tion.ro Web analytics

Puteți fi „părinți de profesie” pentru copiii care vă vor fi încredințați în plasament, dacă doriți să deveniți asistent maternal profesionist. DGASPC (Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului) Timiș caută asistenți maternali profesioniști, care să aibă grijă de copiii care nu au cui să-i spună „mamă” și „tată”.
Consilierii județeni din Timiș au aprobat, marți, într-o ședință extraordinară, acordarea banilor pentru sporurile celor aproximativ 1.500 de angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Timiș. Angajații au rămas fără sporuri de până la 75 la sută din salariul de bază la începutul anului 2018, după ce Consiliul Județean Timiș nu a alocat acești bani din cauza lipsei unei justificări din partea conducerii instituției. Angajații au și protestat în fața Consiliului Județean Timiș în 8 martie, pentru a-și cere sporurile înapoi.
Zeci de angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Timiș protestează în fața Consiliului Județean. Oamenii își cer sporurile înapoi, care le-au fost tăiate la începutul acestui an. Este vorba despre sporuri între 15 și 75 la sută din salariul de bază pe care angajații nu le mai primesc.
Conducerea Consiliului Judeţean Timiş se va întâlni vineri, de dimineaţă, cu cei implicaţi în negocieri (cam cu strigături, în ultimul timp) în ceea ce priveşte accesul către noua secţia TBC a Spitalului de Copii din Timişoara, acolo unde au fost mutaţi micuţii aruncaţi în stradă de clanul Cârpaci, atunci când vechea clădire a unităţii sanitare a fost evacuată.
Ovidiu Adam, managerul Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara, spunea, în urmă cu o săptămână, că, deşi copiii evacuaţi de clanul Cârpaci au fost mutaţi într-o secţie nouă şi modernă, nu există acces spre clădire, deoarece DGASPC Timiș (instituţie a cărei curte trebuie tranzitată pentru a avea acces la clădire) a refuzat acest lucru. Imediat, reprezentanţii direcţiei au negat acest lucru, dar punctul pe „i" îl va pune, se pare, o hotărâre a consiliului judeţean.
Lăsați pe drum, fără mâncare și haine suficiente, fără supraveghere, peste 121 de copii neglijați din Timișoara au ajuns în atenția Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș, în primele patru luni ale acestui an. Numărul total al cazurilor de copii abuzați în județ se ridică la 190, pentru aceeași perioadă.
În jur de 1.500 de asistenţi sociali şi maternali din judeţul Timiş, angajaţi la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au declanşat, marţi dimineaţa, greva japoneză, ei fiind nemulţumiţi de faptul că vor pierde unele sporuri, ceea ce înseamnă o reducere a salariului de până la 40%.

Ştirile judeţului Timiş

Cod Galben de vânt în Timiș. În estul județului este Cod Portocaliu
În Timiș au fost emise două coduri de vânt: Galben și Portocaliu. Dacă Codul Galben vizează o mare parte a județului, Codul Portocaliu va avea efect doar în regiunea estică, conform meteorologilor.

Mapamond

Donald Trump Jr a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska. Cât a plătit
Fiul președintelui Statelor Unite, Donald Trump Jr, un vânător împătimit, a primit permisiunea de a vâna un urs grizzly în Alaska.

TION ITCom

Vedetele de pe TikTok ar putea câștiga chiar și 1 milion de dolari pentru o postare
Noua platformă de socializare TikTok devine din ce în ce mai preferată de tineri pentru că le oferă șanse egale de afirmare. Unii dintre aceștia primesc chiar și 200.000$ pentru a promova anumite produse, însă câștigurile ar putea crește până la 1 milion de dolari pentru o singură postare.

Ştirile judeţului Timiş

Bătaie pe contractul de furnizare de echipament și uniforme pentru polițiștii locali din Timișoara
Nu mai puțin de zece firme vor să pună mâna pe contractul de furnizare de articole vestimentare pentru polițiștii locali din Timișoara, estimat la 85.000 de euro.

România

Cei șase români care s-au întors de pe nava Diamond Princess sunt în stare bună, însă se află în carantină, într-o locație secretă
Primii români de pe nava de croazieră Diamond Princess au revenit în țară vineri noapte. Aceștia au fost transportați la un centru special din București, unde se află în carantină.

TION Cele mai tari party-uri

Strângere de fonduri pentru animale fără stăpân, muzică live și tombolă cu premii - toate la Paws & Party
Asociația Speranța Animalelor organizează un eveniment inedit, care îmbină distracția cu strângerea de fonduri pentru întreținerea unor animăluțe fără stăpân.

Târgul Imobiliar

City of Mara la Târgul Imobiliar Timișoara, ediția a 4-a
Ansamblul rezidențial City of Mara participă la Târgul Imobiliar Timișoara, între 7 și 8 martie 2020, la Congress Hall.

Ştirile judeţului Timiş

Robu: Dacă cetățenii mă agreează așa, mă votează. Dacă nu, nu e nenorocire. PNL are candidați și la CL și la CJ
Primarul Nicolae Robu e încrezător în șansele sale la alegerile locale din vară, el simțind o „favorabilitate” care-l va propulsa peste scorul din 2016 și 2012, deși între primele două mandate a pierdut în jur de 14.000 de voturi. Între timp, nu mai puțin de 75 de liberali s-au arătat dornici să facă parte din Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș. Lista completă a acestora. 8

Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.