tion.ro Web analytics

La Timisoara se va deschide un Birou Unic, destinat firmelor

La Timisoara se va deschide un Birou Unic, destinat firmelor

La Timişoara, în cadrul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, va fi deschis săptămîna viitoare un Birou Unic. Acesta va funcționa în structura CCIAT ca entitate fără personalitate juridică și va oferi antreprenorilor consultanță și informații primare specifice.
Scris de Marcel Hoster - La Timişoara, în cadrul Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, va fi deschis săptămîna viitoare un Birou Unic. Acesta va funcționa în structura CCIAT ca entitate fără personalitate juridică și va oferi antreprenorilor consultanță și informații primare specifice.

În cadrul biroului va fi prezent câte un reprezentant al fiecărei instituții partenere la Biroul Unic, săptămânal, în fiecare zi de marți, în intervalul orar 9.00-12.00. Parteneriatul Regional pentru înființarea „Biroului Unic” s-a născut ca urmare a relațiilor de colaborare îndelungate și fructuoase ale CCIAT cu instituțiile care și-au exprimat acordul de a fi parte a acestuia, respectiv servicii deconcentrate în teritoriu, organizații intermediare regionale, alte entități.

Din dorința de a crea un climat de afaceri stabil și coerent, compatibil cu standardele naționale și europene, conducerea CCIA Timiș și-a propus pentru anul acesta să confere o nouă dimensiune parteneriatului cu autoritățile publice regionale și locale. Astfel, în cadrul Acordului de Colaborare încheiat cu Instituţia Prefectului Judeţul Timiş, CCIAT a derulat în perioada ianuarie – iunie a.c., un număr de nouă seminarii de instruire și informare a agenților economici, pe tematici de interes: Codul Muncii (Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș); Codul Fiscal și Codul de Procedură Fiscală (Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara); Codul Vamal Unional (Direcția Regională Vamală Timișoara); reglementări privind siguranța alimentară, protecția consumatorului și ordinea publică (Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiș / Serviciul Investigarea Criminalității Economice, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Timiș, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș); legislația securității la incendii (Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” al Județului Timiș, Primăria Municipiului Timișoara / Biroul Autorizare Activități Comerciale și Gestiune Spații Publicitare); Ziua Agriculturii (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură), Programul Național pentru Dezvoltare Rurală 2016 (Centrul Regional pentru Finanțarea Investițiilor Rurale 5 Vest, Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale); protecția mediului (Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș); igienă și sănătate publică (Direcția de Sănătate Publică Timiș) – acțiuni care au reunit peste 1300 de agenți economici.

Având în vedere succesul de care s-au bucurat aceste acțiuni în rândul agenților economici timișeni, calitatea dinamică și interactivă a prezentărilor, acuratețea și rigurozitatea informațiilor transmise, CCIA Timiș împreună cu instituțiile mai sus menționate au convenit înființarea unei structuri menită să contribuie la facilitarea dialogului cu mediul de afaceri local, au transmis reprezentanții instituției.

Informații suplimentare, la tel. 0721.262005, e-mail: aciobotea@cciat.ro, Amira Ciobotea – specialist marketing.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Sănătate

  Au fost confirmate primele două cazuri de infectare cu tulpina Omicron în România

  Sănătate

  Aproape 2.000 de vaccinuri anti-Covid administrate în Timiș în ultimele 24 de ore

  Ştiri din Timiș

  Descoperă povestea Palatului Deschan, „locul primului Bazar din Timișoara”

  Eveniment

  VIDEO. Accident cu un mort și doi răniți pe Calea Șagului, trafic blocat

  Sănătate

  Medici din Timișoara, în bisericile catolice. Vor vorbi cu oamenii despre importanța vaccinării și riscurile infectării cu Covid

  Ştiri din Timiș

  Se caută voluntari cu experiență în business și IT pentru „remodelarea activității” Primăriei Timișoara

  Eveniment

  Certificate Digitale Verzi, la control! Amenzi date de polițiștii timișeni celor fără măști și certificate

  Ştiri din Timiș

  Rata de infectare cu Covid-19 scade sub 2/1000 în Timiș. Situația pe localități

  Sănătate

  Coronavirus, 4 decembrie: aproape 1.500 de cazuri și 131 de decese în România. 78 de infectări în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Șoferii, campioni la amenzile împărțite de Poliția Locală. Sub jumătate dintre sancțiunile date în 2021 au fost plătite

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici