tion.ro Web analytics

Percheziții ale polițiștilor în șase locații din județul Timiș. Oamenii legii au destructurat o rețea de traficanți de droguri care distribuia marfă în Timiș și Caraș-Severin. În timpul anchetei, oamenii legii au descoperit și un laborator în care era produs hașiș. UPDATE. Traficanții, propuși pentru arestare preventivă
Întâmplare ca în filmele de comedie, în Vama Moravița și în apropierea ei, în județul Timiș. Polițiștii de frontieră au prins doi tineri francezi care au trecut ilegal din Serbia în România, iar unul dintre ei avea asupra lui droguri. În același timp, în vamă au ajuns alți doi francezi, cu o rulotă. Polițiștii de frontieră i-au controlat atent și au aflat că sunt prieteni cu primii și, mai mult, aveau și ei droguri asupra lor.
Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, cu sprijinul poliţiştilor de frontieră, au încurcat afacerile unor grupări care se ocupau cu traficul şi consumul ilicit de droguri de mare risc, pe relaţia Olanda – România. În urma celor două acţiuni pe linie antidrog, şapte persoane au fost reţinute de poliţişti.

Utile

Aquatim întrerupe joi și vineri furnizarea apei în câteva localități din Timiș
Reprezentanții Aquatim transmit că joi și vineri, 6 și 7 octombrie, se va întrerupe apa în mai multe zone din Timișoara și în alte localități din județ din cauza unor lucrări la rețeaua de distribuție.

Ştiri din Timiș

FOTO. Timișoara are 11 km de țevi noi. Rețeaua de canalizare, complet schimbată pe aproape 20 de străzi
Compania Aquatim desfășoară, cu fonduri europene, un proiect de modernizare a 65 de km de rețea de apă și canalizare, în Timișoara. Dintre aceștia, au fost finalizați 11 km, lucrările ajungând la un stadiu de 16%. Rămân totuși peste 70 de străzi de rezolvat.

Azi în Timișoara

Ce facem astăzi în Timișoara?
Joi, 6 octombrie, în Piața Libertății vă așteaptă Food Truck Festival. La Studiul Franciscan veți putea vedea un live drama music show: Doctor Faustus. La Cinema Victoria are loc proiecția documentarului „Legenda Casei H”. Sunt doar câteva dintre evenimentele de astăzi.

Eveniment

Polițiștii învățat primul ajutor de la paramedicii SMURD, la Timișoara
Program de instruire a polițiștilor din județ demarat la Timișoara. Oamenii legii au învățat cum să acorde primul ajutor de la paramedicii SMURD în baza unui program stabilit de ISU și IPJ Timiș.

Ştiri din Timiș

Elevii din Dumbrăvița, invitați să participe la crearea unei povești
Joi dimineață, copiii de la Școala Gimnazială Dumbrăvița se vor bucura de spectacolul „Povești africane”, cu actrițele Andrada Grosu și Shama Leah, de origine ugandeză. La final, prin participarea copiilor și ideile propuse se va realiza o nouă poveste.

Capitală Culturală

FOTO. Două noi expoziții pot fi vizitate la centrul de artă și știință MV din Timișoara
Programul „Sci-art your life”, derulat de META Spațiu, continuă cu două noi expoziții ce pot vizitate la centrul de artă și știință MV din Timișoara. Acestea sunt curatoriate de Mirela Stoeac-Vlăduți.

Ştiri din Timiș

FOTO. O nouă zonă de agrement pentru timișeni, la marginea comunei Biled
Au propus, s-au mobilizat, au votat și au primit o nouă zonă de agrement. Este vorba despre comunitatea din comuna Biled, care a înscris un proiect în competiția Consiliului Județean Timiș (CJT) pentru bugetul participativ.

România

BNR a crescut dobânda cheie la 6,25%, un nivel record pentru ultimii 12 ani
Consiliul de administrație al ​​Băncii Naționale Române a decis miercuri, 5 octombrie, să crească dobânda cheie la 6,25%, în încercarea de a ține sub control creșterea prețurilor. 2

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici