Vivalia Complex – ultimele apartamente disponibile. Investeste acum!

Vivalia Complex – ultimele apartamente disponibile. Investeste acum!
ADVERTORIAL. Când alegi să investești într-o locuință alegi de fapt să investești pentru viitor. Mai mult, când îți dorești amortizarea investiției și realizarea unui business favorabil, trebuie să te îndrepți obligatoriu spre un apartament nou – Nicoleta Ghiulan, manager vânzări Vivalia Real Estate.

Vivalia Complex – ofertă începând de la 51.094 euro

2017 a debutat cu stabilizarea pieței imobiliare din Timișoara, aspect care a condus la creșterea spectaculoasă a cererii de apartamente. Atât investitorii, cât și clienții de tip client final s-au îndreptat spre ansamblurile rezidențiale cu potențial. Vivalia Complex, noul ansamblul rezidențial situat pe Bd. Eroilor de la Tisa, Nr. 63 s-a bucurat de o atenție sporită din partea clienților astfel că, la 1 an de la lansare 80% din apartamente sunt deja contractate. Ultimele unități disponibile au un preț pornire special, începând de la 1154 euro/ mp util, complet finisat si TVA inclus.

poza-interior-articol

De ce să investești acum într-un apartament la Vivalia Complex?

Localizarea ideală pe Bdl. Eroilor de la Tisa, Nr. 63
Vivalia Complex beneficiază de avantajul net superior de a fi localizat în Complexul Studențesc, ceea ce face ca un apartament achiziționat aici să reprezinte printre cele mai rentabile achiziții, cu o durată mică de recuperare a banilor din chirie.

Amortizarea rapidă a investiției
Zona Complexului Studențesc este bine cunoscută pentru potențialul sporit de închiriere a apartamentelor, chiriile în această zonă pornesc de la cel puțin 300€/lună ajungând până la 600/700€, astfel orice modalitate de plată poate fi susținută ușor de către client, ne spun consilierii de vânzari Vivalia.

poza-interior-articol2

Beneficii multiple
Vivalia Complex este un ansamblu rezidențial construit pentru confort, astfel că oferă multiple beneficii viitorilor locatari. Aceștia beneficiază de locuri de parcare subterane și supraterane, parcări pentru biciclete, boxe de depozitare, acces securizat. Multitudinea mijloacelor de transport în comun din apropiere, face ca accesul spre orice punct din oraș să fie foarte facil și să îmbunătățească calitatea vieții.

Dotări Smart
Conform studiilor internaționale, generațiile noi de tineri, de familii moderne sunt pasionate de tot ceea ce înseamnă tehnologie smart. Așadar, la Vivalia Complex fiecare apartament are integrat sistemul SMART de protecție și informare în timp real, în caz de furt, inundație sau incendiu. La Vivalia Complex, apartamentele oferă mai multă siguranță fiind în pas cu noile tehnologii smart.

Află mai multe detalii despre Vivalia Complex pe site-ul oficial www.vivalia.ro și programează o vizită pentru a beneficia oferta actuală, prețuri începând de la 1154 euro/ mp util, complet finisat si TVA inclus.

poza-interior-articol3

(715541)