tion.ro Web analytics

Cel mai nou mall timişorean, care se va ridica lângă Pasajul Jiul, pe strada Circumvalaţiunii, ar urma să fie finalizat în 2017. Timişoara Centrum va avea aproximativ 80.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale, dintre care spaţiile pentru comerţ şi distracţie, 70.000, la care se va adăuga o clădire de birouri de 10.000.
Lotul de autostradă aflat cel mai aproape de finalizare este cel de-al doilea din autostrada Timişoara – Lugoj. Constructorul a terminat în cea mai mare parte treaba la carosabil, mai sunt de realizat lucrări pe doar câteva sute de metri, dar mai este de lucru la supratraversările peste autostradă.
Dacă aţi visat să mergeţi pe autostradă de la Timişoara la Sibiu mai aveţi ceva de aşteptat. Problemele de pe tronsonul Lugoj – Deva  vor amâna finalizarea întregii autostrăzi până în 2016. Totuşi, mare parte din traseu va fi deschis circulaţiei din acest an.
Lucrările la Pasajul Michelangelo sunt foarte aproape de final, a declarat, marţi, primarul Nicolae Robu, însă finalizarea lor depinde „de voia Celui de Sus”. Primarul estimează că mai sunt aproximativ trei săptămâni de lucru şi, dacă vremea o va permite, iar afară nu se vor înregistra temperaturi negative, pasajul ar putea fi dat în folosinţă de Crăciun. Dacă nu... la primăvară.

Ştiri din Timiș

Bine ai venit în Assessment centre, laboratorul în care se "creează" angajatul ideal!
ADVERTORIAL. La fel cum, într-un joc de șah, fiecare piesă are rolul său bine definit, iar regele și regina nu ar avea la fel de multă putere fără pionii și turele plasate strategic, într-o companie, fiecare angajat trebuie poziționat exact în rolul în care dă cel mai bun randament, conform pregătirii sale, necesităților firmei și, nu în ultimul rând, propriei satisfacții. Este ceea ce face un Assessment centre, un veritabil laborator în care se "creează" profesionistul ideal, în urma unor teste care vizează diferite calități, după cum vei vedea în continuare.

România

CFR retrage temporar din circulație toate locomotivele electrice similare cu cea implicată în accidentul de la Galați
Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători a transmis într-un comunicat de presă că, având în vedere măsurile de siguranţă feroviară comunicate de către Autoritatea de Siguranţă Feroviară Română (ASFR), se retrag cu dată imediată locomotivele electrice dotate cu echipamente tehnice similare cu cele ale locomotivei implicate în accidentul feroviar care a avut loc la Galați.

Ştiri din Timiș

Copiii Grădinițelor „Nikolaus Lenau” și „Franz Lukas” din Timișoara au fost activi în cadrul Programului Național ”Săptămâna Verde”
Săptămâna Verde a fost plină de activități pentru micuții de la Grădinițele PP „Nikolaus Lenau” și PP „Franz Lukas” din Timișoara.

Eveniment

VIDEO. Șofer prins că circula cu 180 kilometri la oră pe A1. Razie a polițiștilor de la autostrăzi
Acțiune de amploare a polițiștilor, pe A1, între Deva și Nădlac. Polițiști din Timiș, Arad, Sibiu și angațai ai RAR și ISCTR au desfășurat controale pentru a-i depista pe șoferii care circulă fără să respecte normele legale. Oamenii legii au depistat un șofer care circula cu 180 kilometri la oră, între Lugoj și Margina, și au deviat traifcul printr-un spațiu de servicii pentru a depista autovehiculele care nu respectă normele tehnice.

Capitală Culturală

CJ Timiș vrea să organizeze o nouă ediție Festival of Lights. Cere părerea timișenilor pentru dată și organizare
Din 29 decembrie 2022 până în 2 ianuarie 2023, Festival of Lights a adus la Timișoara o călătorie în lumea artei tehnologice și a atras zeci de mii de persoane interesate. Pentru cea de-a doua ediție a evenimentului, finanțatorul acestuia, Consiliul Județean Timiș (CJT) ne cere părerea. Printr-un simplu formular trimis online, vă puteți spune părerea despre data la care ar trebuie să se deruleze manifestarea, însă puteți face și propuneri de instalații care să fie expuse.

Ştiri din Timiș

Cablurile aeriene de pe străzile Cluj și Arieș urmează să fie tăiate
Primăria Municipiului Timișoara continuă acțiunile de eliminare a cablurilor amplasate aerian în mod ilegal. Urmează pe tronsonul Cluj – Arieș la începutul săptămânii viitoare. 1

Utile

S-a redeschis traficul pe DN 6 în zona conexiunii cu viitoarea centură Timișoara Sud
Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara au anunțat, vineri, că la ora 10 s-a redeschis traficul pe bretelele de coborâre/urcare în zona conexiunii DN 6 cu centura Timișoara Nord și viitoarea centură Timișoara Sud.

Ştiri din Timiș

INIZIO, producător local de mobilier: diferiți, într-o lume în care totul seamănă
ADVERTORIAL. Distincție. Inovare. Unicitate. Autenticitate. Modernitate. Stil. Sunt cuvintele prin care INIZIO se definește, cu îndrăzneală. Ele descriu foarte bine ambiția reprezentanților acestui producător local de mobilier exclusiv de a le oferi clienților experiența unică a unor spații amenajate cald, inteligent, rafinat și cu multă personalitate. INIZIO își deschide sâmbătă porțile la Timișoara.

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

Pentru detalii apasati aici