Va nemultumeste ceva la sistemul de inchiriat biciclete al RATT? Spuneti-le autoritatilor!

De A.S.
13Comentarii
Va nemultumeste ceva la sistemul de inchiriat biciclete al RATT? Spuneti-le autoritatilor!
© TION - Va nemultumeste ceva la sistemul de inchiriat biciclete al RATT? Spuneti-le autoritatilor!
Timişoara are un sistem de închiriere a bicicletelor în regim self-service începând din această lună. Vorbim despre bicicletele care pot fi închiriate din staţiile RATT şi pot fi folosite cu ora. Pentru că sistemul VeloTM este la început, reprezentanţii primăriei vor să afle de la utilizatori care sunt problemele pe care le întâmpină şi ce cred ei că ar trebui să se schimbe.

Sistemul de închiriere a bicicletelor a fost creat printr-un proiect de modernizare a staţiilor de transport public intermodal implementat de Primăria Timişoara pe bani europeni.

S-a pus la punct o reţea de 25 staţii de închiriere a bicicletelor în regim self-service, au fost achiziţionate 300 de biciclete, au fost reparaţi 23 de kilometri de piste şi s-au făcut amenajări în zona intersecţiilor pentru utilizatorii acestui mijloc de transport.

Bicicletele pot fi închiriate din această luni pe baza unui card de la RATT, dar sistemul este încă la început şi există sincope.

Pentru a îmbunătăţi funcţionarea noii reţele de închiriat biciclete, care este administrată de către RATT, reprezentanţii municipalităţii fac apel la timişoreni să îi ajute.

Primăria Municipiului Timişoara a realizat, cu fonduri europene nerambursabile, un sistem de transport public intermodal, unic în România. Având în vedere faptul că avem un proiect pilot la nivel de ţară, o noutate pentru specialiştii români și pentru utilizatori, este necesară o perioadă de rodaj, acomodare și de verificări periodice privind modul de funcţionare. Deoarece ne-au fost semnalate o serie de aspecte legate de funcţionare, de către aceia care utilizează noul sistem, dorim să facem cunoscut faptul că echipa de implementare a proiectului a luat măsuri suplimentare prin care se dorește optimizarea funcţionării. În acest sens, a fost constituit şi un grup de lucru pe o perioadă de 2 luni, cu întâlniri săptămânale pentru analizarea şi luarea măsurilor care se impun. Grupul de lucru este format din administratorul sistemului (RATT), executantul lucrării (SC Viacor Engineering SRL) și echipa de implementare a proiectului din cadrul primăriei”, a anunţat managerul de proiect, Andreea Bălan.

Autorităţile locale spun că, în acest context, orice informaţie, sugestie sau reclamaţie furnizată de utilizatori este binevenită.

Doritorii pot contribui la îmbunătăţirea sistemului semnalând orice aspect pe care îl consideră relevant la numărul de telefon 0800.410.415 sau în scris, pe www.primariatm.ro, secţiunea „Sugestii şi reclamaţii”.

Articole pe aceeași temă:

Amenda daca nu inapoiati bicicletele din statiile RATT dupa o ora! Sistemul VeloTM este functional13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor