tion.ro Web analytics

ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT „Grant pentru capital de lucru” - Societatea NESSI FOOD PLACE SRL

De T. Ex.

ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT „Grant pentru capital de lucru” - Societatea NESSI FOOD PLACE SRL

Reactualizat la:
ADVERTORIAL. Societatea NESSI FOOD PLACE SRL anunță lansarea proiectului cu titlul ”NESSI FOOD”. Societatea, în calitate de Beneficiar, a încheiat contractul de finanțare nerambursabilă nr. M2-3141/23.12.2020, cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Timișoara, în calitate de Administrator de program, aferent măsurii de finanțare „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin OUG 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de Covid-19.
Scris de T. Ex. - ADVERTORIAL. Societatea NESSI FOOD PLACE SRL anunță lansarea proiectului cu titlul ”NESSI FOOD”. Societatea, în calitate de Beneficiar, a încheiat contractul de finanțare nerambursabilă nr. M2-3141/23.12.2020, cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Timișoara, în calitate de Administrator de program, aferent măsurii de finanțare „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin OUG 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de Covid-19.

ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT
„Grant pentru capital de lucru”

Societatea NESSI FOOD PLACE SRL anunță lansarea proiectului cu titlul ”NESSI FOOD”. Societatea, în calitate de Beneficiar, a încheiat contractul de finanțare nerambursabilă nr. M2-3141/23.12.2020, cu Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului Timișoara, în calitate de Administrator de program, aferent măsurii de finanțare „Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin OUG 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de Covid-19.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu AIMMAIPE Timișoara, respectiv 15.01.2021.

Denumire beneficiar: NESSI FOOD PLACE SRL

Scopul/Obiectivul general al proiectului îl reprezintă continuarea activității beneficiarului în următoarea perioadă, luând în considerare riscurile de recesiune economică și consolidarea poziției pe piață, în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia Covid-19.

Rezultate așteptate: menținerea activității societății pe o perioadă de cel puțin 6 luni de la data acordării ajutorului de stat; menținerea numărului de angajați existenți la data depunerii cererii de finanțare pentru o perioadă de minim 6 luni de la momentul plății ajutorului financiar.

Valoarea totală a proiectului este 128.568,74 Lei, din care: 111.798,90 Lei grant- finanțare nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională și 16.769,84 Lei cofinanțare din partea Beneficiarului.

Perioada de implementare: 18.01.2021 – 17.07.2021

Cod proiect: Nr. RUE – 3141

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Date de contact:
NESSI FOOD PLACE SRL
Sediu/loc de implementare: Urseni, Str.Zaganului, Nr.26, Ap.2, Județ Timis
Persoană de contact: CIUFUDEAN ION
Funcție: Administrator
Tel: 0744587603
E-mail: ion.ciufudean@yahoo.com

(496)

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Covid-19, Timiș, 7 martie: peste 300 de noi infectări din 1.605 teste

  Ştiri din Timiș

  Coronavirus, România: peste 3.000 de infectări noi și aproape 50 de decese

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Cum arată clădirea Teatrului Oravița, cel mai vechi din România, în șantier pentru restaurare

  Eveniment

  Razie pe șoselele din Timiș. Zeci de șoferi au rămas fără permis de conducere și au fost aplicate peste 450 de amenzi

  Ştiri din Timiș

  Aproape 70.000 de oameni vaccinați anti-Covid în Timiș

  Ştiri din Timiș

  FOTO. Trasee de drumeție și ture de alergare în vară, în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Carantină chiar și 21 de zile în Timișoara și cele patru comune periurbane. Raed Arafat explică de ce

  Eveniment

  VIDEO. Cum este prins tânărul de 17 ani care a furat o mașină și a condus beat prin Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Noi modificări în desfășurarea orelor în scenariul roșu

  Eveniment

  Un bărbat din Jimbolia și-a terorizat fosta soție luni întregi. Obsesia pentru ea l-a trimis în spatele gratiilor

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici