tion.ro Web analytics

Haos, cuvântul de ordine în Primăria Timișoara. Un avocat vorbește despre două organigrame și abuz în serviciu

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:

Haos, cuvântul de ordine în Primăria Timișoara. Un avocat vorbește despre două organigrame și abuz în serviciu

Reactualizat la:
Agitație destul de mare în Primăria Timișoara. Instituția a fost „lovită” zilele trecute de o decizie a Tribunalului Timiș, care a suspendat noua organigramă și care nu mai permite concursuri de angajare în baza acesteia și numiri de șefi. Unii dintre vechii șefi revin în primărie, iar viceprimarul Ruben Lațcău le-a transmis angajaților că totul e în regulă și că lucrurile merg mai departe.
Scris de Roxana Deaconescu - Agitație destul de mare în Primăria Timișoara. Instituția a fost „lovită” zilele trecute de o decizie a Tribunalului Timiș, care a suspendat noua organigramă și care nu mai permite concursuri de angajare în baza acesteia și numiri de șefi. Unii dintre vechii șefi revin în primărie, iar viceprimarul Ruben Lațcău le-a transmis angajaților că totul e în regulă și că lucrurile merg mai departe.

Tribunalul Timiș a suspendat, luni, hotărârea de consiliu local care a aprobat noua organigramă a Primăriei Timișoara. Totodată, au fost suspendate mai multe dispoziții date de primarul Dominic Fritz. Reprezentanții PMT au explicat, într-un comunicat de presă, că nu se revine la vechea organigramă de dinainte de 15 iunie, ci instituția funcționează pe noua organigramă, dar numai pe ce s-a făcut până la data în care a fost emisă sentința. Decizia nu este definitivă, însă este executorie și va fi atacată cu recurs de PMT, în termen de cinci zile.

33 de angajați și sindicatul municipalității au mers în instanță și au reușit inclusiv suspendarea unor dispoziții, dar și concursurile de angajare pe noua organigramă sau numirile de șefi. În plus, PMT trebuie să plătească aproape 17.000 de lei cheltuieli de judecată, peste 12.000 de lei doar pentru Culiță Chiș, șef al Direcției de Drumuri. Este o primă victorie în instanță a angajaților revoltați, care spun că vor merge mai departe, până la anularea noii organigrame.

Primarul Dominic Fritz a avut o primă reacție pe Facebook, în care a vorbit despre „structuri paralele de putere” și a anunțat că municipalitatea va face recurs la decizia magistraților, „cu convingerea că, pe fond, instanța va face dreptate orașului”.

Ce spune motivarea sentinței

Între timp a fost publicată și motivarea sentinței, în care scrie că „instanța constată că reclamanții au calitatea de funcționari publici și personal contractual în cadrul UAT Municipiul Timișoara”.

„Hotărârea consiliului local atacată produce în patrimoniul acestora un prejudiciu material viitor și previzibil, ca urmare a încetării raportului de muncă. Între prejudiciul reclamanților și actul administrativ contestat există legătură de cauzalitate, întrucât în lipsa acestuia act raportul juridic de muncă nu ar înceta. Întrucât condițiile pentru suspendarea actului administrativ sunt îndeplinite, instanța va admite cererea de chemare în judecată și va suspenda atât HCL nr. 237/15.06.2021, cât și actele subsecvente, constând în dispoziția Primarului Municipiului Timișoara 830 din 05.07.2021, precum și dispoziția primarului nr. 900 din 16.07.2021, notificările contestate și examenul de selecție pentru numirea în noile funcții publice a funcționarilor publici din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiul Timișoara și examenul de selecție pentru încadrarea în noile compartimente a angajaților – personal contractual din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Timișoara”, se arată în motivare.

Viceprimarul îi liniștește pe angajați

Cei peste 600 de angajați ai Primăriei Timișoara nu prea au știut zilele acestea încotro să o apuce. Unii dintre ei au fost numiți recent șefi, dar între timp se întorc în primărie vechii șefi, cei cărora instanța le-a suspendat dispozițiile. Viceprimarul Ruben Lațcău, cel care îi ține locul primarului aflat în a doua săptămână de concediu, a încercat să-i liniștească pe subalterni printr-un e-mail trimis tuturor. Le-a spus că „funcționarii reîncadrați în noile structuri își continuă activitatea în mod normal, fără a fi suspendat raportul de serviciu al acestora” și că treaba PMT este să continue „activitățile și proiectele”, pentru ca „instituția să continue să funcționeze și să producă dezvoltarea orașului”.

Nu pare să fie însă totul clar, astfel că „Primăria Timișoara va solicita un punct de vedere de la ANFP cu privire la situația posturilor care nu au fost afectate de modificarea făcută prin HCL nr. 237 din 15.06.2021”.

„Toate actele încheiate de la data intrării în vigoare a organigramei și până în prezent rămân valabile, dar sunt suspensive de executare. Termenele din dispozițiile de eliberare din funcție sunt suspendate. (…) Funcționarii reîncadrați în noile structuri continuă activitatea în mod normal (…).

Concursurile pentru ocuparea noilor funcții create prin HCL 237/15.06.2021 nu se mai organizează până la data la care se va pronunța o soluție în recurs sau până la judecarea definitivă a fondului (…). Așteptăm să ni se comunice hotărârea și pregătim un recurs. Treaba noastră este să ne continuăm activitățile și proiectele în care suntem implicați pentru că depinde de noi ca instituția să continue să funcționeze și să producă dezvoltarea orașului, pe care ne-o dorim cu toții”, le-a explicat Lațcău angajaților PMT.

Avocatul Clipa: PMT funcționează pe două organigrame

Unul dintre specialiștii în drept administrativ din Timișoara, avocatul Cristian Clipa, susține că „există șanse mari, deși nu poate garanta nimeni 100%, ca aceeași instanță să dispună și anularea hotărârii” (prin care a fost adoptată organigrama nouă – n.r.).

„Dacă această soluție rămâne definitivă la Curtea de Apel Timișoara, care va judeca recursul, organigrama va ieși definitiv din ordinea juridică și va fi revigorată vechea organigramă. (…) Dacă se întâmplă să fie anulată noua organigramă, iar oamenii care au fost dați afară vor beneficia de anularea dispozițiilor individuale prin care au fost eliberați din funcții, toți se întorc înapoi, iar cei numiți pe noua organigramă vor fi eliberați la rândul lor din funcție de drept. Legea, respectiv Codul Administrativ, spune că raportul juridic de serviciu încetează de drept la data rămânerii definitive a hotărârii judecătorești prin care s-a dispus eliberarea din funcție a celui care a ocupat anterior postul respectiv”, susține avocatul timișorean.

Cristian Clipa lămurește puțin problema. De fapt, „paradoxal, primăria funcționează parțial pe noua organigramă, în sensul că ea produce efecte pentru numirile care au fost făcute până luni, și pe vechea organigramă pentru toți ceilalți rămași în funcțiile lor, care nu mai pot fi dați afară”.

El atrage atenția că nu se mai pot organiza concursuri de angajare.

„E o situație tranzitorie, pentru că și hotărârea de suspendare este tranzitorie, în 60 de zile de la data la care s-a dispus această suspendare, cei interesați vor trebui să promoveze și acțiuni în anulare, pentru că altfel suspendarea încetează. Vor promova, nu am nicio îndoială, a completat Clipa, care este și conferențiar universitar la Facultatea de Drept a Universității de Vest.

În Primăria Timișoara se lucrează puțin altfel zilele acestea. Dacă în unele direcții nu au fost făcute multe modificări în noua organigramă, în altele s-a schimbat cam totul. Mulți funcționari au fost redistribuiți, iar acum nu prea mai știu pe cine au șefi.

Avocatul timișorean a mai explicat pentru tion.ro că s-ar putea ajunge la abuz în serviciu, dar nu crede că totul pornește de la primarul Dominic Fritz, ci vede un alt cap al răutăților acolo.

„Actuala administrație nu mai poate face încadrări, după cum nu mai poate nici concedia, nici elibera din funcție, dacă nu a apucat. Eu cred că acolo capul răutăților nu este neapărat domnul Fritz, capul răutăților pare a fi domnul Lațcău. Mie mi-e teamă că, în povestea asta, dacă aceste hotărâri vor rămâne definitive, se poate ajunge la urmărire penală. Este un abuz în serviciu, să dispui măsuri nelegale. Au încălcat legea, au încălcat Codul Administrativ, asta e, de fapt, problema. Și Codul Administrativ, chiar dacă e Ordonanță de Urgență 57/2019, are totuși valoarea unei legi organice din punct de vedere al forței juridice. Eu privesc detașat acest subiect, ca un profesionist. Din punctul meu de vedere, oamenii care se simt vătămați în drepturile lor prin astfel de acte administrative au deschisă calea justiției. Justiția se pronunță, că de aia este stat de drept”, ne-a mai declarat Cristian Clipa.

Despre noua organigramă a Primăriei Timișoara se vorbește de luni bune, fiind una dintre primele promisiuni făcute de edilul-șef după câștigarea alegerilor locale din septembrie 2020. Dominic Fritz vorbea inițial despre un audit care să stea la baza noii organigrame, dar acesta nu s-a mai făcut.

Noua organigramă a Primăriei Timișoara a fost aprobată de consiliul local în 15 iunie, la patru zile de când a fost prezentată de Dominic Fritz. A intrat în vigoare din 2 august.

editor Dan Oancia

Pe aceeași temă:

Dominic Fritz vorbește despre structuri paralele de putere în Primăria Timișoara, după ce instanța a suspendat noua organigramă

Organigrama lui Fritz, suspendată de Tribunalul Timiș. Angajații revoltați au o primă victorie în instanță

LISTĂ. Cine sunt noii șefi din primăria lui Dominic Fritz. Cel puțin cinci au aterizat direct pe funcții de conducere

58 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Vechii șefi sa plece în PRIVAT dacă au valoare. says:

  Niste smenari experți doar în SIFONAREA BANULUI PUBLIC, doar cu COMBINATII în cap, nimic valoros ptr cetatenii platitori de taxe. IA SĂI CAUTE FISCUL LA AVERE PE TOȚI!! EXACT CA-N AMERICA. Sa vezi cum pleacă singuri din Timișoara, nu doar din Primarie…

 2. Nebunie curata says:

  „activitățile și proiectele”, pentru ca „instituția să continue să funcționeze și să producă dezvoltarea orașului”.Eu cred ca prea stimatul loctitor al MAESTRULUI FRITZ care de la atita munca a obosit “SARMANUL”cred ca a vrut sa spuna nu dezvoltarea orasului ci crearea in continuare a haosului si a lucrurilor inutile ca pina acuma

 3. Robu says:

  Se pare ca domnul Latcau are zilele numarate la primarie. La cum vad eu lucrurile pana de craciun are timp sa castige concursul pe director general Colterm si sa o ingroape de tot. Discutam de craciun. Dupa acest episod va disparea din viata publica. Succes

 4. Tito says:

  Praf,mizerie,gropi etc asta este Timisoara sub administratia Fritz.

  • Un USR-ist says:

   Să ne pupați undeva.

   • Alpha says:

    Doar venin aveti in voi… Si sunteti zmei in spatele tastaturii, cand in realitate sunteti toti snowflake’s… Astia care ati stat mereu pe tusa la fotbal sau orice activitate sportiva…

   • gabriela borcsi says:

    mai 3 ani si ne-am scapat de voi definitiv

  • Nelu says:

   prf , mizerie, gropi …au fost si pe vremea lui Robu, dar avea lingai destui fiindca le-a marit salariile!
   trebuie reformata administratia publica, deoarece este mult in urma anilor 2020 in care traim.
   gropile, mizeria, praful, sunt o consecinta a INEFICIENTEI actualei organigrame!
   hai cu schimbarea!

 5. ionel says:

  Au angajat avocati pentru reprezentare in procesele rezultate din noua organigrama. Nu puteau plati avocati sa ii consilieze inainte, cum sa procedeze legal, pentru a obtine ce rezultate viseaza ei pe acolo?! Sau sa le spuna “domnule, nu se poate, nu mai irositi aiurea banii publici”.

  • sss says:

   Evident ca au facut consultat experti inainte sa introduca noua organigrama. Doar ca in Romania doua procese identice au rezultat complet opus. Eu ma intreb cum scapi de un incompetent din primarie, pare imposibil. De aici si rezultatele pe masura din ultimii 30 ani.

  • Ouch says:

   Da, dar uite ce organizare buna! Nu poti da afara functionari publici angajati ei stiu cum si de ce; trebuie o noua organigrama. Se face organigrama noua, tzac, in instanta cu ea, ca-i atinge patrimonial pe cei care, cat se poate de normal, n-au ce cauta in privat (sa-si castige patrimoniu de-acolo) calitatile profesionale ale acestora fiind insuficiente si pentru impins carucioare in parcarea supermarketului. Asta e legea, tovarasi! Facuta de ei pentru ei.

  • Ouch says:

   Puteau sa angajeze mama avocatilor, ca sa-i reprezinte in tribunalul care datoreaza atat de multe functionarilor primariei.

  • Oare cum ar fi says:

   Dar se pare ca nu esti in tema!!Cei de la USR din primarie ne invata sa nu mintim, sa nu furam,sa nu inselam ca ei nu suporta concurenta din partea persoanelor fizice

 6. ness says:

  Nu vor sa plece de la borcanul cu miere. Sper ca noua organigrama sa intre rapid in vigoare si trantorii sa -si ia ramas bun.

 7. Titiana says:

  Latzcutz tati! nu te teme !nu-ti fa griji ca avem grija de tine daca intri la bulau pentru abuz in serviciu venim sa-ti aruncam chiftele cu prastia :))

 8. Ana says:

  Apropo Fritz a scapat daca e organigrama ilegala si se fac plangeri penale ca nu el a semant hahaha! si a delegat atributiile ce tare, fuga de raspunder cel mai practicat sport de politicieni

 9. vasile says:

  Ati uitat sa spuneti de traficul de influenta care se practica. Mi-a povestit cineva ca a fost la arhitectul sef cu un proiect si acesta in loc sa se uite sa analizeze documentele, tot te amana si iti bate apropouri cat de bine lucreaza ,, biroul detinut de un membru USR, arhitect si Consilier Local,,

 10. uie_fritz says:

  pai cu FRITZZ ce vrei

 11. Scipio says:

  Voi astia de il criticati atat pe fritz si latcau, de ce nu plecati in sud-est, spre oltenia? Acolo puteti sta in habotnicie si regres cat cuprinde.

  • Vikky says:

   Te ai trezit vorbind și tu… ai fost repetent ai fost la școala??? Sau doar corigent la geografie????
   Ia o harta și vezi ce zona geografică este in sud -estul țării.
   Și vezi și unde este Oltenia.
   Și frustrat și necitit…

   • Ionel says:

    Greu cu cititul Vikky. Ca ti-ai dat arama pe fata. Asa e cu aia care nu inteleg ce citesc.
    A zis sud-est! Nu sud-est-ul tarii!
    Deci ti-a indicat o directie. Punctul de start fiind Timisoara.

    • top_gop says:

     corectie Ionele, ia mai citeste o data, n-a zis cumva “IN sud est, SPRE oltenia”, si nu “spre sud est, in oltenia”? De unde eu inteleg ca oltenia e fie in muntenia, fie in dobrogea. greu cu cititul, greu si cu scrisul, cat despre logica, e si mai greu. Si eu mi-as dori sa plece, vedem cate multinationale pleaca si ele si ce buget va mai avea zona asta ce colcaie de xenofobi frustrati si lenesi. Sau or fi fraieri angajatorii “viniturilor”, nu vor sa angajeze oamenii “valorosi” ce comenteaza aiurea pe tion.

  • Anonim says:

   Tu de ce nu mergi sa ii pupi sub coada ?

  • otto says:

   si noi ceilalti care suntem nascuti aici si consideram pe fritz si pe latcau ca fiind niste hoti mizerabili, unde sa plecam? Nu mai bine iti scoti tu degetul din nas si te duci la scoala, fiindca evident esti deficitar la acest capitol?

   • Scipio says:

    Pai , ce e la sud estul timisoarei? La est incep carpatii, si la sud e tot banat, cel sarbesc, evident. Mi-am facut temele,viki, e ok. Si am luat peste 9.50 la bac la geografie cand l-am dat. Daca nu aveti vedere in spatiu eu ce sa fac? Vreti sa va dau un pin pe maps sau niste coordonate sa vedeti unde e oltenia? Uitarati de unde ati venit?

   • Ness says:

    Hai ca esti un pnlist ratat

  • Oare cum ar fi says:

   Dar se pare ca nu esti in tema!!Cei de la USR din primarie ne invata sa nu mintim, sa nu furam,sa nu inselam ca ei nu suporta concurenta din partea persoanelor fizice

 12. Solitaire says:

  Pe ăștia din primărie nu-i mai scoți de acolo nici cu tancul… Sunt veșnici…

 13. Clara says:

  Pai unde e ordinea si disciplina nemteasca?? Niste penibili!

 14. marius says:

  Acest USR este un cancer mai agresiv decat Ciuma Rosie.
  Toti membri acestei gasti au o ura imensa fata de tot si toate si sunt incredibil de harapareti si tot pe atat de incompetenti.
  Timisoara a intrat in deplina decadenta, am irosit o sansa si un potential urias. Acum declinul este deja evident, invazia de vinituri imorale si puse pe capatuiala cu orice pret se pare ca a depasit punctul critic.
  Am dat puterea de decizie unor pidosnici imorali si incompetenti. Astia abandoneaza toate traditiile noastre si isi exhiba fantasmele lor bolnave, incearca sa ne impuna uratul ca frumos, raul ca si bine si imoralul ca normal.
  Vai noua pe mana cui am ajuns!

 15. Helmuth says:

  Profesorul adormit Clipa ar mai trebui sa și citească cartuliile..organigrama unei instituții nu este act un administrativ.. hotărârea de completare sau modificare a aparatului administrativ devine act administrativ dupa votul sau aprobarea exprimata dupa caz ! Organigrama este o hârtie/înscris care arată cine conduce instituția și care sunt subordonații…

 16. dan says:

  mai 3 ani si cam asta a fost cu partidul usr de fatalai

  • cam mult says:

   in 3 ani pot face foarte mult rau. au facut mult intr-un an, daramite 3. mai e o speranta sa-si dea orban si echipa lui guvernu jos in lupta cu catu, si atunci cel mai probabil se ajunge la anticipate, ori sa se sparga coalitia de la sine, ca oricum nu se inteleg deloc intre ei, stau impreuna numa de dragul ciolanului

 17. stefan says:

  Sunt suroprins ca al II-lea FRITZ nu scoate o vorbuliota privind furtul colegei de partid Clotilde de la sectorul 1, Bucuresti, Romania, UE.

 18. Noi prostii... says:

  …de contribuabili,

  care platim taxe si impozite in speranta ca PMT are grija de oras.
  Un morman de gunoaie in PMT care proceseaza pe banii publici.

  Si un primar suspect, cu domiciliul neclar, cu calificari neverificate, incompetent si total lipsit de experienta.
  D-le Fritz, poate ne explicati si noua cum ati demisionat si pe ce motiv, din functia de consilier al fostului presedinte al Germaniei, d-l Horst Köhler? Sau mai precis de ce ati fost demis?

  Cel mai frumos oras din tara a ajuns pe mana unor netrebnici, unor paraziti sociali. O gramada de incapabili cu studii facute pe spagi si CV-uri tip fake.

  Trist
  Unde esti tu Tepes? Unde sunteti d-le maresal Antonescu?

 19. vasiletutu says:

  Culiță Chiș e nasol

  Vai si amarrr

  ohooooooooooo

 20. Dieter says:

  Sa inteleg ca este ilegal sa modifici organigrama unei institutii publice din administratia locala? Modificarea a fost hotarata de Consiliul Local, rezultat in urma unor alegeri. E aberant ca o institutie sa ramana incremenita in timp doar pentru ca unii au dat concurs pe post si acel post nu poate fi desfintat pentru ca a fost ocupat prin concurs. Pai in felul asta ramaneam la organigrama de pe vremea lui Eugeniu de Savoia, cu posturi de vizitiu si grajdari. Oricum astia ar fi fost mai de folos in primarie decat cumetriile care umplu azi birourile.

  • khutulun says:

   Nu este ilegal. Dar un primar poate schimba o organigrama motivat si respectand reguli. Nu poti da afara un functionar doar pentru ca nu face parte din gruparea ta politica sau grupul tau de interese. Si dupa ce il dai afara aduci un om de-la tau care a terminat facultatea de litere si el se vrea angajat in cadrul unei directii tehnice. cam asta s-a vrut de dl Fritx. Si DA din aceasta perspectiva ….un primar nu poate modifica o organigrama.

  • Ouch says:

   Vedeti ce utile au fost la vremea lor PUZ-urile pentru cartierul magistratilor? Ma mir ca inca e libera circulatia pe acolo, si nu il pazesc fosti clienti, cu mitraliere.

 21. Stefan says:

  Al II lea Fritz la al 12 lea Congres USR + PNL

 22. Bogdan says:

  Useristii au crezut ca administratia e ca facebook-ul. Pui 3 hashtaguri, tinerii lobotomizati si liberi inghit orice si ii sustin pana in panzele albe. Era bine daca intra USR mai repede la guvernare ca sa vada toata lumea cine sunt copiii astia cu studii si experienta indoielnice

 23. DedeTM says:

  Tot ce il intereseaza pe avocatul Clipa e sa-si parcheze BMW-ul ilegal pe stradutele din jurul Bastionului… Cat despre 600 de angajati??? Cam mult, vreo 200 dintre ei ar trebui trimisi definitiv in concediu.

 24. Societatea_civila says:

  Sunteti la un secol distanta de civilizatie si de a deveni oameni cu coloana vertebrala. Carnea de pe ciolan te strica rau de cap, se pare.

  Bine ca s-a putut in Bihor la nivel de Consiliu Judetean, asa cum acelasi capitan de echipa a curatat si Primaria Oradea in mandatele de primar. Se poate, si se poate motiva clar de ce paduchii stau degeaba in functii, iar cu ocazia aia sa-i zbori direct inapoi sub aripa clostei care i-a trimis si pe ei sa-si faca o soarta-n viata… ca pe barba lor nu-s in stare.

  Oare cum dormi noaptea cand te stii capusa pe banii statului si habar n-ai ce ar trebui macar sa faci in functia pe care o ocupi? Asa sa va ajute Dumnezeu!

 25. sss says:

  Pe nimeni nu intereseaza legea, aici e o batalie intre corupti si unii care incearca sa miste ceva. Ce dracu, la privat cand se face reorganizare zboara sute de oameni si e normal. La stat practic esti pe viata, doar daca ai ghinion sa isi faca DNA treaba pleci.

 26. zet says:

  Respect vointa timisorenilor asa cum respect vointa romanilor.Doamne,cind vad ce roieste in jurul lui Citu si a celui caruia i-au plecat parintii din tara in care este presedinte ,ma infior.Ce caracter au servitorii astia?Cum sa fi aservit acelora care iti dispretuiesc tara?Mai. daca esti analfabet de ce te bagi in fata ?De ce faultezi si pe putinii intelectuali care dezinteresat ar fi capabili sa serveasca poporul roman ?Auzi vilceanu ministrul finantelor !Pus de infractorul citu pus si el de cel cu multe case.Amindoi datornici.Sa il amintim si pe basescu turnatorul la securitate ?

 27. Anti_vir says:

  Procesul pe fond se refera la legalitatea respectivei hotarari de consiliu local, adica daca a fost facuta sau nu conform legii. Pana la acea decizie se suspenda efectele HCL. Chiar si daca pierde procesul respectiv primaria poate efectua pasii legali pentru a promova aceiasi organigrama. Practic se pierde ceva timp si bani, care intra in buzunarele fostilor sefi de directii pana la intrarea in vigoare a noii organigrame.
  Daca ii ducea capul cat de cat trebuiau sa infiinteze o directie de taiat funze la caini in care sa mute toate persoanele indezirabile cu tot cu functii si aceleasi salarii. In acel moment intra in vigoare organigrama dar nu putea fi suspendata avand in vedere ratiunile expuse in motivare. Apoi urma desfiintarea directiei respective care chiar si contestata in instanta nu afecta organigrama si primaria putea functiona. Dar asa e cand nu faci nimic un an dupa care intervii pompieristic.

 28. Solovastru says:

  Cin e este ala… avocatu’ lu peste prajit, Clipa? E angajatul cuiva din Primarie? In calitate de ce isi da el cu presupusul vorbind despre abuz in servici si banuielile sale cu privire la Latzcau ? L-a chemat cineva sa emita judecati ? Parchetar sa fiu m-as autosesiza si l-as chema sa dea cu subsemnatul si sa ne spuna de unde stie el asa ceva pentru ca vorbeste despre lucruri f grave. Daca vorbeste gura fara el atunci e ceva mai grav…

  • cornel says:

   Clipa ii prof universitar, poate unul din cei mai buni specialisti in drept administrativ din tara. Si apropo Clipa ii pe bune, nu provine din ,,familie,, chiar din cate stiu eu a crescut fara tata si cu destule lipsuri…. asa ca mai usor cu pianul pe scari.

 29. Supapa says:

  Bai baieti !
  Nu e HAOS ! E doar prostie si incompetenta maxima!

  Pai ce asteptari sa ai de la un somer? Sa conduca un oras cand el nu stie nici sa isi faca un buletin sau o rezidenta ceva?

  Ati vrut cantareti primari? Dansati !!

 30. Impostori says:

  si CV ul e obligatoriu!
  Dar nu in baza Hg 544 ci in baza HG 583/2016, anexa 4, sectiunea A, pc 2, 2.1, in vigoare la numire

 31. Anamaria says:

  Cimișoara cum ce huluii , la fel și Dumbravița și Girocul , combinații de useriști cu rătăciții de peneliști .

 32. Eduard says:

  Mnoa Dominik am spus că o vei lua in mâna…ete ca asta faci.

 33. Budha says:

  La ce fața de prost are doar nu va așteptați să-i debiteze ceva inteligent creierul ala de cerșetor

 34. sss says:

  Problema de fond ramane, cum scapi de un incompetent? Adevarul e cand dai spaga sa ocupi o pozitie trebuie asigurata cativa ani sa poti sa faci si tu profit.

 35. Un pensionar says:

  Maestrilor USR asta nu va da de gandit???”Astfel, în doi ani de zile, partidul lui Cioloș și Barna a pierdut aproape 50% din electorat.”
  “Clotilde Armand are trei săptămâni de concediu, în plină stare de alertă, deși școlile stau să cadă pe copii, bursele sunt neplătite, iar criza gunoaielor e departe de a se fi încheiat”
  Herr FRITZ concediu de odihna ca sarmanul cat sa strofocat pentru Timisoara are si el dreptul la concediu bine meritat,Santiere nefinalizate,scolile la pamant,primaria in haos total dar de doamne eu in concediu

 36. Cele mai noi știri

  Eveniment

  A furat bere ca să aibă ce bea. Bețiv hoț, prins de jandarmi la Buziaș

  Ştiri din Timiș

  Încă o discuție pe tema Timpark. Ruben Lațcău, despre demolarea garajelor, parcări supraetajate și sistematizare

  Ştiri din Timiș

  A murit „Primarul Nopții”, unul dintre cele mai pitorești personaje ale Timișoarei

  Eveniment

  Micii luptători din Ghiroda și Moșnița Nouă se pregătesc de Campionatul Mondial XFC de la Roma

  Eveniment

  Ștafeta Veteranilor ia startul de la Timișoara pentru a marca Ziua Armatei României

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez în vilă etajul I, suprafață 100 mp, decomandat, mobilat, utilat, încălzire central proprie, garaj, 500 euro, zona Bogdănești, 0724512119

  Mica publicitate

  Închiriez casă, 2 camere, baie, bucătărie, utilată, curte separată, intrare comună, renovată complet + internet, 300 E + garanție în zona Lipovei- UMT 0744764955

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez casă cu 3 camere, bucătărie, baie, încălzire pe gaz, central proprie în str Iuliu Maniu 0745679108

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 3 camere, mobilat, utilat, în Circumvalațiunii, urgent, 0721226990

  Mica publicitate

  Închiriez ap 3 camere decomandat zona Modern, climă, mobilat complet, etj 1, 0755816596

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici