Zeci de milioane de euro, fonduri ce pot fi accesate de firmele mici din Timis

De Marcel Hoster
Zeci de milioane de euro, fonduri ce pot fi accesate de firmele mici din Timis
© Foto: arhiva
Câteva zeci de milioane de euro sunt disponibile în continuare la ADR Vest pentru firmele mici şi mijlocii din Timiş pentru dezvoltarea activităţii. Subscrierea fondurilor nerambursabile poate avea loc până la finalul lunii august.

IMM-urile din Regiunea Vest care vor să obţină fonduri nerambursabile pentru a-și dezvolta activitatea mai pot să depună proiecte spre finanțare până în data de 30 august 2017, la ora 12, în cadrul Priorității de investiții 2.2 „Sprijinirea creării și extinderea capacității avansate de producție și dezvoltarea serviciilor” a Regio-Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020. Informaţii suplimentare despre finanţare se pot obţine pe pagina web a ADR Vest, la secțiunea Ghiduri de finanțare/Apeluri lansate.

Suma totală alocată pe această prioritate de investiţii este pentru regiunea Vest de 20,3 milioane de euro. Până în prezent au fost deja alocate 60% din fonduri. Apelul de proiecte este de tip competitiv, proiectele primind finanțare în funcție de punctajele obținute în cadrul etapelor de evaluare și în limita alocării financiare pentru Regiunea Vest.

Finanțarea vizează investiții în mediul urban – cu excepția întreprinderilor mijlocii în cazul cărora locul de implementare al proiectului poate să fie și în mediul rural. Valoarea finanțării nerambursabile acordată este de minimum 200.000 euro și maximum 1 milion de euro. Contribuția solicitantului de finanțare, din valoarea eligibilă a proiectului, diferă în funcție de dimensiunea firmei, 45% pentru microîntreprinderi și întreprinderi mici, respectiv 55% pentru întreprinderile mijlocii.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor