Completează online declarația de care ai nevoie să ieși din casă pe vremea stării de urgență din România

De T. Ex.
Reactualizat la:

Completează online declarația de care ai nevoie să ieși din casă pe vremea stării de urgență din România

foto: Pixabay
Reactualizat la:
Odată cu Ordonanța Militară nr. 3, emisă marți, 24 martie, toate recomandările privind restricționarea deplasărilor au devenit obligații. Astfel, nu mai puteți ieși din casă decât în interes de serviciu sau dacă aveți un motiv bine întemeiat, iar pentru acest lucru este necesară o declarație pe proprie răspundere. O puteți completa online!
Scris de T. Ex. - Odată cu Ordonanța Militară nr. 3, emisă marți, 24 martie, toate recomandările privind restricționarea deplasărilor au devenit obligații. Astfel, nu mai puteți ieși din casă decât în interes de serviciu sau dacă aveți un motiv bine întemeiat, iar pentru acest lucru este necesară o declarație pe proprie răspundere. O puteți completa online!

Noua Ordonanță Militară, cea cu numărul trei, emisă marți, 24 martie, prevede următoarele referitor la circulația persoanelor:

Art. 1. – Se interzice circulația tuturor persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, cu următoarele excepții:

a) deplasarea în interes profesional, inclusiv între locuință/gospodărie și locul/locurile de desfășurare a activității profesionale și înapoi;
b) deplasarea pentru asigurarea de bunuri care acoperă necesitățile de bază ale persoanelor și animalelor de companie/domestice, precum și bunuri necesare desfășurării activității profesionale;
c) deplasarea pentru asistență medicală care nu poate fi amânată și nici realizată de la distanță;
d) deplasarea din motive justificate, precum îngrijirea/ însoțirea copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie;
e) deplasările scurte, în apropierea locuinței/gospodăriei, legate de activitatea fizică individuală a persoanelor (cu excluderea oricăror activități sportive de echipă), cât și pentru nevoile animalelor de companie/domestice;
f) deplasarea în scopul donării de sânge, la centrele de transfuzie sanguină;
g) deplasarea în scop umanitar sau de voluntariat;
h) deplasarea pentru realizarea de activități agricole;
i) deplasarea producătorilor agricoli pentru comercializarea de produse agroalimentare.

Astfel, pentru verificarea motivului deplasării, veți avea cel mai adesea nevoie de o declarație pe proprie răspundere. Aceasta poate fi completată online AICI. Formularul online a fost realizat de un Startup din Timișoara, care se numește 123ContactForm, fondat de Florin Cornianu și Tudor Bastea.

Potrivit GSC, formularul se poate prezenta autorităților și în format electronic, prin intermediul telefonului, al tabletei sau al unui dispozitiv similar. Dacă vă deplasați în interes de serviciu, atunci trebuie să aveți la dvs. o adeverință emisă de angajator. Modelul, propus de Grupul de Comunicare Strategică, poate fi descărcat de AICI.

Nu uitați, persoanele care au peste 65 de ani nu pot ieși din casă decât în intervalul orar 11:00 – 13:00. Circulația acestora este permisă în afara intervalului menționat doar dacă se face în interes de serviciu sau pentru realizarea de activități agricole.

48 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Adrian says:

  Bună ziua. Cum pot completa online formularul de declarație pe proprie răspundere prinind ordonanta militara și cum o salvez pt completări ulterioare? Stima

  • Baluba says:

   Buna sara. In textul de mai sus al articolului, apasati pe primul AICI unde vi se spune cu litere groase sa ajungeti.

   Apoi cititi textul introductiv din noua pagina si apasati pe START. Apare atunci in sfarsit formularul pe care il completati la fel cum ati comenta aici. In final trebuie sa introduceti o adresa de email la care vi se trimite documentul completat si deci tot aceea constituie totodata si salvarea lui. Respect.

  • Adi says:

   Nu puteti obtine autorizatie de operator date?

 2. Miculescu Catalin says:

  Sanatate

 3. Lucius Malfoy says:

  Interesant cum nu au fost in stare autoritatile (indiferent de culoarea politica fin’ca-s la fel de breji toti) sa vina cu o astfel de solutie “oficiala” si au lasat “o companie românească cu peste 10 ani de experiență în colectarea și prelucrarea datelor” sa se ocupe. S-au multumit sa puna la dispozitie formularul, ce conteaza ca lumea de regula nu tine o imprimanta in casa, n-are voie sa iasa si nici n-ar avea unde sa-l printeze. Ca de obicei, o masura gandita pe jumatate.

  • Harry P. says:

   Nu ai nevoie de imprimanta, poti sa arati autoritatiilor documentul in format digital, nu?

   • Emanuel says:

    Conform articolului, GSC (guvernu) zice ca poti sa o ai si pe dispozitivu mobil, desi nu vad asta mentionat pe gov.ro niciunde si nu prea are logica, adica pt ce as mai avea nevoie de declaratie daca trebuie doar sa o arat ca o legitimatie? Datele respective sunt deja in cartea de identitate iar scopul deplasarii il declara in momentul in care esti oprit de catre organ.

  • Ionica says:

   Cu ce crezi ca te ajuta ca o poti completa online daca nu ai imprimanta acasa sau unde sa il printezi ? :)) Declaratia trebuie sa o ai dupa tine prietene. In plus, formularu asta online e un cacat pentru ca nici macar nu se incadreaza in pagina A4 corect si nu poate fi printata.

   Poate vor cei de la Tion sa puna o varianta mai buna: carantina.me

 4. Vulpoiu says:

  Dar ce frumos, ne dam datele personale complete si semnatura la niste unii sa le vanda ei mai departe la anul ca sa nu bata la ochi, pentru ca ne e lene sa ne scriem declaratia in Notepad si semna in Paint daca altceva nu avem la dispozitie.

 5. Gealapu Marian Alexandru says:

  Cumparaturi

 6. Richard says:

  Îl primesc pe email

 7. Talapan Nicoleta Roxana says:

  Pentru cumparaturi si altele ce am nevoie

 8. Birta Csaba János says:

  Îngrijire persoane varstnice

 9. ADRIAN says:

  TREBUIE SA COPLCTEZ DE FIECARE DATA CAND PARASESC DONICILIUL ???

 10. Algo says:

  Doar prostii isi dau datele personale pe acel site!

 11. Pentru deplasare de acasa la magazin alimentar

 12. Anda Bogdan says:

  La intervalul de timp se pune atat timp cat esti plecat/a? De exemplu daca mergi la ingrijire la domiciliu.

 13. Popescu lucica says:

  Doresc sa ies cu câinele afară și la lidl sa fac cumpărături.

 14. IANCU Ilie says:

  Doresc sa merg sa ma deplasez la orasul ALEXANDRIA pt a imi face provizii pt strictul necesar urgent!

 15. Doresc să mă înregistrez

 16. Ionut says:

  Daca tot ati modificat codul sa nu mai fie necesare datele personale, puneti si voi la calendar o functie sa poti edita data . Te doare mouse-ul cand te muti din 80-> 92 cu click.

  Mersi:D

 17. Barbu stefan says:

  Barbu

 18. Cum mă pot înregistra onlain

 19. Daniel Luca says:

  Din păcate de fiecare data trebuie sa reintroduce datele pentru a complecta o noua declarație și în plus pe declarație nu apare nici CNP-ul și nici seria de buletin, motiv pentru care nu am încredere sa ies cu aceasta din casa fiind pasibil de amenda.

 20. Adina says:

  Sincer, aplicația era chiar bună. Au scos și datele cu caracter personal. Ex. Cnp și serie și nr. buletin. Asa este și în ultimul model de declarație pe care au scos-o. Era foarte ok și te scutea de scris cu mana sau sa – ți faci rost de formular. Îmi pare rău că nu mai exista. Eu chiar am folosit-o azi dimineață.

 21. Gîtlan Nuti says:

  Afara la cumparaturi

 22. Flavius Varadi says:

  M-am plictisit in casa si merg la vtm

 23. Flavius Varadi says:

  Ma duc la cumparaturi

 24. Alis Scintei says:

  De ce nu se poate completa acest formular.

 25. Bahaciu felicia says:

  Declaratie

 26. Vreau sa completez cerere onlain sa pot sa ma duc la cumparaturi!

 27. Pìrvuleasa Marian says:

  Mer la magain sà cumpàr alimente

 28. Mihesan Gabriela says:

  Am nevoie de formular

 29. Dodu Elena says:

  Bună ziua, am și eu o nelămurire și as dori sa fiu informata cum sa procedez în privința unei amenzi primita în urma cu 2 zile. Pe data de 23.04.2020,impreuna cu soțul meu am plecat la control la Spitalul Județean Focsani, Vrancea și pe urma la un cabinet Orl particular. Am avut declarațiile făcute, plus biletul de trimitere de la doctorul de familie către secție de chirurgie. Soțul meu necesita un consult chirurgical + radiografii. El se afla într-o stare foarte degradata, se simte foarte, și slăbit, și tocmai de asta lam însoțit. Am fost opriți în orașul Panciu, jud. Vrancea, de către un polițist în circulație și ne-au cerut declarațiile și ne întreabă de unde venim. Bun, noi ai explicam ca venim de la Județ ca am fost la control, iam aratat și biletul de trimitere și rețetele tot ce aveam la noi. Bineînțeles că nici măcar nu sa clintit sa se uite, dar el avea o problema cu mine ca de ce îl însoțesc, “ca știți ca nu aveți voie”? Eu iam explicat încă odată motivul, și ca el urma sa fie și internat. La care el”dar ce treaba are asta cu dvs, are 2 ani nu știe sa se descurce? Nu am putut deloc să-l fac sa înțeleagă, ca de fapt soțul meu este foarte bolnav și ca trebuie sa îl însoțesc,. Mia zis ca o sa primesc o amenda acasă, fără sa știu motivul fără sa știu suma și fără sa semnez. Va rog sa ma sfătuiți ce as putea sa fac când o sa ma trezesc acasă cu amenda. Va mulțumesc!

 30. Gangu says:

  cum pot completa declaratia onlai

 31. Diana Hanganut says:

  Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com sau WhatsApp +2348069032895 îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:

 32. Larisa Postigo says:

  buna ziua prieteni ei nu sunt nicio problema fara o solutie, dar numai daca cauti ajutor din locurile potrivite, am avut o mizerie groaznica in casnicia mea pentru ca sotul meu m-a lasat pentru o alta femeie dupa 5 ani de casatorie, iar partea socanta este ca nu am avut nicio formă de neînțelegere, instantaneu știu că ceva nu era corect pentru că l-am rugat să se întoarcă acasă, dar el a refuzat și a acționat ciudat față de mine, acest lucru m-a făcut să caut ajutor și am avut norocul să întâlnesc o cască de vrăji contactul online a fost renunțat la un bărbat care a descris cum l-a ajutat dr. Ajayi, la câștigarea mare la loterie. L-am luat pe doctorul Ajayi de contact și i-am explicat situația mea, el a pus câteva întrebări la care dau răspunsuri corecte, i-am dat și ceva bani pentru a cumpăra lucruri pe care le va folosi pentru slujbă și după trei zile de vrajă am soțul meu înapoi acasă cu mine, este un miracol. contactați dr. Ajayi pentru orice fel de muncă de vrajă. Viber / WhatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com

 33. Sally Combs says:

  Aceasta este mărturia mea despre minunata lucrare pe care DR Ilek***ie a făcut-o pentru mine. Sotul meu ma abandona pe mine si pe copii si a mers sa stea cu o alta femeie pe care tocmai a cunoscut-o. Și femeia a vrăjit pe el, astfel încât el nu va avea niciodată nimic de-a face cu mine și copiii mei pentru asta, eu și copiii au suferit și a fost iadul unei lupte, dar eu decid să fac toate mijloacele pentru a face sigur că familia mea se va alătura ca obișnuită, apoi am mers on-line acolo am văzut atâtea discuții bune despre această casetă de vrajă numită DR Ilek***ie pe site-ul său. Așa că a trebuit să-l contactez și să-i explic problema mea și în doar 48 de ore așa *** a promis, soțul meu a venit acasă, iar comportamentul lui a revenit bărbatului cu care m-am căsătorit. Nu reușesc să mulțumesc destul de mult acestui război vrăjitor pentru ceea ce a făcut pentru mine, sunt atât de recunoscător și nu mă voi opri niciodată să-i public numele pe internet pentru munca bună pe care a făcut-o pentru mine. Încă o dată sunt recunoscător dr. Ilek***ie pentru marea ta muncă ”. De asemenea, puteți rezolva problemele dvs. cu ajutorul DR Ilek***ie. contactați-l prin e-mail: (gethelp05@gmail.com) sau numărul whatsapp +2348147400259. Mulțumesc tuturor că ați citit această mărturie minunată a mea

 34. Mihai Agapie says:

  Sunt de acord cu declarația onlain

 35. Anonymous says:

  Acesta este cel mai minunat lucru pe care l-am experimentat vreodată. Am vizitat un forum aici pe internet pe 12 august 2020 și am văzut pe forum mărturii minunate despre lucrările bune Dr. Ilekhojie. Sunt din Statele Unite. Nu am crezut niciodată, pentru că nu am mai auzit nimic despre un astfel de miracol. Niciun corp nu ar fi putut să mă convingă despre asta până când doctorul Ilekhojie nu a făcut o lucrare minunată pentru mine, care mi-a restabilit căsătoria de 4 ani, recuperându-l pe soțul meu divorțat în 48 de ore, așa cum am citit pe internet. Am fost cu adevărat șocat când soțul meu a venit acasă rugând iertare să o accepte înapoi. Sunt cu adevărat lipsit de cuvinte pentru a-mi arăta aprecierea față de dr. Ilekhojie. Căci este un Dumnezeu trimis mie și întregii mele familii pentru restaurarea divină a căsătoriei. Trimiteți-l prin e-mail la gethelp05@gmail.com sau direct pe whatsApp him +2348147400259

 36. Paula Reed says:

  După 2 ani de căsătorie ruptă, soțul meu m-a lăsat cu doi copii. Am simțit că viața mea era pe punctul de a se termina, aproape că m-am sinucis, am rămas emoțional foarte mult timp. Mulțumită unui jucător de vrăji numit Dr. Ilekhojie, pe care l-am cunoscut online. Într-o zi credincioasă, în timp ce navigau pe internet, am dat peste o mulțime de mărturii despre acest personaj special. Unii oameni au mărturisit că și-a adus înapoi amantul Ex, unii au mărturisit că reface pântecele, vindecă cancerul și alte boli, unii au mărturisit că poate arunca o vrajă pentru a opri divorțul și așa mai departe. De asemenea, am dat peste o mărturie anume, era vorba despre o femeie numită Sonia, ea a mărturisit despre cum și-a adus înapoi ex-iubitul în mai puțin de 2 zile și, la sfârșitul mărturiei, a renunțat la adresa de e-mail a doctorului Ilekhojis. După ce am citit toate acestea, am decis să încerc. L-am contactat prin e-mail și i-am explicat problema mea. În doar 48 de ore, soțul meu a revenit la mine. Ne-am rezolvat problemele și suntem chiar mai fericiți decât înainte. Dr. Ilekhojie este într-adevăr un om înzestrat și nu mă voi opri să-l public, pentru că este un om minunat … Dacă aveți o problemă și căutați un jucător de vrăji real și autentic pentru a vă rezolva toate problemele, contactați Dr. Ilekhojie prin Whatsapp / Viber pe (2348147400259) sau prin e-mail (gethelp05@gmail.com)

 37. Keisha Mario says:

  Am promis întotdeauna că vă recomand persoanelor de acolo care ar putea avea nevoie și de ajutorul vostru, pentru că găsirea e-mailului a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Dr. Illekhojie ești cel mai considerat și plin de compasiune pe care l-am cunoscut. Eram atât de jos după ce am fost lipsit de iubire timp de aproape cinci ani. Am solicitat o vrajă de dragoste reîntregire și uimitor a funcționat. Trăiesc fericit cu cel mai drăguț om din viață și pentru asta mă rog. Mulțumesc, Dr. Ilekhojie nu ar fi suficient, având în vedere ceea ce ați făcut pentru mine, așa că am decis să împărtășesc această mărturie a muncii dvs. de mână întregii lumi pentru a afla despre munca voastră bună pentru mine. Puteți contacta acest bărbat pentru orice problemă de relație și, de asemenea, vă va ajuta, prin e-mailul său: (gethelp05@gmail.com sau sunați-l / whatsApp la +2348147400259

 38. Sănătate

  Puține doze de vaccin anti-Covid, puține centre de vaccinare în Timiș. Aproape 7.000 de oameni vor să se imunizeze până la sfârșitul lui ianuarie
  Aproape 7.000 de timișeni s-au înscris deocamdată în etapa a II-a a campaniei de vaccinare anti-Covid. La Timișoara se deschid doar două centre din cele 11 anunțate inițial, iar în restul județului vor mai fi șase, luni, în prima zi din etapa a II-a. În alte orașe mari din țară vor fi deschise mult mai multe centre, iar explicația e simplă. 2

  Sănătate

  Timișul are cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din țară
  Județul Timiș a depășit Ilfovul la rata de infectare cu coronavirus pe ultimele 14 zile. Are 4,52 la mia de locuitori. Crește în continuare rata și în localitățile aflate în carantină, mai puțin la Giroc, unde e la fel ca sâmbătă. Timișoara e la același nivel. 5

  Eveniment

  Rulotă de locuit mistuită de flăcări în Bălcescu. A explodat și o butelie
  Duminică, în jurul prânzului, pompierii militari au fost solicitați să intervină de urgență pentru stingerea unui incendiu la o rulotă de locuit. 1

  Sănătate

  Alți patru timișeni cu Covid-19 au murit. 340 sunt internați în spitale. Cazurile pe localități
  În Timiș, în ultimele 24 de ore, au fost confirmate 159 de îmbolnăviri cu Covid-19, cele mai multe la Timișoara: 86. Bilanțul total al deceselor, de la începutul pandemiei, ajunge la 674.

  Sănătate

  Peste 2.000 de cazuri noi de Covid-19 în România din 11.000 de teste. 1076 de pacienți la ATI
  În România, în ultimele 24 de ore au fost confirmate peste 2000 de noi infectări cu coronavirus, în condițiile în care au fost procesate puțin peste 11.000 de teste. În Timiș au apărut 159 de îmbolnăviri.

  România

  Imaginea traumei: după 20 de ani în captivitate, o ursoaică se învârte în cerc, deși e liberă
  Ursoaica Ina, care acum s-ar putea bucura de libertate în Sanctuarul pentru Urși de la Zărnești, se învârte în cerc, rămânând captivă într-o cușcă imaginară, după 20 de ani petrecuți îngrădită.  13

  Ştirile judeţului Timiş

  UPDATE. Deszăpezirea în Timișoara, la prima ninsoare mai serioasă: șapte utilaje pe străzi, dar mai ies și altele
  Ninge fără oprire la Timișoara, iar autoritățile spun că utilajele de deszăpezire sunt la datorie încă de la primele ore ale dimineții. Șase împrăștie sare și unul clorură de calciu, iar în a doua parte a zilei de duminică vor mai ieși patru sau cinci mașini Brantner pe străzi. UPDATE. Brantner așteaptă sesizări la dispecerat, are 11 utilaje pe teren 16

  Ştirile judeţului Timiş

  Virgil Musta, la a doua doză de vaccin anti-Covid: Vaccinul reduce la zero riscul de boală severă și de mortalitate
  Cadrele medicale continuă să se imunizeze anti-Covid în județul Timiș. De la începutul etapei I au fost vaccinați aproape 10.000 de oameni în județ. La Spitalul „Victor Babeș” a început administrarea rapelului și au primit deja a doua doză atât medicul Virgil Musta, cât și alte cadre medicale. 9

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici