Un cadou electric de sărbători!

Un cadou electric de sărbători!
© foto: e-scutere.ro
ADVERTORIAL. Dacă tot este perioada sărbătorilor de ce să nu îți faci un cadou cu adevărat util? Nu credem că este cineva printre noi care să fi condus prin oraș în ultimul timp și să nu fi regretat acel moment. Acum ai o soluție modernă și practică la îndemână ca să faci față traficului infernal și să uiți de grija locurilor de parcare: scuterul electric.

Fiind și noi în aceeași situație, tot mai des din păcate, am hotărât să facem ceva în privința asta și să găsim o alternativă. Am încercat câteva luni deplasarea cu o trotinetă electrică însă am văzut rapid limitările ei: viteza destul de mică de doar 25km/h, instabilitatea pe drumuri prăfuite sau umede, șocuri destul de puternice la gropi sau borduri, precum și autonomia mică.

Am studiat piața din Romania și am ajuns la concluzia că nu avem scutere electrice de calitate în oferte. Astfel, am luat legătura cu cel mai la modă producător de scutere (NIU) și am reușit să aducem în Romania aceste minunății tehnologice. Astfel, pentru prima dată in Timișoara și in România, în luna mai a anului 2018, au fost disponibile spre testare și cumpărare aceste scutere electrice.

Scuterele electrice NIU folosesc baterii Litiu-Ion cu celule Panasonic fabricate în Japonia, motoare Bosch fabricate în Germania care au diferite puteri și au fost special concepute pentru aceste scutere, precum și renumitele șasiuri de aliaj Aluminiu și Titan fabricate in Korea. Scuterele beneficiază de tehnologii nemaiîntâlnite pe alte branduri: monitorizare prin GPS, alarmă, notificări push pe smartphone, aplicație smart de monitorizare a bateriei, lumini LED, cruise control și multe altele.

În prezent un asemenea scuter electric se poate achiziționa la promoție începând de la 1499 euro + TVA iar câștigul dvs. este triplu: mai putin timp petrecut în trafic, loc de parcare garantat și un cost de doar 1 leu pentru 50 de km parcurși în oraș. Nici nu mai menționăm designul premiat internațional de renumite publicații de specialitate cum ar fi Reddot sau iDesign.

Iar dacă sunteți fani adrenalină și aveți deja asta în sânge (sau permis de conducere categoria A) puteți trece direct la următorul nivel cu noul model NIU NGT care oferă o putere de 3.5kW, o viteză maximă de 70km/h și o autonomie de peste 100km.

PROMO: în perioada 24 Aprilie – 6 Mai 2019 oferim un cadou surpriză în valoare de 100 euro la achiziția oricărui scuter electric din stoc!

Puteți vedea și testa scuterele electrice NIU in Timișoara, în noul nostru showroom special amenajat pentru voi cu o programare în prealabil. Tot aici puteți vedea și noile căști de la Nexx, special concepute pentru mobilitatea urbană.


Vă invităm pe www.e-scutere.ro pentru a vedea mai multe detalii despre scuterele NIU, a consulta ultima ofertă de prețuri, iar ulterior a programa un test-drive cu noua revoluție urbană.
Regulament de plasare a anunturilor