UPT, alături de alte trei universități din România, organizează un eveniment științific internațional – ICSTCC

De A.M.
UPT, alături de alte trei universități din România, organizează un eveniment științific internațional – ICSTCC
© foto: UPT
ICSTCC 2019 reprezintă o manifestare științifică de anvergură internațională, ajunsă deja la cea de-a XXIII-a ediție. Aceasta se axează pe reunirea oamenilor de știință pentru a discuta despre noile tendințe în teoria sistemelor, reglării automate și ingineriei calculatoarelor.

Cea de-a XXIII-a ediție a International Conference on System Theory, Control and Computing – ICSTCC pe scurt – va avea loc în perioada 9-11 octombrie 2019, la Sinaia.

Evenimentul reunește specialiști din mediul academic și cel industrial, care vor discuta atât despre stadiul actual al ingineriei calculatoarelor și al teoriei sistemelor, cât și despre noile tendințe din domeniu. Oamenii de știință care participă la ICSTCC 2019 vor prezenta rezultatele cercetărilor recente, precum și diferite perspective de dezvoltare.

Astfel, peste 150 de specialiști din 27 de țări (din Europa, America de Nord, America de Sud, Asia și Africa) vor susține 147 de lucrări științifice și vor participa la cele 24 de sesiuni ale conferinței.

ICSTCC 2019 este organizat de Facultatea de Automatică și Calculatoare, Departamentul de de Automatică și Informatică Aplicată și Departamentul de Calculatoare și Tehnologia Informației din cadrul Universității Politehnica Timișoara, Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică din cadrul Universității din Craiova, Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași și Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor