tion.ro Web analytics

În urma unei analize imobiliare pe luna iulie a anului 2019, rezultă faptul că apartamentele s-au scumpit în această perioadă, comparativ cu luna iulie a anului 2018. În Timișoara, prețul a crescut în ceea ce privește cele două perioade, dar a scăzut în luna iulie a anului în curs față de luna iunie a anului 2019.
Deși se vorbește tot mai mult despre o scădere a pieței imobiliare, Timișul atrage în continuare investiții în acest sector. Chiar dacă decembrie a fost ultima lună a anului 2018, a adus odată cu ea, în județ, solicitări pentru 182 de noi clădiri în domeniul rezidențial.
Anul 2018 a adus stabilizarea pieței imobiliare românești, dar și a celei timișorene. Prețurile au fost în creștere, deși spre finalul anului s-a înregistrat o mică scădere a acestora, semn că, treptat, se ajunge la un echilibru al prețurilor solicitate și ofertelor lansate.
Deși la nivel național se vorbește de o scădere a pieței imobiliare, în Timiș numărul contractelor semnate este în creştere evidentă. Datele oficiale arată un plus de aproape o mie de tranzacții semnate în octombrie faţă de septembrie.

Ştirile judeţului Timiş

Făgetul scapă de carantină! Numărul cazurilor de infectare cu coronavirus, în scădere
În urma analizei epidemiologice efectuate de DSP Timiș la nivelul Făgetului și a celor trei localități aparținătoare - Colonia Mică, Temerești și Bichigi - e reieșit că numărul cazurilor de infectare cu coronavirus este în scădere. Astfel, măsura de carantină zonală va fi ridicată.

Ştirile judeţului Timiş

Vești de pe șantierul centurii Timișoara Sud. Arheologii au început cercetările la ultimul sit, dintre Moșnița și Ghiroda
Pe șantierul centurii de ocolire Timișoara Sud continuă lucrările. Au loc demolări de platforme, săpături la fundații, decopertarea stratului vegetal, relocări de rețele sau așternerea stratului de formă pe un sector experimental. Arheologii au început lucrările la ultimul sit de pe șantierul centurii, cel cu numărul 2.

Ştirile judeţului Timiş

Peste 6 milioane de lei de la UE pentru școala din Grabaț
Școala Generală cu clasele I-VIII din localitatea Grabaț va fi modernizată și dotată cu bani europeni. Clădirea va fi reabilitată termic, în curte vor fi amenajate zone cu tartan pentru sport, se vor cumpăra mobilier și echipamente didactice.

Sănătate

Opt focare active de Covid-19 în Timiș. Încă două cazuri la Spitalul Județean Timișoara și la Făget
În Timiș sunt opt focare de Covid-19, active, vineri, 7 august. În focarul de la Spitalul Județean Timișoara au mai apărut două cazuri noi de SARS-Cov2. Este vorba despre două cadre medicale, care, conform conducerii spitalului, s-au întors din concediu. Două cazuri noi sunt și în Făget, oraș aflat în carantină. 1

Sănătate

Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului, în Timiș
Continuă verificările autorităților în zonele aglomerate, societăți comerciale și mijloace de transport în comun. Polițiștii, jandarmii și pompierii au controlat peste 80 de societăți comerciale numai în ultimele 24 de ore pentru a vedea dacă sunt respectate măsurile de răspândire a noului tip de coronavirus. Au fost date amenzi pentru cei care nu au purtat mască și pentru sesizările prin telverde neconfirmate.

Sănătate

Timiș, coronavirus: 80 de oameni au murit, de la începutul pandemiei. Au fost realizate aproape 73.000 de teste pentru depistarea celor infectați
De la debutul pandemiei, în Timiș au murit 80 de persoane cu Covid-19. Au fost procesate aproape 73.000 de teste de SARS-Cov2 în cel mai vestic județ al țării, de la începutul pandemiei. Până vineri, 7 august, în Timiș au fost depistate 1.544 persoane cu Covid-19.

Sănătate

România: 50 de decese ale persoanelor cu Covid-19 într-o singură zi. Timiș: 44 de cazuri noi
Numărul persoanelor infectate cu Covid-19 crește, pe zi ce trece, în România. Vineri, 7 august, a ajuns la 1.378 de cazuri, România apropiindu-se de 60.000 de persoane infectate cu SARS-Cov2 de la începutul pandemiei.

Eveniment

Biciclist sub influența alcoolului, rănit după ce a fost lovit de mașină, la Timișoara
Accident de circulație, vineri, la intersecția străzilor Arhitect Victor Vlad și Bujorilor din Timișoara. Un biciclist a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină al cărui șofer nu i-a acordat prioritate. Cel pe două roți era sub influența alcoolului. 6

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.