tion.ro Web analytics

Universitatea Politehnica Timișoara a deschis pentru a 11-a oară porțile celui mai important târg de cariere dedicat studenților, Zilele Carierei. Sute de oferte de joburi și de internship au fost prezentate tinerilor studenți, dar și absolvenților UPT, multe dintre acestea mai mult decât interesante.
Compania care operează centrele comerciale Iulius Mall oferă tinerilor studenţi posibilitatea să participe la un program de internship în cadrul Iulius Mall Timişoara. Un număr de 10 studenţi vor beneficia de aprofundarea practică a teoriei dobândite la facultate.
Studenţii de la Universitatea Politehnica Timişoara vor putea învăţa mai bine partea practică a celor învăţate pe băncile facultăţilor în cadrul unuia dintre cele mai de succes parteneriate dezvoltate pentru internship în oraşul de pe Bega. Este vorba despre proiectul „Liga AC Labs”, derulat de cinci ani de către organizaţia studenţească Liga AC, pentru a ajuta tinerii să facă practică şi, eventual, să beneficieze şi de un loc de muncă la finalul stagiului.
Studenţii timişoreni pot beneficia de oportunitatea de a face un stagiu de pregătire şi practică în domeniul în care studiază, în cadrul unei companii din străinătate. În plus, stagiile pot fi şi plătite. Timp de mai multe zile, până vineri 16 octombrie, organizaţia AIESEC este prezentă la sediile universităţilor timişorene pentru a susţine X-Fair, un târg de internship-uri.
Studenţii de la toate universităţile din Timişoara pot avea parte de experienţe unice în viaţă. AIESEC Timişoara le oferă acestora posibilitatea de a participa la internship ca voluntari sau la stagii de practică plătite în toate cele 110 ţari unde AIESEC îşi desfăşoară activitatea.

Ştirile judeţului Timiş

Alin Nica este candidatul PNL la conducerea Consiliului Județean Timiș
Forumul Primarilor PNL Timiș și-a ales sâmbătă candidatul favorit pentru șefia Consiliului Județean Timiș. Acesta este Alin Nica, care a obținut aproape 70% dintre voturi.

Ştirile judeţului Timiş

Cod Galben de vânt în Timiș. În estul județului este Cod Portocaliu
În Timiș au fost emise două coduri de vânt: Galben și Portocaliu. Dacă Codul Galben vizează o mare parte a județului, Codul Portocaliu va avea efect doar în regiunea estică, conform meteorologilor.

Mapamond

Donald Trump Jr a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska. Cât a plătit
Fiul președintelui Statelor Unite, Donald Trump Jr, un vânător împătimit, a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska.

TION ITCom

Vedetele de pe TikTok ar putea câștiga chiar și 1 milion de dolari pentru o postare
Noua platformă de socializare TikTok devine din ce în ce mai preferată de tineri pentru că le oferă șanse egale de afirmare. Unii dintre aceștia primesc chiar și 200.000$ pentru a promova anumite produse, însă câștigurile ar putea crește până la 1 milion de dolari pentru o singură postare. 1

Ştirile judeţului Timiş

Bătaie pe contractul de furnizare de echipament și uniforme pentru polițiștii locali din Timișoara
Nu mai puțin de zece firme vor să pună mâna pe contractul de furnizare de articole vestimentare pentru polițiștii locali din Timișoara, estimat la 85.000 de euro.

România

Cei șase români care s-au întors de pe nava Diamond Princess sunt în stare bună, însă se află în carantină, într-o locație secretă
Primii români de pe nava de croazieră Diamond Princess au revenit în țară vineri noapte. Aceștia au fost transportați la un centru special din București, unde se află în carantină.

TION Cele mai tari party-uri

Strângere de fonduri pentru animale fără stăpân, muzică live și tombolă cu premii - toate la Paws & Party
Asociația Speranța Animalelor organizează un eveniment inedit, care îmbină distracția cu strângerea de fonduri pentru întreținerea unor animăluțe fără stăpân.

Târgul Imobiliar

City of Mara la Târgul Imobiliar Timișoara, ediția a 4-a
Ansamblul rezidențial City of Mara participă la Târgul Imobiliar Timișoara, între 7 și 8 martie 2020, la Congress Hall.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.