tion.ro Web analytics

Garda de Mediu Timiș: Este important ca deșeurile să fie colectate separat și stocate temporar, în condiții adecvate

De Adrian Panduru

Garda de Mediu Timiș: Este important ca deșeurile să fie colectate separat și stocate temporar, în condiții adecvate

Reactualizat la:
Reprezentanții Gărzii de Mediu Timiș transmit că este foarte important, mai ales în această perioadă, a pandemiei de coronavirus, ca deșeurile generate din orice activitate să fie colectate separat.
Scris de Adrian Panduru - Reprezentanții Gărzii de Mediu Timiș transmit că este foarte important, mai ales în această perioadă, a pandemiei de coronavirus, ca deșeurile generate din orice activitate să fie colectate separat.

Reprezentanții Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Timiș atrag atenția tuturor agenților economici și persoanelor fizice asupra necesității gestionării corespunzătoare a deșeurilor, care, „în situația actuală, capătă o importanță covârșitoare asupra sănătății populației”.

„Este foarte important, mai ales în această perioadă, ca deșeurile generate din orice activitate să fie colectate separat și stocate temporar, în condiții adecvate, până la preluarea de către operatorii economici autorizați”, transmite Alina Călușeru, comisar-șef al Gărzii de Mediu Timiș.

Este interzisă incendierea deșeurilor, abandonarea acestora precum și amestecarea deșeurilor periculoase cu cele nepericuloase. Incendierea și (sau) abandonarea deșeurilor în zone nepermise se sancționează cu amenzi cuprinse între 20.000 lei și 40.000 lei, pentru persoane juridice, și de la 3.000 lei până la 6.000 lei pentru persoane fizice.

„Avertizăm că, ori de câte ori vor constata asemenea fapte, comisarii Gărzii Naționale de Mediu Comisariatul Județean Timiș vor aplica sancțiunile contravenționale cele mai severe prevăzute de lege și vor dispune măsurile legale pentru remedierea neconformităților”, transmite Alina Călușeru, comisar-șef al Gărzii de Mediu Timiș.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Casieriile Aquatim, închise de Rusalii
  De Rusalii, casieriile Aquatim, dar și birourile de relații cu publicul, vor fi închise.

  Ştirile judeţului Timiş

  Pregătiri pentru Centura de Vest a Timișoarei. Deputatul Drulă: CNAIR spune că lansează licitația pentru documentație
  Pentru ca centura de ocolire a Timișoarei să fie completă ar trebui amenajat un drum și în partea de vest a orașului. Centura de Vest a fost uitată de autorități, dar săptămâna viitoare ar putea ajunge la licitație pentru studiu de fezabilitate. Primarul orașului vorbea în urmă cu cinci ani despre preluarea construcției variantei ocolitoare pe partea de vest.

  Sănătate

  Încă patru decese ale unor persoane infectate cu coronavirus. România ajunge la 1326 de morți
  Alte patru decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost înregistrate în România, transmite INSP. Bilanțul morților ajunge la 1326.

  Sănătate

  Marcel Vela: Din 15 iunie va urma o nouă etapă de relaxare
  O nouă etapă de relaxare va urma din data de 15 iunie. Anunțul a fost făcut de ministrul de Interne, Marcel Vela, sâmbătă, însă totul se va decide în funcție de analiza epidemiologică.

  Ştirile judeţului Timiş

  Șantier suspect la fosta Școală Israelită din Fabric. Asociația Prin Banat cere DJC să intervină de urgență
  O clădire monument istoric ridicată de un comerciant evreu în Fabric în jurul anului 1890 a intrat în șantier, dar lucrările sunt suspecte, atrag atenția cei de la Prin Banat. După ce au făcut o vizită, tinerii din asociație au cerut un control de urgență de la Direcția pentru Cultură. Este vorba despre fosta Școală Primară Israelită din cartier.

  Ştirile judeţului Timiş

  Vandalizări pe malul Begăi. Poliția Locală încă e în subordinea MAI
  Odată cu ieșirea României din starea de urgență au ieșit și vandalii din case. Un cititor TION atrage atenția că au fost distruși mai mulți stâlpi de iluminat pe malul Begăi, iar cei certați cu legea și-au vărsat năduful și pe o bancă. Nu sunt primele vandalizări făcute acolo. 4

  Sănătate

  Timișul, din nou fără cazuri noi de coronavirus. În România au fost depistate 187 de îmbolnăviri în ultimele 24 de ore
  În România, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 187 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus. Timișul rămâne „pe zero” de la o zi la alta, nefiind înregistrat niciun caz nou, iar România ajunge sâmbătă, 6 iunie, la 20.290 de cazuri de persoane infectate cu COVID-19. 1

  Ştirile judeţului Timiş

  Cititorii TION atrag atenția: aveți grijă la șerpii de pe malul Begăi!
  Plimbarea de sâmbătă dimineață a unui timișorean, alături de copilul său, a fost întreruptă de mai mulți „oaspeți” neprevăzuți, într-un loc în care se aștepta mai puțin. Trei șerpi au fost surprinși pe malul Begăi, în zona centrală a orașului, chiar în spatele Cateralei Mitropolitane, lângă Podul Mihai Viteazul. 17

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.