Și am rămas cu gândul acolo, chiar și când ne-am întors acasă.
„Vrem să aducem timișorenilor rețetele speciale de miel, pe care le știu din concedii”, spune Mihaela Popescu Gagea, proprietarul Sky Rooftop Timișoara
Astfel, Sky Rooftop Restaurant au inițiat un proiect cu un chef din Grecia care aduce în Timișoara o selecție de rețete inspirate din cele mai fascinante bucătării cu tradiție în carnea de miel: Grecia, Turcia, Maroc și coasta Mediteraneană.
„România are tradiție în carnea de miel. Mielul în România ar trebui să fie pe toate mesele, tot timpul anului. Am adus secrete bine păstrate din locuri unde carnea de miel este special gătită și unde mielul este la loc de cinste pe masă”, spune chef Giorgos pe care îl puteți vedea într-un scurt documentar creat de Sky Rooftop în timpul pregătirii meniului, pe care îl găsiți AICI.
Adăugând și faptul că la Sky Rooftop putem găsi cel mai proaspăt miel din propriile ferme Gagea, vă invităm să încercați 5 preparate de miel, probabil unice în România, plus un aperitiv special realizat folosind brânza de oaie din propria fermă.
Ca să marcheze lansarea meniului, Sky Rooftop a pregătit și o reclamă creativă, o scenă din Miorița reinterpretată cu ciobani din locuri diferite, reclamă pe care o puteți vedea AICI.
(2824)
Citiți principiile noastre de moderare aici!