tion.ro Web analytics

Guvernul a hotarat: Sala 2 a Teatrului National Timisoara trece de la primarie la Ministerul Culturii

Guvernul a hotarat: Sala 2 a Teatrului National Timisoara trece de la primarie la Ministerul Culturii

Guvernul României a decis preluarea Sălii 2 a Teatrului Național Timișoara sub umbrela Ministerului Culturii. Conform Hotărârii Guvernului, sala din Parcul Civic va fi preluată de minister în termen de 30 de zile.
Scris de Adrian Panduru - Guvernul României a decis preluarea Sălii 2 a Teatrului Național Timișoara sub umbrela Ministerului Culturii. Conform Hotărârii Guvernului, sala din Parcul Civic va fi preluată de minister în termen de 30 de zile.

Guvernul a adoptat marți această hotărâre care duce Sala 2, acolo unde s-au desfășurat (și se desfășoară) de ani de zile spectacole marcante ale TNT în domeniul public al statului și administrarea Teatrului Național Mihai Eminescu Timișoara. Practic, o dată cu trecerea în patrimoniul Ministerului Cutlurii se vor putea face și noi investiții în această sală.

Guvernul a adoptat hotărârea „privind înscrierea unui bun imobil în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea acestuia în administrarea Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara, instituție publică, aflată în subordinea Ministerului Culturii”.

Conform acestei hotărâri, „se aprobă înscrierea în inventarul centralizat al bunurilor din domeniul public al statului şi darea acestuia în administrarea Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara, instituție publică, aflată în subordinea Ministerului Culturii, a bunului imobil, identificat potrivit anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre, trecut în domeniul public al statului prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Timișoara nr. 512/2014”.

Conform Hotărârii de Guvern, este vorba de un teren în suprafață de 3.919 mp, construcții administrative și social culturale în suprafață de 1.454 mp, cu o valoare de inventar de 15.395.700 lei.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  România

  Regulament nou pentru roaming în țările membre ale UE, din 1 iulie

  România

  Trenurile CFR ar putea circula (și) mai încet dacă temperatura în șine va depăși 50 de grade

  Ştiri din Timiș

  Admitere la Universitatea de Vest din Timișoara: 11 facultăți și peste 160 de programe de studii

  Ştiri sportive

  Un polițist de penitenciare antrenează mici boxeri, la Lovrin. După patru luni au câștigat și primele meciuri

  România

  Tabără anti-bullying pentru tineri

  Ştiri din Timiș

  O singură ofertă primită de Primăria Timișoara pentru proiectarea Traseului Revoluției din 1989

  România

  Până la 15 ani de închisoare pentru cei care abuzează sexual minori

  Ştiri din Timiș

  Arad Open Air - cel mai mare festival de muzică electronică din vestul țării își deschide porțile în curând

  Ştiri din Timiș

  Campanie de vară pentru colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 1 Rural Timiș

  Ştiri din Timiș

  Campanie de colectare gratuită a deșeurilor periculoase. Care sunt acestea și cum ne putem debarasa legal de ele

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici