Un restaurant de langa Timisoara le ofera clientilor transport cu sofer la cina

Reactualizat la:
Un restaurant de langa Timisoara le ofera clientilor transport cu sofer la cina
La doar 9 km de Timișoara, în Remetea Mare, un restaurant a demarat o acțiune remarcabilă pentru consumatorii acestuia: oferă locuitorilor din Remetea Mare transport gratuit, cu ajutorul șoferilor angajați, dus – întors, pentru cei care aleg să ia cina în restaurant. Astfel, aceștia se pot bucura de o masă copioasă și pot consuma un vin bun pentru o seară desăvârșită.

Reprezentanții restaurantului spun că au gândit acest serviciu pentru a combate conducerea în stare de ebrietate și pentru a încuraja consumul de vin la cină, care, conform unor studii, scade nivelul zahărului din sânge, ajută la arderea grăsimilor, scade riscul de demență, reduce numărul cariilor, reduce șansele apariției a diferite tipuri de cancer precum și șansele unui atac de cord.

Deocamdată serviciul de transport este valabil doar în Remetea Mare și împrejurimi, dar în următoarele luni, cei de la Jack speră să poată extinde acest serviciu și în unele zone din Timișoara.

Transportul nu este singurul beneficiu de care se bucură clienții de la Restaurantul Jack. Din primăvara anului trecut această locație s-a extins, având două terase cu o capacitate de 100 de persoane și un loc de joacă special amenajat în aer liber, pentru copii. Imediat după lansarea acestor facilități localul a devenit rapid frecventat atât de localnici cât și de persoane din oraș, în special pentru organizarea zilelor de naștere atât ale adulților cât și ale copiilor, sau pentru a petrece seri liniștite de vară pe terasă.

corabia-lui-jack

În această vară cei de la Jack promit o nouă terasă retrasă în curte, destinată petrecerilor private unde se va putea aduce muzică live sau dj, spațiul fiind dotat și cu sistem profesionist de sonorizare.

terasa-jack

Se pare că pe parcursul celor 7 ani de activitate familia care deține brandul Jack a descoperit rețeta succesului.

”Am început cu un singur restaurant în Recaș, iar clienții noștri, pe lângă localnici, erau cei care tranzitau drumul ce leagă Timișoara de Lugoj. După aproape trei ani am înțeles că e nevoie de curaj pentru a reuși în acest domeniu așa că am deschis tot în Recaș o sală de evenimente, pentru a oferi un local aproape celor din împrejurimi. În urmă cu doi ani am deschis un nou restaurant Jack în Remetea Mare, acesta fiind și punctul în care afacerea noastră a cunoscut cea mai mare ascensiune. Am început să livrăm și meniul zilei în special la firmele din zonă și astfel am reușit să deschidem trei cantine pentru a oferi direct în incintă mâncare caldă angajațiilor. Suntem prezenți la Kimball Electronics, la Honeywell și de săptămâna trecută la Hamilton. Cred că am reușit toate acestea pentru că mereu am fost atenți la necesitățile clienților noștri, fapt care ne conduce acțiunile întotdeauna„ a declarat George Momirov, administratorul companiei Jack.

Puteți afla mai multe despre proiectele celor de la Jack pe website-ul lor sau urmărind pagina acestora de Facebook.
Regulament de plasare a anunturilor