tion.ro Web analytics

David Popovici s-a calificat la Jocurile Olimpice din 2024

De Vlad Popa

David Popovici s-a calificat la Jocurile Olimpice din 2024

foto: Facebook/David Popovici
David Popovici a câștigat proba de 100 m liber la Campionatul Național, cu un timp care-i asigură calificarea la Jocurile Olimpice din 2024.
Scris de Vlad Popa - David Popovici a câștigat proba de 100 m liber la Campionatul Național, cu un timp care-i asigură calificarea la Jocurile Olimpice din 2024.

David Popovici a câștigat medalia de aur în cadrul probei de 100 m liber, la Campionatul Național desfășurat la Otopeni.

Înotătorul a scos un timp de 47.61 de secunde, sub baremul de calificare la Olimpiadă (48.34 de secunde), potrivit Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

În cadrul Campionatelor Naționale de Înot de la Otopeni, David a mai cucerit în această săptămână aurul în probele de 50 de metri liber, 100 de metri spate, 50 de metri fluture (a bătut recordul național al acestei probe) și 400 de metri liber.

De asemenea, David Popovici a stabilit recordul mondial la proba de 100 m liber, la Campionatul European din luna august a anului trecut.

8 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  1. Dede says:

    Felicitări și mult succes!

  2. Dan says:

    Frumoasă performanță.
    Felicitări și mult succes!

  3. Diwiziunea Munka :) says:

    BRAVO!

  4. Wanda89 says:

    Na, la Otopeni, maximă încredere.

    • gabim says:

      Na si iar s-a trezit un roman comentand aiurea pe langa subiect….oare ai dubii ca daca evenimentul a fost la Otopeni baiatul a fost favorizat de ceva sau cineva? Doamne ca zau ca ne meritam soarta cand vezi tot mai des astfel de comentatori …..

      • bubahuba says:

        apa de pe culoarul lui a fost modificata ca sa castige el :)). in culoarele celorlalti a fost gelatina – sabotaj :))

  5. campionul! says:

    Acest copil minunat va fi campion si la inotul in lacul de foc din Iad.
    Asteptam scuze publice pentru indemnurile la vaccinare pe care le-a adresat in pandemie, indemnuri care au costat vietile unor tineri nevinovati.
    Tu, Halep, Tudor Gheorghe, Libelula cu insecta ei – toti veti da socoteala la Judecata de Apoi daca nu va intoarceti, daca nu va recunoasteti vina si daca nu va cereti iertare de la Dumnezeu.

    • EgoS says:

      Asteapta, asteapta. Orice subiect ar fi se mai gaseste unul care tot cu vaccinul o da. Daca vrei il faci daca nu nu, de la aia care te indeamna sa bei cola sau bere si sa mananci chipsuri sau fast food nu astepti scuze? Sau zaharul alcoolul si grasimile nu au costat vieti? Esti liber sa taci.

  6. Cele mai noi știri

    Azi în Timișoara

    Ce facem astăzi, 29 aprilie 2024, în Timișoara?

    Eveniment

    Accident cu doi tineri răniți, lângă Judecătoria Timișoara

    Eveniment

    Bărbat din Timișoara, arestat preventiv după ce a făcut scandal la domiciliul fostei partenere, deși avea ordin de protecție

    Ştiri din Timiș

    Grindeanu: Centura Sud, Centura Vest și autostrada spre Moravița, toate „în grafic”. Pot începe lucrările și pe „sectorul cu tuneluri” al A1

    Eveniment

    Un tânăr a urcat beat și drogat la volan și a provocat un accident soldat cu două victime, la Timișoara. Avea permisul anulat

    Eveniment

    Bărbat de 64 de ani, reținut pentru că a furat alimente dintr-un magazin din Timișoara

    Eveniment

    Razie de amploare a polițiștilor rutieri, în Timiș. Au dat amenzi de aproape 74.000 de lei

    Eveniment

    Doi bărbați din Timiș, prinși de polițiști beți la volan. Unul nici nu avea permis de conducere

    Ştiri din Timiș

    Ziua Veteranilor de Război, marcată în acest an la Giroc

    Ştiri din Timiș

    La Recaș și la Șandra, din partea PSD-PNL vor candida tot Pavel și Savu. Dar nu tații, incompatibili, ci fiii acestora

    Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

    Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

    Pentru detalii apasati aici