Zeci de mii de euro pentru ca ziarul primariei sa ajunga in casele timisorenilor

De Roxana Deaconescu
17Comentarii
Zeci de mii de euro pentru ca ziarul primariei sa ajunga in casele timisorenilor
Timp de un an, municipalitatea este dispusă să plătească cel mult 70.000 de euro pentru ca Monitorul Primăriei Timișoara să ajungă în cutiile poștale ale timișorenilor. Așteaptă oferte de la firme care să distribuie ziarul.

Monitorul Primăriei Timișoara este publicația cu cel mai mare tiraj din oraș. Pentru a ajunge în casele timișorenilor, municipalitatea pune la bătaie puțin peste 70.000 de euro, pentru un an.

Ofertele pentru „servicii de distribuire a Monitorului Primăriei Timișoara” se pot depune la sediul primăriei până în 26 octombrie, la ora 10. Va fi aleasă firma care cere cel mai puțin pentru distribuirea ziarului, contractul fiind valabil timp de un an, iar valoarea estimată a acestuia este de 265.500 de lei, fără TVA.

„Ziarul Monitorul Primăriei Timișoara este în format A3 pe 16 pagini, care se va distribui în regim gratuit către populația municipiului Timișoara, lunar, câte 125.000 exemplare, pe o perioadă de 12 luni (1,5 milioane exemplare/an), prin serviciul Postmesager (serviciul de distribuire la cutiile poștale fără specificarea destinatarilor)”, se arată în anunțul de participare publicat pe site-ul primăriei.

Societățile interesate trebuie să depună și o garanție de participare, de 5.000 de lei, valabilă minimum 120 de zile de la termenul limită de primire a ofertelor stabilit în anunț. Firma care va câștiga licitația va depune, în cinci zile de la semnarea contractului, o garanție de bună execuție, de 5% din valoarea contractului, fără TVA.

Anul trecut, Monitorul Primăriei Timișoara a fost distribuit de o firmă proaspăt înființată, care a dus publicația în casele timișorenilor cu puțin peste 40.000 de euro. La licitația organizată în mai 2015 au fost depuse oferte cuprinse între 158.000 și 190.000 de lei, fără TVA, estimarea făcută de reprezentanții primăriei fiind de 211.500 de lei, tot fără TVA. Potrivit unor alte estimări făcute de cei din primărie, municipalitatea plătește între 40.000 și 50.000 de lei, lunar, pentru tipărirea și distribuția Monitorului Primăriei Timișoara.17Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor