tion.ro Web analytics

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zurobara caută resurse pentru dezvoltarea localităților din Timiș

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zurobara caută resurse pentru dezvoltarea localităților din Timiș

<p>foto: arhiva</p>
Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zurobara anunță începerea realizării unei strategii de identificare a nevoilor membrilor asociației. Reprezentanții acestei asociații, formată din reprezentanți ai unor localități din Timiș vor să găsească resurse pentru investiții în aceste unități administrativ-teritoriale.
Scris de Adrian Panduru - Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zurobara anunță începerea realizării unei strategii de identificare a nevoilor membrilor asociației. Reprezentanții acestei asociații, formată din reprezentanți ai unor localități din Timiș vor să găsească resurse pentru investiții în aceste unități administrativ-teritoriale.

ADI Zurobara își propune să găsească resurse pentru investiții care să contribuie la ridicarea nivelului de trai ale locutorilor localităților membre. Pentru acest lucru, ADI Zurobara face un apel public către toți cei interesați să se alăture demersului și să contribuie la realizarea strategiei și a planului de găsire a surselor de finanțare.

„Noi suntem deschiși oricărei colaborări și așteptăm propuneri din partea autorităților publice și nu numai. Vrem să contribuim la o viață mai bună pentru cetățenii din localitățile aflate pe teritoriul ADI Zurobara, la o dezvoltare durabilă”, a spus Cătălin Tiuch, președintele Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Zurobara.

Din ADI Zurobara fac parte reprezentanții comunelor Becicherecu Mic, Dumbrăvița. Ghiroda, Mașloc, Moșnița Nouă, Parța, Peciu Nou, Săcălaz, Șag, Sânandrei și reprezentanții orașului Recaș.

Reprezentanții ADI Zurobara declară că își pun la dispoziție resursele pentru realizarea de proiecte care să vină în spijinul comunităților. Cei interesați pot găsi mai multe detalii pe siteul www.zurobara.ro.

ADI Zurobara a județului Timiș reprezintă proiectul comun a 11 reprezentanți ai localităților din județul Timiș, având ca scop dezvoltarea sustenabilă şi echilibrată a unităţilor administrativ-teritoriale care fac parte din Asociaţie (ex: infrastructură, turism, economie, social, medical, biodiversitate etc.), dezvoltarea capacității instituționale a administrațiilor publice locale din județ, protejarea eficientă a mediului, utilizarea rațională a rezervelor naturale, păstrarea unui nivel ridicat și sigur de creștere economică și ocupare a forței de muncă.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  „Poetica tăcerii și distanței”, expoziție de pictură la Muzeul Național al Banatului

  România

  Poșta Română permite accesul în oficiile poștale chiar și fără certificat verde

  Eveniment

  FOTO. Peste 40 de polițiști au donat sânge la Timișoara

  Ştiri din Timiș

  UPDATE. Timișoara e la mila E.ON. Colterm încă primește gaz, nu se știe până când. Și tot n-a găsit furnizor

  Eveniment

  Polițiștii din Timișoara, Lugoj și Sânnicolau Mare au ieșit pe teren pentru a promova siguranța rutieră

  Ştiri din Timiș

  Licitații organizate de CCIAT

  Ştiri din Timiș

  Se așterne asfalt în straturi subțiri între Victor Vlad Delamarina și Lugoj. Restricții și trafic pe o bandă

  Eveniment

  Șase ore de razie în traficul din Timișoara, în care au fost aplicate aproape 100 de amenzi

  Ştiri din Timiș

  Se oprește apa caldă pe mai multe străzi din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Anunțul AUTOGLOBUS 2000 S.R.L. privind finalizarea proiectului „Grant AUTO CARDO” – în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici