tion.ro Web analytics

A crescut rata de promovare la Titularizare, în Timiș, după contestații. Peste 100 de profesori au obținut note mai mari

De Adrian Panduru

A crescut rata de promovare la Titularizare, în Timiș, după contestații. Peste 100 de profesori au obținut note mai mari

Reactualizat la:
În Timiș, procentul de promovare la Titularizare este de 57,52%, după soluționarea contestațiilor. Rata de promovare a crescut cu peste două procente, după ce profesorii din Timiș au contestat rezultatul. Peste o sută de profesori au obținut note mai mari, după contestații, iar peste 40 au primit note mai mici, după recorectarea lucrărilor.
Scris de Adrian Panduru - În Timiș, procentul de promovare la Titularizare este de 57,52%, după soluționarea contestațiilor. Rata de promovare a crescut cu peste două procente, după ce profesorii din Timiș au contestat rezultatul. Peste o sută de profesori au obținut note mai mari, după contestații, iar peste 40 au primit note mai mici, după recorectarea lucrărilor.

În urma recorectării lucrărilor contestate la proba scrisă de la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar (Titularizare), rata de promovare (candidați cu note peste 7,00) a crescut la 57,52%, cu 2,43% fată de cea inițială de 55,09%, conform informațiilor transmise de Inspectoratul Școlar Județean Timiș. În sesiunea 2019, după soluționarea contestațiilor, rata de promovare (candidați cu note peste 7,00) a fost de 52,08%.

În 2020, după soluționarea contestațiilor, rata notelor de minim 5 a crescut la 85,80%, cu 3,10% față de cea inițială de 82,70%.

„Anul acesta, numărul total al contestațiilor depuse a fost de 160. În cazul a 157 de contestații (98,12%), notele au fost modificate astfel: pentru 112 lucrări contestate, notele inițiale au fost mărite, în timp ce pentru 45 de lucrări notele inițiale au fost micșorate”, transmite Marin Popescu, inspectorul școlar general de Timiș.

După rezolvarea contestațiilor, 9 candidați au obținut nota 10, 511 candidați au obținut note între 7 și 9,99, 254 de candidați au obținut note între 5,00 și 6,99, restul de 128 de candidați obținând note sub 5.

În Timiș, numărul candidaților prezenți la proba scrisă a fost de 967, din care s-au retras în timpul probei scrise 63 candidați (57 din motive personale și 6 din motive medicale). Nu au fost candidați eliminați de la proba scrisă. Numărul de lucrări scrise transmise la evaluare 904 lucrări scrise. Concursul s-a susținut la 57 de discipline de concurs.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe de repartizare sau on-line, organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Timiș, în perioada 12 – 14 august.

Rezultatele finale și posturile disponibile în Timiș le găsiți AICI

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Timiș: 40 de amenzi, într-o singură zi, pentru cei care nu respectă măsurile de protecție antiCovid
  Polițiștii, împreună cu reprezentanți ai altor instituții, au desfășurat controale antiCovid în Timiș, pentru verificarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului. Au aplicat 40 de amenzi în 24 de ore. 2

  Sănătate

  Focarele de Covid-19 din Timiș
  În Timiș sunt 10 focare de coronavirus, duminică, 20 septembrie, conform Direcției de Sănătate Publică (DSP).

  Sănătate

  Liceul Teologic Penticostal Logos Timișoara va funcționa în scenariul roșu. Cinci cadre didactice au Covid-19
  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit duminică la Prefectura Timiș, a luat Hotărârea privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, după ce aici au fost depistate, acum două zile, cinci cadre didactice cu coronavirus. Elevii vor învăța online.

  Sănătate

  Localitățile din Timiș unde au fost depistate noi cazuri de Covid-19
  În Timiș, 57 de persoane au fost depistate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cele mai multe în Timișoara – 32.

  Sănătate

  România, Covid-19: peste 1.200 de cazuri noi și 33 de decese. Timiș: 57 de persoane depistate cu SARS-Cov2, în 24 de ore
  Peste 1.200 de cazuri noi de Covid-19 au fost depistate în România, în ultimele 24 de ore, în urma prelucrării a 13.391 teste. În Timiș au fost depistate 57 de cazuri noi și a avut loc un deces al unei persoane infectate cu Covid-19. În România au murit, de sâmbătă până duminică, 33 de oameni infectați cu Covid-19.

  Ştirile judeţului Timiş

  Peste 300 de voluntari au zugrăvit 30 de case dintr-o localitate din Timiș, în trei zile
  Nu mai puțin de 30 de case au fost zugrăvite, în doar 3 zile, de peste 300 de voluntari din Timiș. A doua ediția a Color the Village (Colorează Satul) a adus la Racovița sute de voluntari, care au răspuns apelului asociației Acasă în Banat și au dat culoare acestui sat. 4

  Eveniment

  Două anexe ale unei case din Timișoara, cuprinse de flăcări. Pompierii încă lucrează la stingerea incendiului
  Intervenție a pompierilor în dimineața zilei de duminică, pe strada Mărginenilor din Timișoara. Două anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări. 3

  Ştirile judeţului Timiş

  Redescoperiți gustul Banatului de altădată cu rețete online: supă de varză cu costiță, gogoși, colăcei cu mere
  Puteți redescoperi gustul Banatului de altădată, cu rețete vechi, de la „Kraut Suppe mit Speck” la „krumpli leves”. Rețetele sunt recuperate printr-un proiect gastronomic care are loc online. Le puteți prepara. Sunt la un click distanță... 1

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.