Ieri dimineaţă, în jurul orei 10:30, pompierii de la unitatea din Dămăroaia au fost alertaţi de unul dintre angajaţii restaurantului şi s-au deplasat la locul incidentului cu două autospeciale.
Ulterior, pompierii au stabilit că, din cauza temperaturilor ridicate din bucătăria restaurantului, grăsimea care se acumulase pe burlanul de evacuare al hotelor s-a aprins. Pompierii au reuşit să stingă focul cu ajutorul unei sticle de oţet, neputând să intervină cu apă.
După stingerea incendiului, singura pagubă s-a stabilit a fi burlanul hotei din bucătărie.
Nici clienţii şi nici construcţiile din apropierea restaurantului lui Marius Tucă nu au avut de suferit în urma incidentului. Întrebat despre incendiu, administratorul restaurantului a negat, însă, existenţa vreunui foc: “Ce incendiu? Nu a fost, domnule, nici un incendiu. La revedere!”.
Aseară, activitatea în local se desfăşura normal, clienţii nefiind alungaţi de mirosul de ars.
Sursa: e-click.ro
Trimite articolul
XDaca afacerea cu restaurantul ii merge lui Tuca, sper sa scapam de el ca ziarist. La cat de fudul este pe micul ecran, poate ca munca l-ar face mai “nobil”