Cofetarii şi patiserii de aici sunt cei peste 600 de elevi, din mâinile cărora ies zilnic sute de brânzoaice, covrigi şi pâini.
În fiecare dimineaţă, sute de liceeni, îmbrăcaţi în halate albe, îşi ocupă locurile în laborator. Frământă aluat, modelează covrigi şi brânzoiace, toate sub îndrumarea maiştrilor.
Din fabrică, produsele de patiserie ajung aburinde direct la magazinul liceului şi la mai multe cantine din oraş. Vânzările merg bine, căci preţurile sunt foarte mici.
Anul trecut, venitul net s-a ridicat aici la 10 miliarde vechi, bani care au fost investiţi într-un laborator de calculatoare.
Elevii dau o lecţie de business
<STRONG>Sibiu</STRONG>- Aproape 22 de tone de patiserie anual şi un profit record de 2.500.000 de lei, cifrele <STRONG>microfabricii</STRONG> Colegiului Tehnic de Industrie Alimentară „Terezianum" din Sibiu.
Citiți principiile noastre de moderare aici!