tion.ro Web analytics

Masca obligatorie în aer liber și săli de fitness închise în Timișoara și alte localități din Timiș cu rata de infectare cu Covid-19 peste 3

De Adrian Panduru

Masca obligatorie în aer liber și săli de fitness închise în Timișoara și alte localități din Timiș cu rata de infectare cu Covid-19 peste 3

Reactualizat la:
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, vineri, 23 octombrie noi restricții în pandemia de Covid-19, după ce Timișoara și alte localități din Timiș au depășit rata de infectare cu Covid-19, cumulată la 14 zile, de 3 la mia de locuitori. Restricțiile se aplică gradual, chiar și la rata de infectare de peste 1,5 la mia de locuitori. În Timiș sunt și astfel de localități.
Scris de Adrian Panduru - Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis, vineri, 23 octombrie noi restricții în pandemia de Covid-19, după ce Timișoara și alte localități din Timiș au depășit rata de infectare cu Covid-19, cumulată la 14 zile, de 3 la mia de locuitori. Restricțiile se aplică gradual, chiar și la rata de infectare de peste 1,5 la mia de locuitori. În Timiș sunt și astfel de localități.

Conform Prefecturii Timiș, localitățile cu rata de infectare peste 3 la 1000 de locuitori sunt: Timișoara 3,39, Buziaș 4,31, Sânnicolau Mare 3,42, Dudeștii Noi- 4,07, Dumbrăvița 4,59, Foeni 5,70, Găvojdia 3,41, Ghiroda 4,38, Giroc 4,86, Jebel 5,47, Pesac 7,31, Pișchia 3,30, Săcălaz 3,86, Sânandrei 4,40.

Localitățile cu rata de infectare între 1,5 și 3 la mia de locuitori sunt: Gătaia – 1,80, Banloc 2,57, Beba Veche 1,94, Bethausen 2,09, Biled 1,93, Boldur -1,59, Cenei – 1,64,Comloșu Mare 1,63, Coșteiu 1,76, Criciova 1,76, Darova 1,55, Dudeștii Vechi – 2,96, Fibiș – 2,29, Giulvăz 2,46, Iecea Mare 2,71, Margina 1,76, Nițchidorf 1,83,Orțișoara 2,73, Parța – 1,65, Remetea Mare 2,77, Șandra 2,87, Sânmihaiu Român 2,55, Saravale 1,67, Teremia Mare 1,92, Topolovățu Mare 1,51, Uivar 1,61, Variaș 2,09.

Ca o noutate, CJSU a hotărât că se suspendă activitatea de pregătire fizică în sălile de sport/fitness, pe o perioadă de 14 zile, cu excepția activităților desfășurate de sportivi profesioniști, legitimați și/sau de performanță, in cadrul unităților administrativ teritoriale cu rata de infectare peste 3/1000 de locuitori. Mai mult, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție sanitară astfel încât să acopere nasul și gura, în toate spațiile publice deschise, pe o perioadă de 14 zile în unitățile administrativ teritoriale unde a fost depășit pragul de 3/1000 de locuitori. Obligativitatea se instituie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

CJSU a hotărât că pe întreg teritoriul județului Timiș rămâne instituită obligativitatea purtării măștii de protecție, pe toată perioada stării de alertă, în spațiile publice deschise, astfel încât să acopere nasul și gura, respectiv: pe o rază de 50 m de intrarea în perimetrul unităților de învățământ, în piețe comerciale, târguri, oboare, piețe de vechituri, piețe agroalimentare, zone de așteptare, cozi formate la intrarea în diverse instituții și societăți comerciale, stații de transport public, peronul gărilor, autogări, aeroport, în punctele de trecere a frontierei, exteriorul obiectivelor turistice, grădini de vară, festivaluri publice și private, evenimente culturale publice și private și manifestări publice, ceremonii religioase, slujbe și rugăciuni colective, în zonele de promenadă aglomerate incluzând centrele pietonale ale localităților și falezele (malurile râurilor) din interiorul localităților, parcările și zonele de agrement adiacente centrelor comerciale și mall-uri. Obligativitatea se instituie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.

Conform hotărârii, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, se desfășoară astfel:

 • fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului, și în intervalul orar 06.00-23.00, în unitățile administrative teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori,
 • fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00-23.00, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din unitățile administrativ teritoriale este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.
 • Este interzisă activitatea la depășirea incidenței de 3/1.000 de locuitori.

Activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, se desfășoară astfel:

 • fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului, și în intervalul orar 06.00-23.00, în unitățile administrativ teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori,
 • fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00-23.00, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din unitățile administrativ teritoriale este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori
 • doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități, în unitățile administrative teritoriale unde este depășită incidența de 3/1.000 de locuitori în ultimele 14 zile.

Se instituie pentru toate instituțiile și operatorii economici publici sau privați obligația analizării modului de desfășurare a activității și organizării programului de lucru în regim de telemuncă sau de muncă la domiciliu, în unitățile administrativ-teritoriale cu rata de infectare peste 1,5/1000 locuitori.
Se suspendă activitatea barurilor, cluburilor și discotecilor.

S-a hotărât ca activitățile cinematografelor, instituțiilor de spectacole și/sau concerte sunt permise cu participarea publicului astfel:

 • până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din unitățile administrativ teritoriale este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori,
 • până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din unitățile administrativ teritoriale este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, conform anexei 2.
 • Este interzisă activitatea la depășirea incidenței de 3/1.000 de locuitori.

Organizarea şi desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale sunt permise numai cu participarea a cel mult 300 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la distanță de minimum 2 metri unul față de celălalt, precum şi cu purtarea măștii de protecție. Activitățile sunt interzise la nivelul unităților administrativ teritoriale unde incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor este mai mare de 1,5/1.000 de locuitori.

Activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului în unitățile administrativ teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori, fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din în unitățile administrativ teritorială este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori și este interzisă la depășirea incidenței de 3/1.000 de locuitori.

Art. 6. În unitățile administrativ teritoriale unde a fost depășit pragul de 3/1000 de locuitori se suspendă pe o perioadă de 14 zile activitatea din piețele comerciale (cu excepția piețelor agroalimentere) târguri și oboare.

Prevederile prezentei Hotărâri devin obligatorii începând cu data de 24 octombrie 2020.

47 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. tibi says:

  va spun eu ca in scurt timp numarati victimele din guvern

  • Realism says:

   CDC a plublicat recent rezultatele unui stdiu…70% dintre persoanele care au purtat masca tot timpul au contactat virusul…in timp ce rata de imbolnavire intre cei care nu au purtat masca a fost 3.9%.
   Chestia este perfect logica…de cate ori pe zi duce mana la gura cineva care poarta masca? Pune mana contaminata pah masca, o baga in buzunar…apoi pune din nou mana pe masca o pune la gura…si tot asa. Ca in mod clar aproape nimeni nu respecta protocolul…dezinfectarea mainilor inainte de punerea mastii, atentie sporita sa fie atins doar elasticul care asigura prinderea dupa urechi…purtatul unei masti maxim 2-3 ore…la modul cum se poarta mastile mai mult rau fac, devin focare de infectie. Cand isi aranjeaza masca oamenii pun mana pe chestia aia metalica si o aseaza cu “grija” pah nas…pun mana potential contaminata exact sub ochi…adica poarta de intrare a virusilor in organism.
   Patru exemple care imi vin in minte:
   1. Am mers cu taxiul, ala purta masca dar tusea ocazional…ce rost avea masca cand el tusea 8 ore in masina? Ii statea virusul in masca?
   2. Pe unul in piata Iosefin l-am vazut cum si-a tras masca pe barbie, a stranutat fara sa puna mana la gura, dupa care si-a tras masca inapoi pah nas.
   3. Oameni care poarta masca pe cot, aruncata prin masina, indesata in buzunare.
   4. Eu, in 4 luni am schimbat 6-7 masti…sincer purtam doar una dar cateva s-au rupt si vreo doua le-am pierdut. Ca sa pot respira am inlaturat straturile interioare ale mastii…care constau intr-un servetel si tifon…ca asta-i masca care o poarta 99,9% dintre oameni…un servetel invelit in tifon a carei menire este sa imipedice schimbul de fluide…nicidecum transmisia virusilor.
   Toata PLANdemia asta se rezuma ca niste nenorociti de politicieni, medici si “oameni de afaceri” au descoperit ca pot face milioane de euro lunar nemunciti…la asta se rezuma criza Covid din Romania

   • Laura says:

    DA AI DREPTATE multi utilizeaza masca necorespunzator , dupa ce o pui pe fata nu o mai atingi ….ai atins o e contaminata deja , dupa o ora de respirat in ea cam se arunca pui alta……de unde multi nu au bani pt a schimba masca din ora in ora ….pana la urma vom trece toti prin boala asta mai devreme sau mai tarziu ideea este sa nu facem toti odata ca nu are cine sa ne trateze

   • Mãta says:

    Idiot mai esti!

   • Inteligenta s a trezit din amorțeală says:

    Nici sa scrii nu stii, de asta folosesti taxiul acum.
    Unii chiar ne facem dezinfectia mâinilor înainte de a manevra masca din elastice.
    Asa ca pe ,,pah,, baga ti l in gura si mai taci.

 2. Razvan says:

  Jocurile de iluzii sportive rămân deschise?gen superbet!
  Ca am un bilet cu 2 lei pentru Weekend!

 3. tibi says:

  as vrea si eu sa stiu ce ce primesc in schimb pentru zeci de ani de plata a asigurarii de sanatate si cine raspunde pentru esecul asta de rahat?

  • Lucifer says:

   Exact!

   Bagam bani luna de luna, an de an in sistemul ala de sanatate. Si singura masura pe care o gasesc e purtatul mastii si izolarea acasa. Si daca Doamne feri(vorba vine “Doamne”, dar noh) am nevoie de un locusor in spital ori ingrijire medicala – nu se gasesc locuri.

   O singura data am avut o urgenta si in alea cateva ore petrecute acolo mi-am dat seama ce “eroi” se gasesc in spitale: sictiriti, rezidenti / in practica ce muflecau chipsuri, numarau venele pana sa faca o injectie ori sa introduca o perfuzie, sa nu mai zic de bajbaiala cu diagnosticul. Nu am trecut prin mita dar ma gandesc ca exista si aia masiv.

   In loc sa se faca ceva pentru sistemul medical – se ascund toate treburile astea sub pres si se nascocesc tampenii gen “eroi” si depese de pe frontul Covid. Mars. Mi-e lehamite de tot – de la politica si pana la sictirul cadrelor medicale, (de)generatie de eroi.

   Atat.

  • D says:

   Nimic.
   Grija sa nu va imbolnaviti rau (de orice) ca nici loc in sputal sau la ati nu mai gasiti.

  • iondelaraion says:

   Intreaba si tu guvernarile anterioare si poate vei sti atuncea!!!

  • IRLVNT says:

   In practica nu i-ai dat, ți s-au luat din pix… Ai primit “asigurare medicală” tot din pix…

  • Agentul432 says:

   Faptul ca pui intrebarea asta demonstreaza ca nu intelegi ce inseamna o asigurare de sanatate.
   Dupa ce platesti zeci de ani asigurarea la masina, iti da cineva o masina noua atunci cand ai nevoie? Hotii! doar ai platit zeci de ani…

   Prostule.

  • Lau says:

   Ai sa primesti dreptul de a te testa si/sau trata contracost la fel ca multi altii.

  • Gyula says:

   Și aspirina tre sa o luam tot pe banii nostru!asta este afacerea care am făcut!

 4. Un biciclist. says:

  Puie liliana onet. Jeguri morale…..asta nu este măsură…….de unde unde p..a mea să știu unde începe școala și unde se termină…..a-ți dat drumul la abuzuri jeg de liliană….astea nu sunt măsuri, să dovedit în starea de urgență….toți care au hotărât asta sper sa facă cancer….sa vadă cum este radioterapia….poate dă liliana o lege în care se interzice cancerul.

 5. Bogdan says:

  De ce salile de fitness? Acolo sunt cei mai putini oameni cu grad de obezitate, diabet, sau orice boala cu risc crescut la covid.

  • Lucifer says:

   Pentru ca in salile de fitness chiar se poate plimba Covidutzul in voie: zeci de aparate, oameni care dupa ce isi vand sufletul aparatelor n-or sa poarte masca. Si, sa fim seriosi, cine verifica fiecare salicica de fitness cand sunt atatea alte sute de locuri mai standard de verificat? 😉

   PS: se zvoneste ca nu conteaza daca esti zmeu de sala ori unul/una cu toate boalele, cu toate alea. S-ar putea sa suferi mai putin in timp ce Covidutzu iti rontaie plamanii. Pe de alta parte, s-ar putea sa suferi la fel de greu ca cineva cu comorbiditati. Asta ca sa fiu in asertimentul autoritatilor care fac din Covidel un mare mister, vorba poetului: ba e asa, ba e altfel.

   In concluzie, mai lasa visele erotice cu sala pana peste 14 zile. 😎

 6. Amalia says:

  Toata lumea e de acord ca dioxidul de carbon otraveste planeta .
  Daca porti masca dioxidul de carbon otravitor pentru planeta il introduci imediat in organism.
  Cum poate fi otravitor pentru planeta si in acelasi timp benefic pentru organismul uman ?

  • Lucifer says:

   Asta e motivul tau pentru a nu purta masca?

   Pfoai, Christos. Macar n-o purta pentru ca nu vrei si basta! Decat sa scoti niste rahaturi de astea care duc inspre zona moarta a internetului.

   • Eu says:

    #Lucifer Tu esti un marr bou.. vino in ma-ta cu un contra argument ls ceea ce a zis #Amalia. Ratatule numa sa comentezi sti.Sunt foarte multe date stiintifice care afirma ca dioxidul de carbon in masca face rau. Esti un frustrat si un spalat pe creire “oito”

    • Daniel says:

     1. Dioxidul de carbon este daunator pentru planeta prin EFECTUL DE SERA. Nu lasa planeta sa piarda caldura noaptea. Blocheaza in atmosfera caldura de la soare.

     2. Masca NU retine dioxidul de carbon.

    • Serios ?! says:

     Păi nu stiu care e mai p…t.
     Masca chirgicala pe care esti tu obligat sa o porti nu te afectează absolut deloc.
     Asa ca tine o pe gura aia care miroase până aici.
     Medical ,ai oxigen, ai aer ( sper ca faci si diferenta intre ele ).
     Iti spune una care o poartă nu mult, foarte mult.
     Iar daniel si lucifer au fost cat se poate de clari

 7. Relu says:

  Nesimtiti, ati gasit solutia, inchideti salile de sport. Pai platiti voi chirile si salarile? Ce focar la sala de sport ati gasit? Nesimtitilor.

  • Lucifer says:

   Desi admit ca daca ar exista 1-2 infectati s-ar transmite mai usor Covidel la sala decat la restaurant, punctul tau e valid.

   Nimeni nu vine cu o statistica ampla si profesionala – unde apar cazurile si unde sunt focarele de infectie. Se inchide tot doar pentru ca nu se poate gestiona situatia? Exista un motiv real / stiintific / dovedit pentru care se inchid restaurantele si cafenele?

   *cri*cri*cri

   • N-am says:

    Vrei statistica si pe intslnirile in casa scarii, in masina proprie,in gangul de trecere de la Bastion?
    Ba, se transmite cand doua persoane stau prea aproape, prin aerosoli. Aplici regula asta pe orice spatiu si ai rezultat.
    Zici ca sunteti copii.

 8. Raoul says:

  Citim in presa centrala foarte des articole ca in diverse spitale se infecteaza zeci de medici.
  Deci aveti dovada foarte clara ca mastile nu ajuta la nimic, in condittile in care medicii se
  infecteaza zilnic cu tot cu echipamet de protectie.

  • Stefania says:

   Argumentul doamnei sau domnisoarei este foarte bun, dar ce sa inteleaga un postac care daca vede o fusta mai rudicata de genunchi intra in sevraj …

   • Raoul says:

    Alta oaie spalata pe creier, care mai e si frustrata sexual, ca nu e bagata in seama de nimeni. Papusa, ai vre-un contraargument logic prin care sa demonsreze contrariul ? te rog sa explici tu atunci prin ce mecanism se infecteaza medicii care poarta masti si echipament de protectie.

    • Du te si lasa ne! says:

     Papusoiule, invata sa scrii , ,,vreun ,,Fara Cratimă . Medicii infectati nu au.purtat masca mereu, au intubat fără să respecte norma ( echipament covid ) samd. Du te in spital daca ai sânge în vena sa vezi ca nu se poartă chiar non stop de toata lumea.
     Sala este un real pericol, aerosolul la greu, transpirație, aparate si loc public unde nu ai voie să porti o masca, pt ca faci efort fizic; ca sa nu crapi! Pricepi sau iti desenam ?

 9. tibi says:

  asculta aici cu maaare atentie, guvernule. cand cladirile vor fi luate cu asalt, nu vor fi proteste penibile. venim fara amenintari prealabile. spor

 10. T says:

  Piețele se închid, gen Flavia, Aurora și Mehala?

 11. v says:

  Tradatorii de tara sunt impuscati si pusi la rece in groapa comuna

 12. UnU says:

  Bataie de joc la adresa libertatii si demnitatii oamenilor…niste ordinari fara scrupule.Isi bat joc de noi si de copii nostri incalcand drepturile fundamentale ale omului pt o pandemie scoasa din condei.

 13. Ala fără scoala says:

  Cu cât este plătită presa care presează doar rahat și dezinformare? Abuzurile doctorilor nu le postează nimeni ei sunt eroi. Rupeți-va mana și mergeți la spital ca o sa muriți de covid.
  Nivelul de trai scade drastic dar taxele la fel. Nimeni nu poate sa dovedească eficienta purtării botnitei. Dacă îți zice un bou ca trebuie toți ne conformam. Hai sa o purtam și în casa. Copii noștri vor creste în acest mediu corupt. Guvernu ne oferă doar restricții fără soluții. Cat o mai lungesc cu vrăjeală asta?

 14. Cineva says:

  Nu va mai imbatati cu apa. Aceasta pandemie nu se poate opri nici intr-un cincinal…orice ati face.

 15. Eu says:

  Obligația de a purta mască în aer liber nu este prevăzută nici în Legea 55, nici în Legea 136. Stabilirea unei astfel de obligații prin hotărâre de guvern sau alt act normativ inferior este interzisă de pricipiul ierarhiei actelor normative, dar și de art. 53 din Constituție, conform căruia restricțiile de drepturi și libertăți nu pot fi impuse decât prin lege ca act juridic al parlamentului. Majoritatea avocaților consideră că amenzile date pe stradă pentru nepurtarea măștii sunt nelegale și ușor de atacat în instanță. Argumentul lor este că amenzile au fost instituite de legea 55/2020, care a fost declarată neconstituțională, și unde obligația purtării măștii se referea doar la „spațiile publice închise, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă”. Orice măsură de generalizare a obligației purtării măștii nu poate fi luată decât printr-o lege dată de Parlament, nu prin hotărâri de Guvern sau hotărâri ale unor comitete locale, care „adaugă la lege”. Toate amenzile primite în baza acestor hotârâri pot fi contestate la judecătorie printr-o plângere contravențională.Textele din Legea 55 care stabileau contravenții pentru nepurtarea măștii sunt declarate neconstituționale de către CCR. În acest moment sunt virtual abrogate, pentru ca au trecut deja cele 45 de zile de suspendare a aplicabilității lor și nu au fost încă modificate pentru a fi puse de acord cu decizia CCR. Așadar, pentru fapta de a nu purta mască în aer liber nu se pot aplica decât amenzi ilegale, ușor de desființat în instanță, în procedura plângerii contravenționale. Obligația purtării măștii este, de fapt, o recomandare”, atenționa avocatul Gheorghe Piperea într-o postare din 20 octombrie pe pagina lui de Facebook.

  Potrivit acestuia, contestarea unei eventuale amenzi se face cu argumentele de mai sus într-o plângere contravențională contra procesului-verbal dat de polițiști, trimisă la judecătorie inclusiv prin e-mail, cu atașarea procesului verbal scanat/fotografiat și achitarea taxei de timbru în valoare de 20 de lei. Sursa Activenews

  • Stef says:

   “Mai mult, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție sanitară astfel încât să acopere nasul și gura, în toate spațiile publice deschise, pe o perioadă de 14 zile în unitățile administrativ teritoriale unde a fost depășit pragul de 3/1000 de locuitori. Obligativitatea se instituie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani.”
   In ce articol al hotararilor luate de CJSU Timis ieri, 23.10.2020 este scris ? Eu nu am gasit!

  • Dacian says:

   Vezi că ești prost (sau poate doar prost informat)? Obligația purtării măștii nu reprezintă o încălcare a drepturilor și libertăților, așa cum e și obligația de a purta haine în locurile publice! Nu e nici discriminare cu încercau alții…

 16. Qwe says:

  Greu v-ati mai prins

 17. telVerde says:

  Iesiti in Mall-uri ,Dede-Hor-Ler-Bric acolo nu sta virusul e spatiu inchis ,nu ca la fraierii aia de la scoala, teatru ,sali de sport. Pentru o paleta coloristica diversificata luati pe mama, pe tata si vreo 2 copii …si face-ti turul shopping-urilor ,asa ca sambata trecuta …de zici ca a venit Craciunul !!! Asta e decizia Prefecturii …asa ceva!

  • Selectie naturala says:

   Sa nu uitam de scolile private si gradinitele private.Alea nu se inchid, unde da-i cu banul virusul nu ataca.

   • tibi says:

    se inchid alea publice doar pentru ca nu vrea guvernul sa fie tras la raspundere, il doare pe guvern fix in cur de siguranta ta, poate te prinzi si tu intr-o zi, “selectie” ce esti

 18. Ely says:

  Ar fi bine sa incetati cu minciunile astea de 0 barat,ati impanzit planeta cu minciuna covid19,nu e de parte revolutia din 89 asta vreti un glont in cap,cum la primit Ceausescu.

 19. Bubu says:

  Stie cineva unde se afla lugojul? Ca de cateva zile primesc avertizari de la roalert, ca localitatea in care ma aflu a depasit 3 la 1000 locuitori. Dar nu gasesc niciunde sa fie mentionat orasul lugoj. Nu aici si nici la stirile locale.

 20. Malescov says:

  Conform deciziei Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de vineri, 23 octombrie sportivii legitimati la un club sportiv au dreptul sa se antreneze in continuare [ sportivii profesionisti] . Intrebarea mea este : daca toate salile de culturism si fitness sant inchise unde se pot ei antrena . Ma refer la sportivii de culturism. Daca stie cineva vreo sala unde se pot antrena v-as fi recunoscator. Va multumesc .

 21. Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Zborurile de vacanță de pe Aeroportul Timișoara din 2021. Prima cursă charter, spre Egipt

  Eveniment

  Fetiță din Timișoara, abuzată sexual de ambii părinți. Mama și tatăl, reținuți

  Ştiri din Timiș

  Aquatim investește bani din fonduri europene în opt localități din județul Timiș

  Ştiri din Timiș

  În bar, restaurant sau cinema doar cu certificat de vaccinare sau test Covid negativ. Propune un deputat de Timiș

  Ştiri din Timiș

  Crește rata de infectare cu coronavirus la Timișoara și în județ

  Sănătate

  Coronavirus, Timiș, 5 martie: nouă morți și aproape 400 de pacienți în spitale

  Sănătate

  Coronavirus, 5 martie, la nivel național: peste 4.300 de cazuri noi și 101 decese

  Ştiri din Timiș

  Poate începe transformarea Cinema Dacia. Primăria a semnat contractul de 2,5 milioane de euro

  Ştiri din Timiș

  Seminar gratuit, privind modificările din domeniul fiscal, organizat de CCIAT

  Eveniment

  O mașină a luat foc pe autostrada A1, pe sensul de mers Timișoara-Lugoj

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici