tion.ro Web analytics

Geneva Residence – al treilea an consecutiv la Târgul Imobiliar Timișoara

Reactualizat la:

Geneva Residence – al treilea an consecutiv la Târgul Imobiliar Timișoara

<p>foto: Geneva Residence</p>
Reactualizat la:
<strong>ADVERTORIAL</strong>. Pentru al treilea an consecutiv, <a href="https://genevaresidence.ro/" target="_blank" rel="noopener"><strong>Geneva Residence</strong></a> participă la ediția de primăvară a Târgului Imobiliar Timișoara, un eveniment devenit tradițional pentru localnici. Dacă la prima participare am venit cu proiectul ansamblului în timp ce pe șantier se derulau lucrările, de data aceasta dorim să le arătăm tuturor celor interesați să achiziționeze apartamente noi în Timișoara că ne-am ținut promisiunea: am realizat două imobile aproape identice cu proiecția transpusă în randare.
Scris de Amalia Kui - <strong>ADVERTORIAL</strong>. Pentru al treilea an consecutiv, <a href="https://genevaresidence.ro/" target="_blank" rel="noopener"><strong>Geneva Residence</strong></a> participă la ediția de primăvară a Târgului Imobiliar Timișoara, un eveniment devenit tradițional pentru localnici. Dacă la prima participare am venit cu proiectul ansamblului în timp ce pe șantier se derulau lucrările, de data aceasta dorim să le arătăm tuturor celor interesați să achiziționeze apartamente noi în Timișoara că ne-am ținut promisiunea: am realizat două imobile aproape identice cu proiecția transpusă în randare.

Cele două blocuri de locuințe noi sunt amplasate pe strada Ciocârliei, la limita dintre Timișoara și Giroc, într-un spațiu caracterizat prin liniște, aflat în proximitatea multor puncte de interes cotidian. Corpul B, cu trei etaje este deja locuit, cu finisajele exterioare încheiate, iar corpul A, cu patru etaje este în curs de finisare. Apartamentele Geneva Residence sunt concepute conform exigențelor actuale ale pieței: open space, cu ferestre mari, pentru o iluminare naturală maximă. Sunt compartimentate inteligent și prevăzute cu spații de depozitare, pentru o organizare cât mai bună. Apartamentele dețin centrale proprii cu încălzire prin pardoseală și ceea ce le diferențiază de restul este posibilitatea de a seta simultan 3 temperaturi diferite. Acest avantaj permite ajustarea personalizată a temperaturilor în interiorul aceleiași locuințe.

Deși cele două imobile au un număr mic de niveluri, ele sunt dotate cu lift. La parter există trei spații de depozitare, unde locatarii pot lăsa biciclete, cărucioare, trotinete și alte obiecte mari. Spre marea bucurie a actualilor locatari, ca și a celor ce vor hotărî să achiziționeze apartamente noi în Geneva Residence, ansamblul este împrejmuit cu o parcare proprie. Astfel, parcarea nu mai este motiv de stres pentru proprietarii ansamblului rezidențial.

Actualmente, numărul de apartamente disponibile în Geneva Residence este limitat, deoarece ritmul de achiziție este unul rapid, datorat zonei liniștite, aflate la mare căutare. Este din ce în ce mai evident, în domeniul imobiliar se manifestă o tendință clară de migrație în suburbii.

Atent mereu la cerințele pieței, dezvoltatorul ansamblului Geneva Residence pregătește ceva nou, amplasat în Giroc, pe strada Pluto, colț cu Venus. Clădirea Geneva Liberty este un proiect rezidențial futurist, cu accente pe viața socială. Dotat cu lift exterior, imobilul este unul atipic, cu trei etaje și parcare acoperită, aflată la parterul clădirii. Blocul va găzdui 19 apartamente cu 2 și 3 camere, cele de la ultimul nivel având livinguri cu suprafețe impresionante, destinate persoanelor pentru care timpul petrecut acasă se definește prin întâlnirea cu prietenii.

Ne-am pregătit, de asemenea și pentru publicul interesat de achiziții de case sau terenuri. În familia noastră imobiliară se înscrie și proiectul Geneva House ce pune la dispoziție duplexuri și triplexuri construite pe terenuri ce depășesc media pieței, dar și terenuri cu dimensiuni variabile. Casele sunt destinate familiștilor care râvnesc la spații verzi pe care copiii să se poată dezlănțui în voie, în aer liber.

Așadar, vă așteptăm la târg, unde vom putea răspunde la toate întrebările pe care le aveți, pentru a vă sprijini în procesul de achiziție de apartamente noi sau case în Timișoara, prin informații precise legate de proprietățile disponibile, precum și de soluțiile de finanțare.

(174713)

0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  „Poetica tăcerii și distanței”, expoziție de pictură la Muzeul Național al Banatului

  România

  Poșta Română permite accesul în oficiile poștale chiar și fără certificat verde

  Eveniment

  FOTO. Peste 40 de polițiști au donat sânge la Timișoara

  Ştiri din Timiș

  UPDATE. Timișoara e la mila E.ON. Colterm încă primește gaz, nu se știe până când. Și tot n-a găsit furnizor

  Eveniment

  Polițiștii din Timișoara, Lugoj și Sânnicolau Mare au ieșit pe teren pentru a promova siguranța rutieră

  Ştiri din Timiș

  Licitații organizate de CCIAT

  Ştiri din Timiș

  Se așterne asfalt în straturi subțiri între Victor Vlad Delamarina și Lugoj. Restricții și trafic pe o bandă

  Eveniment

  Șase ore de razie în traficul din Timișoara, în care au fost aplicate aproape 100 de amenzi

  Ştiri din Timiș

  Se oprește apa caldă pe mai multe străzi din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Anunțul AUTOGLOBUS 2000 S.R.L. privind finalizarea proiectului „Grant AUTO CARDO” – în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici