tion.ro Web analytics

Drumul de la Timişoara la Moşniţa nu va mai avea tramvaie, dar va avea patru benzi. De altfel, mai multe drumuri aflate sub umbrela Consiliului Judeţean Timiş vor fi reabilitate în acest an, ori vor intra în reparații. În urma unui raport făcut de către reprezentanții administrației timișene în perioada sărbătorilor de Paşti, s-a ajuns la concluzia că, pentru drumurile judeţene, este disponibilă suma de 90 de milioane de lei pentru acest an, din bugetul CJ Timiş.
Un număr de 2.271 de elevi din opt şcoli din județul Timiş vor avea condiţii mai bune pentru a învăţa, de anul viitor. Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Vest a semnat, joi, la Consiliul Judeţean Timiş, primele contracte de finanţare, în cadrul celui de-al doilea apel de proiecte, cu finanţare europeană prin Programul Operaţional Regional (POR), pentru reabilitarea mai multor şcoli din judeţul Timiş. Valoarea totală alocată proiectului este de peste 4.330.000 de lei.
Consiliul Local Timişoara a aprobat, marţi, un nou program de reabilitare a clădirilor istorice din oraş. Noua hotărâre adoptată prevede ca primăria să subvenţioneze 20 la sută din valoare lucrărilor de refacere a faţadelor şi acoperişurilor imobilelor istorice degradate, restul de 80 la sută din fonduri urmând să fie acordate proprietarilor – doar persoane fizice – sub formă de credit cu dobândă zero, rambursabil în 10 ani.

Ştiri din Timiș

Administrația USR, o viziune ambițioasă și europeană asupra Primăriei Municipiului Timișoara
Primăria Municipiului Timișoara, condusă de Dominic Fritz, și-a propus să urmeze o viziune ambițioasă și europeană, printre proiectele importante numărându-se și regenerarea cartierului Fabric.

Ştiri din Timiș

Primăria Timișoara achiziționează prin PNRR o instalație de eficiență mare care va genera curent și energie termică pentru oraș
Consilierii locali au aprobat, vineri, în cadrul unei ședințe în plen, un proiect ce prevede achiziționarea a unei instalații de cogenerare de înaltă eficiență. Instalația va fi folosită în sistemul centralizat de termoficare și va ajuta la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră cu aproape 71.400 de tone anual, dar va face și economii la buget.

Angajari TION

Companie multinatională specializată în producția componentelor electronice angajează Operatori Producție în Timișoara

Ştiri din Timiș

PROGRAM. U*NIGHT - Noaptea Cercetătorilor la UVT: dezbateri și experimente interactive
Vineri, pe tot parcursul zilei, se va derula evenimentul Noaptea Cercetătorilor, la UVT, sub genericul U*NIGHT. Noaptea Cercetătorilor este un eveniment anual care se organizează în aceeași zi, simultan, în peste 25 de țări europene.

Angajari TION

S.C TERMOREGOLATORI CAMPINI COREL SRL angajeaza:

Angajari TION

FIRMA DE CONSTRUCȚII ANGAJEAZĂ:

Angajari TION

ZF Group angajează Operatori Producție

Angajari TION

Hotel Boavista te vrea în echipă!

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici