Visati la o rochie noua? La Sofitex TIM gasiti matase de cea mai buna calitate! (P)

De A.S.
Visati la o rochie noua? La Sofitex TIM gasiti matase de cea mai buna calitate! (P)
Mătase naturală, dantelă, satin, stofă, catifea, denim, ţesături cu paiete, tuluri – pe toate şi multe alte materiale găsiţi la magazinul de ţesături Sofitex. Este alegerea ideală dacă aveţi în plan să vă creaţi o rochie nouă sau un alt costum. Iar mătasea este piesa de rezistenţă la Sofitex şi nu trebuie să lipsească nici din garderoba dumneavoastră!


Aveţi nevoie de mătase pentru o nouă rochie şi nu aţi găsit încă materialul care să vă placă? Vizitaţi cu încredere depozitul Sofitex TIM sau magazinul online http://magazin-tesaturi.ro/ , unde se vând materiale en-gros şi en-detail. Aici găsiţi mătase de cea mai bună calitate şi multe alte ţesături la preţuri cât se poate de atractive. Toate ţesăturile şi materialele textile comercializate de Sofitex TIM sunt importate din Italia şi promit să satisfacă toate gusturile.

Vorbim despre o gamă largă de materiale textile şi ţesături din mătase: mătase naturală 100%, mătase uni, mătase imprimată, căptuşeală din mătase, voal din mătase şi alte materiale. Găsiţi de asemenea tafta, o ţesătură tip mătase, cu tuseu relativ rigid şi plin, dungi transversale fine, viu colorate, cu luciu metalic, în general cu model imprimat, catifea, dantelă şi voaluri, folosite la confecţionarea rochiilor pentru femei, pânză topită, ţesături din bumbac, ţesături, tul şi lycra cu paiete, satin, poplin, stofe, in, denim, tricoturi şi alte materiale.

Dacă nu aveţi un croitor bun, echipa Sofitex TIM vă poate ajuta cu recomandări.

Depozitul Sofitex TIM este situat pe strada Macilor nr. 1, în zona Mehala din Timişoara (intrarea pe lângă Tex Line). Mai multe informaţii puteţi obţine la numerele de telefon 0256-473.478 şi 0756.161.862