Universitatea Politehnica Timișoara oferă cursuri gratuite de matematică pentru pregătirea viitorilor studenți

Reactualizat la:
Universitatea Politehnica Timișoara oferă cursuri gratuite de matematică pentru pregătirea viitorilor studenți
© foto: UPT
ADVERTORIAL. Universitatea Politehnica Timișoara, prin Departamentul de Matematică, organizează în perioada 24 februarie – 09 iunie 2019 mai multe cursuri pregătitoare de Matematici pentru potențialii studenți, indiferent de facultatea pe care doresc să o urmeze și independent de forma admiterii, fie că este vorba despre concurs de dosare sau de concurs cu probe de verificare, pentru care optează.

Cursurile vor fi utile atât pentru examenul de bacalaureat, cât și pentru examenul din anul I de studii, spun reprezentanții facultății. Important, participarea la aceste cursuri este gratuită.

Pregătirea se va desfășura în fiecare duminică din perioada mai sus menționată, excepție făcând zilele de 21 aprilie și 28 aprilie, în amfiteatrul D1 al Facultății de Automatică și Calculatoare, de pe Bulevardul Pârvan Nr. 2, între orele 10.00 și 13.00.

Temele abordate la ședințele de pregătire urmează conținutul Culegerii de probleme de Matematică pentru examenul de admitere din anul 2019 la Universitatea Politehnica Timișoara, publicată la Editura Politehnica în anul 2018.

Participanților la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament față de UPT.

Informații suplimentare se pot obține și pe internet, la adresa http://www.upt.ro secțiunea Admitere 2019. Iată care este tematica abordată la cursurile de matematică:

(177846)
Regulament de plasare a anunturilor