Ursul Kodiaq de la Škoda, prezent la aniversarea a 10 ani de Porsche Timisoara

Ursul Kodiaq de la Škoda, prezent la aniversarea a 10 ani de Porsche Timisoara
ADVERTORIAL. Eveniment cu invitați de clasă la showroom-ul Porsche Timișoara din Calea Lugojului. Noul SUV Šokda Kodiaq a fost prezent pentru a marca 10 ani de servicii ireproșabile oferite de angajații showroom-ului. Bijuteria pe patru roți va rămâne acolo până în 11 martie inclusiv și anunță că… primește vizitatori.

Noul SUV al celor de la Škoda a fost botezat după ursul Kodiaq care trăiește în arhipelagul cu același nume amplasat în sud-vestul Alaskăi. Este cea mai mare subspecie a ursului brun și i-a transmis bijuteriei de la Škoda, o dată cu numele, și prestanța. SUV-ul Kodiaq este un adevărat all-rounder ce are o lungime de 4,7 metri. Oferă, în clasa sa, cea mai mare capacitate a portbagajului cu 720 de litri în condiții normale și 2065 de litri în situația în care scaunele sunt rabatate. Dar poate unul dintre cele mai interesante atu-uri este opționalul prin care poate fi adăugat și al treilea rând de scaune.

Škoda Kodiaq reprezintă toate punctele forte ale brandului – design expresiv, un grad ridicat de funcționalitate și multe caracteristici „Simply Clever”. Printre acestea se numără volanul încălzit, blocarea electrică a ușilor pentru copii, umbrela ascunsă în portieră sau racleta ascunsă în capacul rezervorului.

Tehnologia de top nu a fost nici ea uitată astfel că SUV-ul dispune de o cameră de marșarier cu vedere la 360 de grade, conectivitate avansată pentru telefoanele inteligente, router WiFi la care se pot conecta pasagerii, frânare automată de urgență cu funcție de recunoaștere a pietonilor și multe altele.

Škoda Kodiaq vine cu cinci motorizări. Două diesel și trei pe benzină, care pun la dispoziție între 125 și 190 de… urși putere. Cei 10 ani de Porsche Timișoara aduc, o dată cu Škoda Kodiaq, și două zile de porți deschise în care toți cei interesați pot merge să viziteze ursul constructorului ceh.

„Pe 10 și 11 martie, de la orele 10.00 la 16.00, îi așteptăm pe toți fanii mărcii, împreună cu întreaga familie, pentru a explora capacitatea, confortul dar și funcționalitățile noului SUV revoluționar de la Škoda”, anunță Dragan Popadici, Director Executiv al Porsche Timișoara.