Universitatea de Vest Timisoara ofera burse de 90.000 de lei pentru doctoranzi

De Marcel Hoster
Universitatea de Vest Timisoara ofera burse de 90.000 de lei pentru doctoranzi
Un proiect derulat de Universitatea de Vest Timișoara le oferă doctoranzilor instituției acces la 90.000 de lei. Banii sunt alocați sub forma unor burse.

În urma unei competiții interne, 30 dintre doctoranzii Universității de Vest Timișoara au primit burse în valoare totală de 90.000 lei. Au luat parte la competiție peste 120 de cercetători din diferite domenii de studii doctorale: matematică, fizică, informatică, chimie, sociologie, psihologie, economie, filologie, muzică, teatru. Resursele alocate burselor de cercetare provin din implementarea proiectului „Cercetare de excelență în UVT prin susținerea și dezvoltarea centrelor de cercetare ale universității”, coordonat de Mădălin Bunoiu, prorector UVT.

„Aceste burse sunt menite, în primul rând, să marcheze simbolic recunoașterea preocupărilor pentru activitatea de cercetare și totodată vor facilita accesul acestora la surse de documentare, precum și la conferințe de calitate, oferindu-le oportunitatea de diseminare eficientă a rezultatelor pe care le au în cercetările lor”, a declarat Otilia Hedeșan director al Consiliului pentru Studii Universitare de Doctorat al UVT.

Rectorul Universității de Vest din Timișoara, Marilen Pirtea, spune că susținerea performanței este o preocupare constantă a UVT.

„Continuăm să investim în cercetare. De data aceasta, vizați sunt cei aflați la început de drum, la nivel de studii doctorale. Știm cât de greu și de costisitor poate fi să ai acces la cele mai noi surse de documentare și instrumente de perfecționare. Astfel, le acordăm celor mai buni dintre ei un impuls binemeritat prin astfel de burse”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor