tion.ro Web analytics

Lotul 2 din autostrada Lugoj - Deva are numeroase probleme, inaugurarea ar putea fi amanata

Lotul 2 din autostrada Lugoj - Deva are numeroase probleme, inaugurarea ar putea fi amanata

<p>Foto: arhiva</p>
Comisia care a verificat la începutul lunii februarie cei 15 kilometri din lotul 2 al autostrăzii Lugoj - Deva a descoperit multe probleme, ceea ce pare să fi justificat amânarea deschiderii circulaţiei rutiere. Rămâne de văzut în cât timp se pot repara aceste deficienţe .
Scris de Marcel Hoster - Comisia care a verificat la începutul lunii februarie cei 15 kilometri din lotul 2 al autostrăzii Lugoj - Deva a descoperit multe probleme, ceea ce pare să fi justificat amânarea deschiderii circulaţiei rutiere. Rămâne de văzut în cât timp se pot repara aceste deficienţe .

Raportul întocmit de comisia care a vizitat la începutul lunii februarie lotul 2 al autostrăzii Lugoj – Deva arată că, de fapt, construcţia pe cei 15 kilometri de autostradă nu ar fi fost finalizată, arată un document publicat pe forumul peundemerg.ro. Aşa cum am anunţat deja, pe acest lot s-au descoperit probleme cu scurgerile apei pluviale, dar şi cu mai multe podeţe. Oamenii s-au plâns că nu mai au cum să ajungă cu utilajele pe terenurile lor agricole exact din acest motiv.

Revenind la raport, pe lista problemelor descoperite au fost incluse: necesitatea finalizării unor şanţuri laterale, finalizarea racordurilor la şanţurile cu podeţe, finalizarea îmbrăcăminţilor cu pământ vegetal a taluzurilor, lipsa gardurilor pe 1,2 kilometri şi instalarea gardului pe stâlpi temporari pe 7,5 kilometri, amenajarea scurgerii apelor, racordarea unor podeţe la drumurile existente, terminarea lucrărilor de instalare a tubulaturii de colectare a apelor la gurile de scurgere. De asemenea, la nodul rutier de la Margina trebuia finalizată montarea indicatoarelor rutiere, realizarea umpluturilor cu pământ, finalizarea montării de parapete rutiere, lucrări legate de scurgerea apelor, chiar şi necesitatea finalizării îmbrăcăminţii rutiere pe o distanţă de 60 de metri la acest lot.

A mai fost constatată lipsa branşamentelor pentru trei zone care trebuie iluminate, iar spaţiile de servicii sunt neexecutate. Rămâne de văzut dacă cea de a doua vizită a comisiei va constata remedierea celor constatate, dar e greu de crezut că în perioada scurtă scursă de la prima vizită acestea să fi fost rezolvate.

Articole pe aceeași temă:

Ministrul Transporturilor insista: Lotul 2 din Lugoj – Deva se deschide in aceste zile

Vineri este asteptata deschiderea lotului 2 din autostrada Lugoj – Deva. CNAIR face noi verificari

Data anuntata pentru deschidere a fost depasita. Inca nu se circula pe autostrada, intre Traian Vuia si Margina

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  6 sfaturi esențiale privind siguranța la volan pe timpul iernii

  Eveniment

  Proprietari de câini periculoși chemați la poliție după o acțiune a Protecției Animalelor

  Ştiri din Timiș

  15 asociații sportive primesc finanțare de la Centrul de Proiecte, pe Apelul 4

  Ştiri din Timiș

  Trafic închis pe unele străzi din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  CJSU: Masca obligatorie până la 50 de metri de unitățile de învățământ. Carantină de noapte pentru localități din Timiș

  Sănătate

  Coronavirus, 17 septembrie: Peste 4.000 de infectări în România. 316 cazuri în Timiș, dintre care 53 de minori

  Eveniment

  Restricții de trafic, sâmbătă, în zona lacului Surduc, între Surducul Mic și Fârdea

  Ştiri din Timiș

  Sistemul de emitere a rovinietelor s-ar putea întrerupe. Alte modalități de plată

  Ştiri din Timiș

  Caravana medicală ATI și Caravana cinematografică ROD, din nou în Timișoara, pe strada Polonă

  Ştiri din Timiș

  Intervenții pe inimă la copii, din noiembrie, la Timișoara. Managerul IBC: „Îmi doresc ca în viitor să ajungem la 200 de operații pe an”

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici