sa schimbi criteriile de a alege, mai multa ratiune, mai putina pasiune.
   In plus, exista optiunea unui referendum de demitere. Opozitia, se aude?

 11. Rares says:

  Dacă președintele Klaus-Werner Iohannis PNL nu respecta legile și constituția României ce ne mira ca veniturile ca Fritz, Clotilde Armand USR+ si alti sa respecte .

 12. Gina says:

  Ce vrajealaaa….au intors-o cand au vazut ca nu au succes cu ,,progresismul,, curcubeu…

 13. Rodi says:

  Pe bune, daca lua 49,19% nu era primar trebuia organizat turul 2, de fapt a luat 52,66 din voturi. E grea documentarea

 14. Unul oarecare says:

  “Dominic Fritz este primarul Timișoarei de 10 luni, ales cu 49,19% din totalul voturilor exprimate de cetățeni”.Nu mai tot mentionati treaba asta ca nu FRITZ a castigat alegerile ci ROBU le a pierdut.Ca a fost un vot impotriva lui Robu Ca si o coada de matura daca candida impotriva lui ROBU ar fi castigat

 15. ion says:

  de ce e asta o stire? chiar intereseaza pe cineva daca Fritz e insurat sau nu? Oamenii l-au votat pt functia de primar, nu pt a fi casatorit si/sau tata…

 16. Q says:

  Mariajul Noii Oranduiri Mondiale!!! Si putin PR sa o mai dreaga putin… Sa ia pulsul populatiei…

 17. Unul oarecare says:

  “O prezență discretă, soția lui Dominic Fritz a fost alături de primarul Timișoarei”Poate de rusine nu vrea sa se afirme cu acest individ numit FRITZ.Care a promis marea cu sarea in campania electorala si a ramas numai sare amara de cand a ajuns la primarie.Taxe marite,tot felul de biruri noi angajari peste angajari,audit cat incape.studii de mii de euro ca sa aflam ca nu sant suficiente locuri de parcare in rest ZERO pentru oras si locuitori orasului

 18. Daniel says:

  Felicitări. Bine ar fii să se cunune si religios.Poate ca nu-l lasă USR-ul.

  • Nebunie curata says:

   Religios ca religios dar in Timisoara nu avem nici o pagoda chinezeasca!Ce ne facem construim una???Sau trece doamna la religia MAESTRULUI??

 19. Stefan says:

  Relatiile germano-chineze sunt de inteles acum cand Prima Doamna a Germaniei vrea sa-si faca Armata ei iar importurile urmaresc euro traseul China in Germania iar apoi Romania.

  • 456 says:

   EXACT!!! Romania a fost predata Germaniei!!! Tot mai multi germani se muta pe plaiurile banatene, dupa ce au imbratisat multiculturalismul pacii, si aia vor face si la noi…

 20. Anti_vir says:

  In sfarsit primarul are ceva realizari in primul an de mandat, evident pe plan personal.

 21. Anonim says:

  Gândacii odată aciuiați încep și se înmulțesc! Încet-încet aveniturile din jermanica vor înlocui sudiștii…deja și-a adus piloșii in primărie cu noua organigramă…

 22. Ruben Latcau says:

  Cred ca Yiran Lin va deveni tată

 23. Anonim says:

  Dupa ce naste chinezoaica poate si Fritz sa intre in concediu de crestrea copilului 2 ani de zile! Oricum cu el sau fara el la primarie tot aia este . El a delegat orice atributie catre altii . Un primar de paie . Jos USR +- o echipa de hiene puse pe praduiala mai ceva ca PSD si PNL la un loc

 24. Alpha says:

  INCA NU A PREDAT MANDATUL???

 25. plex says:

  Te cred cu L115, dar nu cred si ce spui cu codul civil. Oricum, mi se pare aiurea sa poti candida intr-o localitate unde n-ai avut domiciliul macar cativa ani, indiferent ca esti cetatean roman sau nu. Asa cum mi se pare aiurea si la cdep sau senat, sa candideze cineva de ex. din sibiu in gorj, ca e vot pe liste si are mai multe sanse acolo(ce circ a fost cu apartamentul cumparat de Udrea la Roman
  ..). Dar legea trebuie respectata sau schimbata… Acum daca vine “x-ulescu” din ungaria, isi ia rezidenta temporara maine in Timisoara si poimaine candideaza, o sa zica toti sustinatorii lui Fritz ca e ok pt ca legea 115 nu stiu ce zice? ma indoiesc, o sa adauge pe langa lege ca stai, ca fritz a tot venit si a mai stat nu stiu cat prin Timisoara, ca una, ca alta, ca ce a contribuit el pe aici etc. Din pacate legea e invocata numai cand cinvine unuia sau altuia, motivatia reala pentru a sustine o parere fiind de fapt cu totul alta. Bun, respectam L115, desi eu as schimba-o.

 26. Zoli says:

  Incompetentul asta de Fritz e numai in concedii de cand a preluat primaria. Omu nu are nici o treaba cu orasul. Mai nou vad ca comite si fapte penale ca semneaza autorizatii de constructii ilegale pentru colegii sai de la USR care l-au imprumutat cu bani, conform propriilor declaratii de avere. Sper ca DNA sa isi faca treaba pentru aceste cazuri de coruptie. Asta ca s anu mai vorbim de minciuna cu domiciliul, omul asta comitand pana acum cel putin 10 falsuri in declaratii, fiindca de fapt nu are domiciliul in Timisoara asa cum in mod explicit cere legea. Fritz, la brutarie dragule!

 27. adi says:

  Bine ca dati numele sotiei lu Fritz dar cand e vorba de o firma de fast-food ce otraveste oameni e confidential

 28. Ovidiu says:

  Sanatate si Fericire !, fara alte taxe pentru parcarile de pe domeniul public, fara betonificare, asfaltare si borduri, curatarea canalului Bega, scoaterea Dieselurilor vechi din oras, scoaterea traficului greu din oras, mai multi copaci mai multa iarba verde pentru copiii si femeile noastre, care asta vor, vor ei, vrem si noi, aer curat, apa curata, asistenta medicala de calitate, educatie de calitate pentru copii si pentru cei care vor sa invete, oamenii strazii adunati de pe strazi , spalati, ingrijiti si apoi la munca in folosul comunitatii, fara risipa pe vaporetto, tramvaie electrice, autobuze electrice, biciclete, trotinete, platite de toti si folosite de cativa.

 29. jinping says:

  oare doamna chinezoiaca face parte din partidul comunist chinez? suntem infiltrati de spioni??

 30. Mihaela says:

  “Casa de piatra” si La multi ani fericiti impreuna.

 31. ignoletz says:

  Paravan….pentru ca el e LAKE

 32. uie_fritz says:

  nuuuu, nu are domiciliu FRITZZ?!?!?!? was ist das? robu avea dreptate? nnooooo

 33. mielu says:

  Sper ca s-au futut cu masca pe fata. Sa nu imprastie Covid. Sau a ramas gravida pentru ca a respectat distantarea si nu a dat la muie?

 34. Cele mai noi știri

  România

  Trei noi cazuri de variola maimuţei în România

  Ştiri din Timiș

  Fritz s-a ținut de cuvânt. I-a luat din atribuții lui Tabără

  Ştiri din Timiș

  Reprezentanți ai Ministerului Sănătății și ai Băncii Mondiale, în vizită la Spitalul Județean Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Deputatul liberal Marilen Pirtea: „Majoritatea opiniei publice românești susține politicile către direcția Vest"

  Eveniment

  Bicicliștii și trotinetiștii luați la ochi de poliția rutieră, la Timișoara. Zeci de amenzi în câteva ore

  Eveniment

  FOTO. Peste 600 de mașini abandonate au fost ridicate de polițiștii locali, de la începutul anului

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Primăria măsoară străzile pentru viitorul contract de salubrizare

  Mapamond

  Încă două decese cauzate de variola maimuţei. Trei oameni au murit, de la începutul anului

  Sănătate

  Focar de COVID-19 la Spitalul Județean din Timișoara

  Capitală Culturală

  FOTO. Timișoara – Capitală Culturală Europeană, promovată în rândul ambasadorilor la București

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici