Vacante ieftine la Targul de Turism Timisoara

Reactualizat la:
Vacante ieftine la Targul de Turism Timisoara
ADVERTORIAL. Sezonul de iarnă se încheie și tot ce facem este să ne gândim la cât de mult așteptăm vacanța de vară. Sunt atât de multe destinații posibile, în țară și în străinătate, încât parcă am dori să programăm două concedii anul acesta. O condiție pentru ca acest lucru să se întâmple este bugetul, iar ca să ne încadrăm în limitele financiare de care dispunem este foarte important să profităm de reduceri.


În perioada 4 – 6 martie 2016, va avea loc la Timișoara, la Centrul Regional de Afaceri din Complexul Studențesc, cel mai mare târg de vacanțe din vestul țării. În fiecare dintre cele trei zile, între orele 10 – 19, vizitatorii pot să afle oferta a aproape 30 de agenții de turism. Sunt vacanțe și cu 50 la sută reducere pentru sezonul de vară, dar și pentru toamna anului 2016.

Sunt zeci de destinaţii de vacanţă pentru care se anunţă prețuri mai mici: Mexic şi Republica Dominicană, Costa Brava, Costa Blanca, Antalya, Grecia, Norvegia, Insulele Canare, Maroc sau Madeira.

Dacă transportul cu avionul direct din Timișoara este o condiție importantă de călătorie, anul acesta există legături directe cu Bodrum, Kusadasi şi Marmaris, destinaţii pentru care vor fi organizate curse charter de pe Aeroportul Internaţional Timişoara.

Dintre agențiile participante, Paralela 45 recomandă Antalya, Costa Brava și Costa Blanca, la prețuri care sunt mai mici cu 25 până la 50 la sută. Agenția de Turism Cardinal are numeroase oferte pentru Albania, cu prețuri începând cu 31 de euro/cameră/zi/persoană, costul final fiind stabilit în funcție de condițiile de cazare și numărul de mese dorite. Agenția As Tour va avea pachete pentru Grecia și Muntenegru, dar și circuite culturale foarte interesante în Anglia, Franța, Italia și Germania sau excursii de weekend al căror preț începe de la 125 de lei.

Agenția Aerotravel oferă și anul acesta prețuri ieftine pentru Insula Skiathos și are pachete pentru destinații precum Insula Skopelos, Insula Lefkada, dar și un circuit extraordinar în minunatul oraș imperial Sankt Petersburg. Acest pachet este o ocazie pentru a admira o serie de opere de artă unice în lume, expuse în Muzeul Ermitaj.

Agenția de turism Ultramarin vine la târg cu o serie de pachete de vacanță specifice pentru destinații precum Toscana, Roma, Portugalia, Olanda, Coasta de Azur. Aproape toate includ transport cu avionul direct din Timișoara, la prețuri foarte bune, având în vedere programul complex și numărul mare de locuri care urmează să fie descoperite.

Dacă una dintre vacanțe o doriți departe de casă, într-o țară străină, o a doua o puteți dedica locurilor superbe din România. Agențiile de turism au oferte pentru Bucovina, Maramureș, frumoasa Transilvanie și pentru stațiunile de pe litoralul românesc.

Organizatorii păstrează şi anul acesta tombola cu premii în vacanţe în valoare de 7.000 de euro. Participanții vor putea câștiga excursii în țară și în străinătate, servicii de vacanță sau vouchere de reduceri. În cea de-a treia zi de târg fi organizat concursul Miss Turism 2016, pentru care publicul va avea un rol important în desemnarea câştigătoarei.

Locul de joacă îi va aştepta pe copii cu activităţi creative, astfel încât părinţii să aibă timpul necesar pentru a se informa corect şi pentru a alege vacanțele anului 2016.

Accesul la eveniment este gratuit.
Regulament de plasare a anunturilor