O gospodină adevărată cunoaște deja caracteristicile brandului Tefal. Încrederea față de firmă a fost căpătată de-a lungul timpului datorită calității produselor sale pentru gătit, dar și versatilității fiecărui set în parte. Fie că dețineți oale sub presiune Tefal sau o tigaie Tefal de ultimă generație, vă garantăm că mâncărurile dumneavoastră vor ieși mai gustoase ca niciodată și că nu veți regreta achiziția. După cum bine știți, oalele de la acest brand sunt, de obicei, electrice și dispun de o gamă variată de programe, temperaturi și moduri de gătit. Deci, dacă aveți un astfel de electrocasnic acasă, suntem convinși că vă veți putea duce hobby-ul la următorul nivel în timp ce învățați noi tehnici de gătit. Acum că v-am făcut introducerea necesară, e timpul să trecem la rețetele promise. În continuare veți afla cum să preparați orez de primăvară, supă de pui cu noodles și paste cu pesto în doar câțiva pași simpli și rapizi. Veți obține mese senzaționale și aromate ce vor fi pe placul tuturor, chiar și al celor mai mofturoși membrii ai familiei. Iată cum le puteți găti.
· Rețete de sezon la oala sub presiune
Oalele sub presiune Tefal vă oferă un display cu butoane așezate intuitiv, care vă ajută să setați timpul de gătire și temperaturile potrivite pentru fiecare preparat în parte. Astfel, folosind aceste electrocasnice, gândul că mâncarea poate da în clocot sau că se poate arde nu vă va mai stresa. Iată ce rețete ușoare aveți la dispoziție pentru această perioadă din an:
– Orez de primăvară: un preparat colorat, gustos și sățios. Tot ce aveți nevoie sunt câteva polonice de zeamă de pui sau legume, după preferințe, orez cu bob lung, mazăre congelată, o mână de baby spanac, puțină telemea, ceapă și usturoi după gust. Puneți supa și orezul în oală pentru maxim 5 minute, sub presiune maximă. Eliberați apoi presiunea și adăugați restul ingredientelor, ceapa și usturoiul tocate mărunt, alături de un praf de sare și telemeaua sfărâmată, amestecați bine și gata! Ați obținut unul dintre cele mai rapide preparate la oala sub presiune. Pont: dacă vreți un orez cremos, adăugați și un cub de unt la final.
– Supă de pui cu noodles: un preparat confortabil, perfect pentru serile răcoroase de primăvară. Aveți nevoie de următoarele ingrediente: apă (cât capacitatea oalei), morcovi și țelină cubulețe, mazăre congelată, piept de pui fiert, noodles în forma preferată și un praf de sare. Puneți apa, legumele și condimentele în oala sub presiune Tefal și lăsați să fiarbă pentru 10 minute. Eliminați apoi presiunea și adăugați restul ingredientelor. Așteptați ca puiul și noodles să devină moi, amestecând din când în când și apoi, bucurați-vă de un bol mare de supă mai gustoasă ca niciodată.
– Paste cu pesto: un alt preparat colorat și extrem de aromat, în ton cu primăvara. Pentru pesto aveți nevoie de frunze de busuioc, semințe de pin, ulei de măsline, parmezan și puțină zeamă de lămâie. Puneți ingredientele într-un blender și gustați după fiecare pulsație pentru a potrivi gusturile. La final, veți obține o cremă verde, aromată. Pentru paste aveți nevoie de noodles preferați, supă de legume (pentru gust), un cubuleț de unt, bacon și parmezan. Puneți pastele și zeama la fiert în oala sub presiune, între 5 și 8 minute. După ce se înmoaie noodles, adăugați și restul ingredientelor, amestecând bine. Lăsați untul și parmezanul să se topească, apoi puneți în farfurie peste o lingură de pesto. Și gata! Mai simplu nici că se putea.
Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-ați convins de utilitatea cu care vin aceste oale sub presiune Tefal. Pentru și mai multe informații despre electrocasnice sau ponturi de gătit, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim happy cooking!
(2820)
Citiți principiile noastre de moderare aici!