tion.ro Web analytics

Vaccinarea anti-Covid se va face în 32 de centre din Timiș

De Adrian Panduru

Vaccinarea anti-Covid se va face în 32 de centre din Timiș

Vaccinarea anti-Covid, care va începe, cel mai probabil, la începutul anului 2021, se va face în 32 de centre din Timiș. Nu au plecat încă cele un milion de doze de vaccin spre România, dar se fac pregătiri.
Scris de Adrian Panduru - Vaccinarea anti-Covid, care va începe, cel mai probabil, la începutul anului 2021, se va face în 32 de centre din Timiș. Nu au plecat încă cele un milion de doze de vaccin spre România, dar se fac pregătiri.

Prefectul Liliana Oneț a participat vineri, 4 decembrie, la o videoconferință având ca temă vaccinarea populației împotriva Covid-19, susținută de coordonatorul național al campaniei de vaccinare, medicul militar Valeriu Gheorghiță.

Autoritățile din Timiș au stabilit că vaccinarea se face în 32 de centre de din județ, Cele 32 de centre sunt situate în Timișoara – 17 centre, Lugoj – 2 centre, Sânnicolau Mare – un centru, Jimbolia – un centru, Giroc – un centru, Recaș – un centru, Buziaș – un centru, Dumbrăvița – un centru, Făget – un centru, Deta – un centru, Săcălaz – un centru, Ghiroda – un centru, Moșnița Nouă – un centru, Ciacova – un centru și Gătaia – un centru.

„Centrele de vaccinare, care vor fi avizate de direcțiile de sănătate publică, vor avea un circuit funcțional din punct de vedere epidemiologic, cu o zonă inițială de triaj, apoi o zonă de recepție, o zonă de așteptare și punctele de vaccinare (cabinetele de vaccinare) și zona post vaccinală în care persoanele vaccinate vor fi supravegheate după vaccinare”, transmite Prefectura Timiș.

Punctele mobile de vaccinare vor fi destinate căminelor pentru îngrijirea persoanelor vârstnice și a celor cu dizabilități.
În prima etapă vor fi vaccinate persoanele care lucrează în domeniul sănătății și în cel social, în a doua etapă va fi vaccinată populația la risc, adică adulții cu vârsta peste 65 de ani, persoanele aflate în evidență cu boli cronice indiferent de vârstă, personalul care își desfășoară activitatea în domenii cheie, iar în a treia etapă va fi vaccinată populația generală.

Vaccinarea se va face cu planificare prealabilă.

„A fost anunțat faptul că, foarte probabil, din luna ianuarie va începe campania de vaccinare”, transmit prefectura Timiș.

[relatedArticles]

30 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Eu says:

  Sa se înceapă cu “guvernul meu ” and Co. Și pe urmă mai vedem peste 5 ani daca ne vaccinam și noi că populație,

  • cornel says:

   Vorbeste in numele tau. Daca se incepe cu guvernu, o sa zici ca sunt privilegiati, iarasi ei in fata, de ce nu medicii, profesorii, vanzatorii, cei cu comorbiditati, etc.

 2. Blitz says:

  Ținând cont că mai toți românii s-au declarat creștini-ortodocși, vaccinarea se va face cu planificare prealabila din partea BOR (Burtoșii Ortodocși Români) => gloatele vor face îngrijorate și neștiutoare coadă la duhovnic să-l întrebe dacă să se vaccineze sau nu, iar duhovnicul va tâlcui pasaje din sfânta scriptură îndemnând duhovnicește oițele să fie prevăzătoare căci vaccinul va conține cipul 666 și odată cu pornirea rețelelor 5G se va activa modificarea genetică a duhului și credinței din credincioșii ortodocși vaccinați și astfel se va prăpădi credința ortodoxă care este singura credință în Hristos de pe planetă, din stele și din ceruri adevărată, dreaptă, autentică și conservată fără erezii și afurisenii căci catolicii, pocăiții, budiștii, hindușii și toate celelalte religii de pe suprafața pământului sunt vândute duhului lumii = Marelui Drac Universal.

  • Trei says:

   Aici ne-ai ghicit. Acceptăm doar primatul lui Hristos care este Calea, Adevărul și Viața. Dacă va fi să murim că nu ne-am vaccinat nu e bai. Scăpați de noi și ne învie Hristos când revine. Și da, stăm sub ascultare căci la spovedanie stăm cu Hristos de vorbă și fiind Dumnezeu Viu vorbește cu noi. Ție multă fericire și să fii ales de Dumnezeu să faci Voia Lui. Sănătate și tot ce îți dorești! Nu uita Sâmbăta să îți pui ghetuțele!

   • cornel says:

    Esti foarte religios, tii toate dogmele, dar sunt absolut sigur ca nu ai citit Biblia. Ai fi aflat ca acolo nu scrie nimic despre moaste, sfinti, spovedanie, totul este adaugat ulterior deci fara valoare.

   • Blitz says:

    Spiritul e nemuritor, trupul putrezește. Hristos nu revine pe norii din atmosferă ca să vă învie ciolanele 🙂 Revenirea lui Hristos se produce în fiecare om, în duhul omului odată cu “nașterea din nou” adică odată cu saltul în noua conștiință spirituală. Popii vă eșuează și vă ratează această renaștere ținându-vă captivi în labirinturile întunecate ale înțelegerii greșite, ritualurilor păgâne și superstițiilor stupide = boală psihică ca a lui Avraam care a auzit voci să-și sacrifice fiul iar apoi și-a mutilat organul genital ca legământ cu un demon planetar violent, paranoic, sadic, manipulator, avid de sânge, etc. Voi citiți biblia și nu pricepeți nimic din ce a spus I(i)sus referitor la criminalul = tatăl minciunii de mai sus la care voi vă rugați.

  • Iosif says:

   Aștept să văd cine te va vindeca și vei striga la Dumnezeu când vei avea reacții adverse de la un vaccin netestat,sa te păzească Dumnezeu ,nu va jucați că tot de Dumnezeu veți da la judecata și ce răspuns vom da

   • cornel says:

    De unde stii ca vaccinul nu este testat? De 10 luni se testeaza pe mii de oameni in diverse doze inclusiv placebo. Sunt efecte secundare minore, aparute culmea si la cei care au luat placebo-ser fiziologic.

  • Adrian says:

   Ai gândit-o mult pe asta ?

  • Ahtum says:

   Blitz-ule, la nivelul tau de educatie si pregatire profesionala n-ar trebui sa scri asa. Multi medici scoliti de Ghe. Gheorghiu Dej si pana la ilustrii contemporati au suspiciuni cu privire la oportunitatea unei vaccinare antigripale. Tu ar trebui sa intelegi de ce am scris antigripal si nu anticovid

 3. Ala Fara Scoala says:

  Acuma sper sa se vaccineze toti cei care cred in covid.

  • Nu e asa says:

   Nu e vorba de crezut sau nu că nu o fi Dumnezeu să crezi în el. E vorba de siguranța și viata celui ce se vaccinează. Dacă sunt riscuri mari parcă te gândești de 100 de ori. Peste 2-3 ani dacă paralizezi de la el, cine te va îngriji? Spitalul din Reșița?

 4. Real says:

  Vaccinarea trebuie să fie și să rămână voluntară și neobligatorie și mai ales să nu se realizeze prin constrângere socială. Este singura soluție pentru a mai avea o societate în care să existe respect reciproc și respect pentru dreptul la viață al celuilalt.
  Prin constrângere mă refer la vaccinare ca și condiție de întoarcere la locul de muncă sau condiție de angajare sau integrare în comunitate.
  Acest vaccin spun specialiștii în drept, nu ne poate garanta dreptul fundamental la viață așa că obligativitatea ne-ar încălca dreptul la viață cu consecințe nebănuite în viitor.
  Pe scurt: cine vrea să se vaccineze, bine și cine nu vrea iarăși bine. Altfel se poate ajunge la o situație fără ieșire.
  Sper ca pragul de 70% să se realizeze și dacă rămân 30% nevaccinati nu va fi problemă. Chiar dacă nu se atinge pragul trebuie să revenim la normalitatea de dinainte și nu la situația asta care duce spre colaps economic.

 5. Trei says:

  Asta cu supravegherea după vaccinare e mortală. Ce fac? Se uită la tine să nu îți tai mâna sau se uită dacă începi să ai spasme de moarte?

 6. BUBAHUBA says:

  vaccinul asta ar fi valabil 6 luni….
  cine crede ca oamenii vor veni de enspe ori la medic sa se vaccineze?
  multi nu merg la control dar astia se asteapta ca lumea sa mearga la vaccin

 7. Dominik Spritz says:

  Speriaților, unde v-ați ascuns? Scoateți masca, sărbătoriți! Vine vaccin… Toți cu masca la rand pentru mântuirea!!!

 8. skdj says:

  Ai sub 65 de ani, nu ești obez, nu ai probleme cronice de sănătate? Dacă răspunsul este DA, atunci a te expune la riscul pe care îl aduce acest vaccin, este o mare iresponsabilitate. O iresponsabilitate mult mai mare decât responsabilitatea pe care o avem față de ceilalți membrii ai societății.
  Așteptăm vaccinarea lui Iohannis și a guvernului cu celeritate și prioritate dar nu cu ser fiziologic în seringă că așa mă vaccinez și eu…

 9. Ion says:

  Toate vaccinurile nu sunt egale. Sa te vaccinezi cu vaccin tip mRNA cum e cel de Pfizer e o nebunie. Esti practic cobai. Da, pe termen scurt e eficient si relativ inofensiv dar pe termen lung, dumnezeu cu mila, nu stim. Asteptati vaccinuri care au ca vector virusi comuni modificati cum e cel Oxford (chiar daca e mai redus ca eficienta) sau Sputnik (daca punem noi mana pe asa ceva). Corpul uman e obisnuit sa lupte cu virusi si sansele teoretice de cine stie ce probleme dupa vaccinare sunt mult mai reduse. Daca insa esti in grupa de mare risc la Covid poate ca nu trebuie sa astepti.

 10. Shane Diesel says:

  La M Profilaxis se fac vaccinări?

 11. Ilie says:

  Eu sunt de acord sa ma vaccinez, dar nu cu un vaccin facut pe repede inainte, un experiment pe intregi populatii.

 12. Aghiuta says:

  Stati mai linistiti ca astia nu sunt capabili sa se organizeze nici sa se spele corect pe maini si voi visati la vaccinari inainte de martie?

 13. Olga says:

  Să facă parlamentarii mai întâi vaccinul!

 14. Cineva says:

  Vaccinarea in Romania va fi un esec total.

 15. gabriela borcsi says:

  nu ne vacinam, iti dau si portia mea, poti sa tio bagi toata pe gat, numa masoni infecti posteaza pe aici

 16. Vernicu Nicolina says:

  Cred că ar fi necesar să vaccinați părinți cu copii singuri,dacă noi pățim ceva va fi tara plina de orfani.

 17. Vernicu Nicolina says:

  Acest virus exista, pământul e supra populat,supra poluat este mare nevoie de triere printre oameni mai ales a celor bolnavi cu care statele cheltuiește mulți bani ,de credeți că totul a început în China,iei au făcut virusul,iei aveau și antidotul doar că amână vaccinările să m-ai curețe din noi cei suferinzi 😤

 18. Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Două oferte pentru reabilitarea conacului Mocioni din Foeni

  Eveniment

  A furat bere ca să aibă ce bea. Bețiv hoț, prins de jandarmi la Buziaș

  Ştiri din Timiș

  Încă o discuție pe tema Timpark. Ruben Lațcău, despre demolarea garajelor, parcări supraetajate și sistematizare

  Ştiri din Timiș

  A murit „Primarul Nopții”, unul dintre cele mai pitorești personaje ale Timișoarei

  Eveniment

  Micii luptători din Ghiroda și Moșnița Nouă se pregătesc de Campionatul Mondial XFC de la Roma

  Eveniment

  Ștafeta Veteranilor ia startul de la Timișoara pentru a marca Ziua Armatei României

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez în vilă etajul I, suprafață 100 mp, decomandat, mobilat, utilat, încălzire central proprie, garaj, 500 euro, zona Bogdănești, 0724512119

  Mica publicitate

  Închiriez casă, 2 camere, baie, bucătărie, utilată, curte separată, intrare comună, renovată complet + internet, 300 E + garanție în zona Lipovei- UMT 0744764955

  Mica publicitate

  Proprietar, închiriez casă cu 3 camere, bucătărie, baie, încălzire pe gaz, central proprie în str Iuliu Maniu 0745679108

  Mica publicitate

  Acum am de închiriat apartament 3 camere, mobilat, utilat, în Circumvalațiunii, urgent, 0721226990

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici