Universitatea Politehnica Timisoara va primi un laborator digital de la Google

De Marcel Hoster
6Comentarii
Universitatea Politehnica Timisoara va primi un laborator digital de la Google
© foto: arhiva
Universitatea Politehnica Timişoara şi doi studenţi din oraşul de pe Bega vor fi printre beneficiarii sprijinului acordat de cunoscuta companie Google. La Timişoara va fi realizat un laborator IT complet dotat şi susţinut de gigantul din domeniul internetului.

Universitatea Politehnica Timişoara este una dintre cele 10 universităţi româneşti care va primi din partea companiei Google un HUB Digital, un laborator dotat cu calculatoare şi tot ce este necesar activităţii acestuia, plus o conexiune internet asigurată pentru un an de zile. Desemnarea celor zece universităţi a avut loc în urma unui concurs la care au participat cadrele didactice şi studenţii instituţiilor. Aceştia au parcurs un training online, finalizând o serie de module interactive și acumulând puncte pentru universitate.

Proiectul Atelierul Digital s-a adresat celor care fac primii pași în marketingul online, dorind să își dezvolte aptitudinile antreprenoriale și digitale sau să își înceapă carieră printr-o certificare validată de Google și recunoscută IAB European.

De asemenea, doi studenţi timişoreni care au participat la competiţia susţinută de cunoscuta companie americană vor beneficia de un stagiu de perfecţionare la New York.

Proiectul Atelierul Digital a oferit unui număr de 3 studenți posibilitatea de a beneficia de o experiență educațională la New York. Cei calificați pentru bursa din Statele Unite ale Americii au avut punctaj maxim la toate cele 23 de module ale cursului. Doi dintre cei trei studenţi desemnaţi să participe la acest stagiu studiază la Timişoara: Denisa-Andreea Fumărel, studentă a Universității Politehnica Timișoara, respectiv Robert Crâşmaru de la Universitatea de Vest Timișoara.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor