tion.ro Web analytics

Pe ce se duc banii încasaţi din TimPark? Societatea Drumuri Municipale, cea care gestionează sistemul, şi-a propus să realizeze câteva sute de noi locuri de parcare în oraş în 2014. Sub 500, potrivit reprezentanţilor societăţii. Asta, în condiţiile în care anul trecut s-au încasat un milion de euro din TelPark/ TimPark. Vedeţi în continuare unde vor fi amenajate noi parcări în cursul acestui an.
Dacă pe vremea fostului Telpark primarul Timişoarei, Nicolae Robu, reclama faptul că ADP a încasat a încasat sume enorme din exploatarea parcărilor de-a lungul timpului şi „a tocat" banii, fără să facă „nimic notabil" la capitolul parcări, anunţând că odată cu trecerea la noul TimPark 50% din banii încasaţi vor veni la primărie, acum edilul-şef spune că este mai bine ca banii să rămână, toţi, la Drumuri Municipale, după ce această societate a fuzionat cu ADP. Robu dă asigurări că va exista control asupra încasărilor din TimPark.
Societatea Administrarea Domeniului Public SA Timişoara, devenită acum Drumuri Municipale (SDM), a încasat circa 5,6 milioane de lei, adică peste 1,2 milioane de euro, anul trecut, din gestionarea sistemului TelPark - transformat în TimPark din martie -, din blocări și ridicări auto, închirieri de locuri de parcare şi afişaj public. În 2012, totalul a fost de 6,4 milioane de lei, spun reprezentanţii SDM. Un milion de euro s-au încasat doar din TelPark şi TimPark în 2013. Societatea a realizat trei parcări anul trecut!
Fostul viceprimar din timpul administraţiei Ciuhandu, Adrian Orza, susţine că TimPark începe să semene din ce în ce mai mult cu vechiul sistem de parcare din Timişoara, TelPark. El a dat ca exemplu intenţia executivului Primăriei Timişoara de a institui zone speciale în fostele parcări cu barieră din centrul municipiului, unde tariful să fie dublat.
Odată cu introducerea noului sistem de parcare TimPark de pe străzile Timişoarei trebuie să dispară... vechiul TelPark. Reprezentanţii municipalităţii spun că nu se înlocuiesc decât indicatoarele deteriorate, urmând ca pe celelalte să fie aplicate folii, autocolante cu noul TimPark. Primarul Nicolae Robu nu a putut spune la ce costuri se va ridica întreaga operaţiune. Cheltuielile vor fi suportate de ADP.

Ştiri din Timiș

FOTO. Supermarket Profi din Peciu Nou, închis de Protecția Consumatorilor
Comisarii de la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC) Timiș au revenit în comuna Peciu Nou, unde la începutul lunii august au găsit acolo o situație inacceptabilă.

Ştiri din Timiș

Administrația USR, o viziune ambițioasă și europeană asupra Primăriei Municipiului Timișoara
Primăria Municipiului Timișoara, condusă de Dominic Fritz, și-a propus să urmeze o viziune ambițioasă și europeană, printre proiectele importante numărându-se și regenerarea cartierului Fabric.

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara achiziționează prin PNRR o instalație de eficiență mare care va genera curent și energie termică
Consilierii locali au aprobat, vineri, în cadrul unei ședințe în plen, un proiect ce prevede achiziționarea a unei instalații de cogenerare de înaltă eficiență. Instalația va fi folosită în sistemul centralizat de termoficare și va ajuta la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu aproape 71.400 de tone anual, dar va face și economii la buget.

Angajari TION

Companie multinatională specializată în producția componentelor electronice angajează Operatori Producție în Timișoara

Ştiri din Timiș

PROGRAM. U*NIGHT - Noaptea Cercetătorilor la UVT: dezbateri și experimente interactive
Vineri, pe tot parcursul zilei, se va derula evenimentul Noaptea Cercetătorilor, la UVT, sub genericul U*NIGHT. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual care se organizează în aceeași zi, simultan, în peste 25 de țări europene.

Angajari TION

S.C TERMOREGOLATORI CAMPINI COREL SRL angajeaza:

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Angajari TION

ZF Group angajează Operatori Producție

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici