#VREAUCASANOUA: Avem șapte locuri potrivite pentru locuința visurilor tale și peste 150 de apartamente sau case

#VREAUCASANOUA: Avem șapte locuri potrivite pentru locuința visurilor tale și peste 150 de apartamente sau case
© foto: VREAUCASANOUA
ADVERTORIAL. Te-ai săturat să stai în chirie și vrei un loc care să fie numai al tău? VREAUCASANOUA îți pune la dispoziție șapte blocuri în care îți poți găsi apartamentul visurilor tale. Sunt apartamente sau case construite cu materiale de calitate de către adevărați profesioniști în construcții.

În Timișoara sunt mulți dezvoltatori imobiliari. Pe cel mai bun îl găsești probabil doar după recomandări iar VREAUCASANOUA are destule. VREAUCASANOUA este un dezvoltator imobiliar din Timișoara ce activează în sectorul imobiliar și a construcțiilor din anul 2007. Elementul esențial al dezvoltării noastre stă în modalitatea in care comunicăm cu CLIENȚII noștri. Un CLIENT VREAUCASANOUA este întotdeauna informat care îi sunt opțiunile, care sunt plusurile și minusurile fiecărei decizii, care îi sunt costurile și este consiliat înspre luarea celei mai bune decizii. Decizia finală a CLIENTULUI va fi întotdeauna respectată.

Cehov, Sophie 7, Sophie 8, Sophie 9, Interact 4, Interact 5, Aris Residence sunt ultimele proiecte ale celor de la VREAUCASANOUA, care te așteaptă cu cele mai frumoase și spațioase apartamente sau case; pe care poți să ți le amenajezi cum dorești.

Imobilul Cehov este un complex format din 33 de apartamente, pe str. Cehov din Timișoara. Este un bloc cu două etaje și mansardă, construit în anii 2018-2019, cu apartamente cu două și trei camere și una sau două terase foarte spațioase. Nu lipsesc locurile de parcare.

„Achiziția unui apartament în imobilul Cehov este cea mai echilibrată decizie între a cumpăra un apartament într-un bloc vechi în oraș sau în vecinătatea lui și o casă unifamilială. Printre avantajele unui apartament în imobilul Cehov se pot enumera viața într-o zonă liniștită, spațiu închis pentru depozitarea bicicletelor, cărucioarelor, etc și accesul la transportul în comun”, ne-a povestit reprezentantul dezvoltatorului imobiliar.

Complexul de locuințe RODIA RESIDENCE este un alt proiect de succes al celor de la VREAUCASANOUA. Proiectul conține 107 apartamente cu 1,2 și 3 camere și este format din imobilele Sophie 6 (vândut integral), Sophie 7 (reținut in proporție de 60%) , Sophie 8 (reținut in proporție de 25%) și Sophie 9. Complexul de locuințe beneficiază de 160 de locuri de parcare, parc amenajat și se află la ieșirea din Timișoara spre Giroc, in spatele fostei unități militare, zonă care se dezvoltă puternic. Primăria Giroc va amenaja acolo o școală de 5 milioane de euro, cu bani europeni. Fiecare dintre imobilele Sophie 7, Sophie 8 și Sophie 9 au câte 24 de apartamente cu una sau două camere, 36 locuri de parcare și sistem de supraveghere video în exterior

Vila Interact 4 este alcătuită din nouă apartamente cu două camere, terasă spațioasă și curte proprie și se află în Dumbrăvița. Va fi gata la mijlocul anului 2020, astfel că aveți ocazia să vă alegeți toate finisajele necesare. Veți trăi într-o zonă liniștită, cu aer curat, pentru că se află aproape de Pădurea Verde, cu sistem de supraveghere video în exteriorul clădirii și loc de parcare asigurat. Vila este foarte aproape de multe dintre punctele de interes din Timișoara, inclusiv supermarketuri, iar transportul în comun este la îndemână.

Vila Interact 5 are nouă apartamente cu două, trei sau patru camere, fiecare cu terasă foarte spațioasă. Se află tot în Dumbrăvița. Ambele vile Interact sunt ridicate pe o fundație continuă din beton, cu o structură realizată din sâmburi de beton armat, grinzi și pereți portanți. Pardoseala și elevația sunt izolate cu polistiren, iar hidroizolațiile sunt aplicate între beton și cărămidă. Pereții exteriori și interiori sunt realizați din cărămidă Wienerberger cu grosime de 30, 25 și 11,5 cm, iar învelitoarea este realizată din material lemnos și este acoperită cu țiglă din beton.

Aris Residence este ultimul proiect de la VREAUCASANOUA pe care vi-l prezentăm, aflat tot în Dumbrăvița. Suprafața utilă per casă este de 104,17 mp. Zona este una rezidențială, are toate utilitățile (asfalt, curent, gaz, apă, canal) veți avea acces și la transportul în comun la numai 1 minut de la locație dar și locuri de parcare. Se află la intersecția străzilor Fervenția II și București și va fi gata în trimestrul patru al anului viitor.

Pentru orice alte detalii puteți accesa cu încredere site-ul www.vreaucasanoua.ro, adresa de email office@vreaucasanoua.ro sau numerele de telefon 0722847554, 0723684586. Specialiștii de la VREAUCASANOUA vă stau la dispoziție cu orice informație suplimentară.

(301832)
Regulament de plasare a anunturilor